Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Balkan Jewel Resort 3*

  • Destinația: în curând
  • Preț: 18 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare în studio; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune: 2 €/adult/sejur.
Tariful este valabil pentru sejur de minim 3 nopți între 28.12-01.01. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 23.12–27.12 28.12–01.01 02.01–08.01 09.01–31.03
Tarif adult / noapte 21,00 € 25,50 € 21,00 € 18,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune.

Informaţii hotel Balkan Jewel Resort – sejur la schi în Razlog 2016 – 2017

Aparthotelul Balkan Jewel Resort 3* se află în Razlog, la poalele Munţilor Pirin, Rila şi Rodopi și la 15 km distanță de Bansko. Hotelul oferă transfer gratuit spre pârtia de schi și poate fi recomadat tinerilor pentru un sejur montan

Facilități camere: mobilier modern, chicinetă, frigider, cafetieră, LCD, DVD player, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, seif, fier de călcat, încălzire, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, halat de baie, cadă sau duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, grădină, terasă, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, masaj, saună, baie de aburi), teren de joacă, biliard, tenis de masă, piscină exterioară, săli de conferinţe şi petreceri, serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, parcare.

Informaţii utile sejur la schi în Razlog

Razlog este un orășel din sud-vestul Bulgariei și o renumită stațiune de schi. Razlog se află în Valea Razlog, la poalele munților Rila și Pirin, la aproximativ 155 km distanță de Sofia și la numai 6 km de Bansko. Razlog posedă o bogată moștenire culturală, în vecinătatea orașului, se găsesc ruine ce datează din secolul al III- lea, mănăstiri, biserici. În Razlog, anual, se organizează evenimente culturale tradiționale, artistice și folclorice, cu ocazia Anului Nou. În centrul orașului, se păstrează arhitectura din perioada renașterii naționale bulgare, câteva clădiri au fost transformate în muzee. 

Clima: În partea de nord a Bulgariei clima este temperat-continentală, cu veri foarte calde şi uscate şi cu ierni umede şi friguroase. Vara, temperatura oscilează în jurul valorii de 28°C, iar iarna, temperatura scade sub 10°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri