Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

ME Cancun 5*

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 1720 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum
Plecare 1 mai-30 iunie 1-14 iulie 15-27 iulie 28 iulie-23 august 24-31 august 1-15 septembrie 16 septembrie-31 octombrie
Tarif sejur / adult 1890,00 € 1890,00 € 1840,00 € 2130,00 € 1940,00 € 1800,00 € 1720,00 €

 

Informaţii hotel ME Cancun – sejur exotic pe Riviera Maya 2017

Hotelul ME Cancun 5* este situat pe superba plajă cu nisip alb din Cancun, la aproximativ 22 km distanță de aeroport. Hotelul este luxos, un paradis senzorial inspirat din filozofia yin-yiang, cu facilități moderne, servicii ireproșabile și o priveliște frumoasă a oceanului, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și pentru petrecerea lunii de miere. Proprietatea face parte din lanțul hotelier ME by Melia.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, telefon, seif, aer condiţionat, minibar, acces internet, fier de călcat, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duș, halat de baie, papuci de casă, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, patru restaurante, cinci baruri, discotecă, terasă, grădină, camere pentru nefumători, aer condiționat, acces internet, lift, seif, programe de divertisment, magazine, săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, centru spa și wellness (cadă cu hidromasaj, masaj), beauty salon, sală de fitness, trei piscine exterioare, solar, sală de jocuri, biliard, servicii medicale (la cerere), închirieri auto, sporturi nautice, plajă privată, spălătorie, bancomat, schimb valutar, parcare.

Informaţii utile pentru vacanță pe Riviera Maya

Riviera Maya se află în Mexic, în partea estică a Peninsulei Yucatan, pe litoralul Mării Caraibelor, cu o lungime de aproximativ 130 km. Riviera Maya se întinde din sudul stațiunii Cancun (localitatea Puerto Morelos) până în sudul orașului Carrillo Puerto (localitatea Punta Allen). Cele mai cunoscute destinații din Riviera Maya sunt: Playa del Carmen, Puerto Aventuras, Akumal, Tulum și Carrillo Puerto. Litoralul mexican al Caraibelor propune variante diverse de vacanțe turiștilor, plaje întinse cu nisip fin, apele cristaline cu recife de corali, insule izolate, resorturi de toate categoriile, fie în stațiuni de renume, fie în sate pescărești. Riviera Maya propune vizitatorilor vacanțe de explorare a vechii civilizații maya și a reliefului.  

Cancun este un oraș situat în Peninsula Yucatan, una dintre cele mai renumite destinații turistice din Mexic. Stațiunea se desfășoară pe Isla Cancun, având forma cifrei 7, beneficiză de plaje superbe, de infrastructură turistică modernă și de posibilități de a practica sporturi nautice diverse. Orașul Cancun își atrage turiștii gastronomia savuroasă, spectacole de dans tradiţionale mexicane și muzica celebrilor mariachi. Interactive Aquarium Cancun este un acvariu spectaculos, oaspeții au posibilitatea de a înota cu delfinii. Isla Mujeres, insula sacră dedicată zeiţei fertilității și medicinii, poate fi vizitată optând pentru o croazieră din Cancun.

Clima: Riviera Maya are un climat semi-tropical, cald și umed, aproape tot timpul anului, cu o temperatură medie de aproximativ 26°C. Sezonul cald durează din aprilie până în octombrie și aduce precipitații și umiditate ridicată. Temperatura ajunge la 34°C și plouă după-amiaza sau seara. Sezonul rece durează din noiembrie până în martie, având o cu temperatură medie de 24°C. 

Moneda: Peso mexican

Obiective turistice:

Chichen Itza este un sit arheologic pre-columbian, aflat în nordul Peninsulei Yucatan. Chichen Itza a fost un loc sacru al civilizației maya și capitala politică și religioasă sub conducerea toltecilor. Metropola maiașă, Chichen Itza a fost locuită între secolele al IV-lea și al IX-lea și abandonată de mai multe ori, în secolul al X-lea orașul a fost cucerit de tolteci și abandonat definitiv în secolul al XIII-lea. Complexul arheologic cuprinde constucții impresionante din piatră: grupul de nord (castelul, templul războinicilor, terenul de joc), grupul Ossario (piramida, templul Xtoloc) și grupul central (observatorul, casa călugărițelor, Akab Dzib).

Playa del Carmen este un orășel cosmopolit, așezat pe malul Mării Caraibelor, care s-a dezvoltat rapid în ultima perioadă datorită turismului. Vizitatorii sunt atrași de frumusețea plajelor sale, de resorturile amplasate direct pe plajă, de viața de noapte activă, de gastronomia variată, de spectacolele de muzică și dans și de practicarea sporturilor nautice.

Tulum este o stațiune importantă din Riviera Maya, care îmbină infrastructura turistică modernă cu vestigiile străvechi maiașe. Tulum a fost un important centru comercial și maritim al Peninsulei Yucatan și un centru înfloritor al culturii maya.

Parcul Natural Xel-Ha și Parcul Natural Xcaret sunt două atracții turistice inedite de pe Riviera Maya, care permit atât cunoașterea tradiției și culturii locale, a istoriei, dar și explorarea reliefului, a florei și a faunei, practicarea sporturilor nautice.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri