| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort
 • Hotel Gran Stella Maris Resort

Gran Stella Maris Resort 5*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 29 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Vacanță exotică în Brazilia
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asigurare medicală de călătorie și storno. Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Gran Stella Maris Resort 5*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 30 mai 6 iunie 13, 20, 27 iunie 4 iulie 11, 18, 25 iulie 1, 8, 15 august 22, 29 august 5 septembrie 12 septembrie 19 septembrie
Tarif sejur / adult 1494,00 € 1538,00 € 1574,00 € 1590,00 € 1609,00 € 1609,00 € 1590,00 € 1574,00 € 1538,00 € 1503,50 €

Informaţii Gran Hotel Stella Maris Resort – sejur în Brazilia

Gran Hotel Stella Maris Resort 5* este amplasat pe plaja Stella Maris din Salvador, la aproximativ 30 km distanță de centrul orașului și la 7 km distanță de aeroport. Hotelul beneficiază de servicii moderne și este amplasat pe o plajă superbă.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, radio, telefon, acces internet, minibar, seif, aer condiţionat, cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant principal, două restaurante a la carte (japonez, italian), bar, cafenea, terasă, grădină, programe de divertisment, facilități pentru persoane cu dizabilități, lift, aer condiţionat, acces internet, săli de conferințe și petreceri, internet-cafe, sală de fitness, sală de jocuri, mini-club (copii între 4-12 ani), piscină exterioară, salon de dans, teren de tenis, volei pe plajă, spălătorie, sporturi nautice, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur în Brazilia

Salvador da Bahia este al treilea oraș ca mărime al Braziliei, situat în partea de nord-est a țării, pe litoralul Oceanului Atlantic, în Golful Baia de Todos os Santos. Metropola a fost fondată în secolul al XVI-lea și a fost prima capitală a Braziliei, centrul vechi a fost construit în colonizării și beneficiază de clădiri multicolore și biserici restaurate, cu arhitectură frumoasă, incluse în patrimoniul UNESCO. Orașul este împărțit de o pantă cu o diferență de altitudine de 85 metri, comunicarea fiind realizată prin liftul Lacerda. Salvador da Bahia atrage vizitatorii prin veselia contagioasă a localnicilor, prin frumusețea plajelor și infrastructura turistică, prin amalgamul cultural, prin ritmurile antrenante, muzică, dans, prin obiectele de artizanat și gastronomia variată. Apa oceanului este caldă, potrivită pentru înot, yachting, surfing şi scufundări.

Clima: Salvador da Bahia are un climat tropical umed și poate fi vizitat în orice perioadă a anului. Iarna este blândă, temperatura nu scade sub 18°C, iar vara este călduroasă, cu umiditate ridicată, temperatura se încadrează între 30-40°C. Cea mai fierbinte lună este ianuarie, iar cea mai răcoroasă este iulie. Ploile sunt mai frecvente în primele luni ale anului.

Moneda: Real brazilian (2.6 BRL = 1 euro)

Obiective turistice:

Muzeul Afro-Brazilian este dedicat culturii sclavilor din Africa. Muzeul deține o colecție impresionantă de hărţi, bijuterii, obiecte vestimentare, instrumente muzicale şi sculpturi din lemn, care au aparținut sclavilor.

Biserica Sfântul Francisc din centrul orașului, este unul dintre cele mai importante monumente în stil baroc, construite în perioada colonială portugheză a Braziliei, finalizată în anul 1708. Interiorul este decorat exuberant, cu ornamente din lemn aurit, coloane și arcade aurite și a fost finalizat la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Biserica are trei nave, o raritate pentru bisericile franciscane.

Farul din Barra se află în extremitatea peninsulei Barra, într-un fortăreață veche portugheză. Muzeul farului expune o colecție de obiecte recuperate din vasele europene scufundate.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri