Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu
 • Potamaki Beach - charter Corfu

Potamaki Beach 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 24 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Sejur Corfu 2015
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.
Tariful nu include: Transport.
Rezervările efectuate și plătite integral până pe 15.05.2015 beneficiază de reducere de 10%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 01.06 – 30.06 01.07 – 15.07 16.07 – 25.08 26.08 – 06.09 07.09 – 15.09 16.09 – 07.10
Tarif adult / noapte 24,00 € 30,00 € 39,00 € 30,00 € 25,00 € 24,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune (10 €/adult/zi).

Informaţii hotel Potamaki Beach vacanță în Corfu 2015

Hotelul Potamaki Beach 3* este situat pe plaja cu nisip și pietricele din Benitses, la aproximativ 12 km distanță de orașul Corfu. Hotelul este modern, înconjurat de o livadă de lămâi și portocali, majoritatea camerelor beneficiază de priveliștea superbă a mării, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și explorare a insulei.

Facilități camere: mobilier clasic, telefon, TV, televiziune prin satelit, radio, aer condiţionat, încălzire, acces internet, minibar, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, două baruri, terasă, discotecă, grădină, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, programe de divertisment, sală de jocuri, biliard, tenis de masă, piscină exterioară, piscină pentru copii, schimb valutar, închirieri auto, birou de turism, parcare (în apropiere).

Informaţii utile sejur Corfu

Insula Corfu (Kerkyra) se află în partea nord-vestică a Greciei, în Marea Ionică. Istoria insulei este îndelungată, în perioada antichității, insula i-a ispitit pe greci și apoi pe romani, în perioada medievală a venit ocupația venețienă, când Corfu a devenit un avanpost, în calea atacurilor otomane. Insula a jucat un rol impotant în comerțul din Mediterană și a deținut o puternică flotă navală. În anul 1864, Corfu este înapoiată Greciei după o perioadă de administrare napoleoniană și britanică. Corfu este o destinație cosmopolită, cu zeci de stațiuni pitorești, cu taverne zgomotoase, resorturi moderne, cu gazde ospitaliere, cu o cultură bogată în legende și mituri, cu plaje superbe și livezi de măslini. Cel mai important oraș al insulei este Corfu, situat pe tărmul estic, un amestec interesant de vechi și nou, cu numeroase bijuterii arhitecturale din perioada dominației venețiene, franceze sau britanice, clădiri medievale, situri arheologice și mărturii creștine, alături de cafenele, discoteci și magazine noi. Cele mai cunoscute stațiuni din Corfu sunt: Agios Gordios, Barbati, Messonghi, Moraitika, Dassia, Ipsos, Glyfada, Paleokastritsa, Sidari.

Clima: Corfu are o climă mediteraneană. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt însorite și lipsite de precipitații. În perioada estivală, temperatura variază între 23 și 38°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Muzeul de Artă Asiatică este găzduit de fosta reședință regală (Palaia Anaktora) din Corfu, un complex cu arhitectură în stil neoclasic, construit la începutul secolului al XIX-lea. Exponatele muzeului aparțin culturilor chineze, indiene și japoneze, din perioada Neoliticului până în secolul al XIX-lea.

Fortul Nou (Neo Frourio) se află în partea nord-estică orașului Corfu și datează din secolul al XVI-lea. Fortul Nou este un impresionant complex de fortificații, o capodoperă a epocii sale. În prezent, complexul adăpostește Muzeul de Artă Ceramică și uneori reprezentații teatrale.

Splianada este piața publică, formată din două părți, Ano și Kato, cu grădini, monumente, cafenele, pavilioane pentru filarmonică și terenuri de cricket, moștenire din perioada protectoratului britanic.

Fortul Vechi (Palaio Frourio) este o fortăreață venețiană ridicată în secolul al XV-lea, în portul Corfu, pe ruinele unei construcții bizantine. Fortăreața a fost construită pe un promontoriu artificial și găzduiește în prezent o colecție de artă bizantină, Biblioteca Municipală, Biserica Sfântul Gheorghe, Turnul cu Ceas și farul.

Biserica Sfântul Spyridon, construită în anul 1589, adăpostește moaștele patronului spiritual al insulei Corfu.  Biserica beneficiază de o colecție de obiecte de cult din metale prețioase și icoane.  

Palaiopolis este situl arheologic al vechiului oraș, care datează din secolul al VI-lea î.Chr. Metropola antică a fost distrusă și reconstruită în repetate rânduri, în urma războaielor civile și ale atacurilor romanilor. Se pot observa ruinele unui templu, agora, băile romane.

Achilleion este o reședință a reginei Elisabeta a Bavariei, soția împăratului Austro-Ungariei Franz Iosef I. Palatul îmbină mai multe stiluri arhitectonice și a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, la aproximativ 10 km distanță de orașul Corfu. 

Aqualand este unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa, cu o suprafață impresionantă, înconjurat de pădure. Parcul se află în centrul insulei Corfu, în stațiunea Agios Ioannis. Toboganele sunt împarțite pe categorii, în funcție de cât de abrupte sunt pantele.
 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri