| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Ayutthaya
 • Orasul Bangkok
 • Bangkok Grand Palace
 • Pestera Phraya Nakhon
 • Uthai Thani
 • kamphaeng-phet
 • Pattaya
 • Pattaya
 • Doi Suthep Buddha
 • Dragonul din Suphanburi
 • Chaing-Mai
 • Doha
 • Bangkok Chinatown
 • Statuile Ayutthaya

Thailanda de Nord

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 10 nopți
 • Preț: 1345 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Bilet de avion București-Bangkok și retur (via Doha). Cazare 10 nopți cu mic dejun (3 nopți în Bangkok + 5 nopți circuit +2 nopți în Pattaya). Alte mese incluse: 1 cină și 4 mese de prânz pe parcursul circuitului. Tur de oraș în Bangkok. Tur de 6 zile în nordul Thailandei (conform program). Ghid local vorbitor de limbă engleză pentru toate tururile din program. Transferuri aeroport–hotel-aeroport. Bilet de avion intern Chiang Mai – Bangkok (cu taxe incluse). Asistență turistică din partea agenției. Late check-out în ultima zi.

Tariful nu include: Taxele de aeroport: 399 €/persoană. Taxa de viză și procesare: 40 €/ persoană. Bacșiș pentru ghizii locali și șoferi.

Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Thailanda de Nord

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Bangkok – Ayuthaya – Nakorn Sawan – Kamphaengphet – Sukhothai – Chiang Rai – Chiang Mai – Pattaya

Perioada 27 noiembrie – 09 decembrie 2013

Ziua 1

București-Doha

Întalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroport la ora15:45, îmbarcare Qatar către Doha, decolare la ora 17:45, aterizare în Doha la 23:10, decolare către Bangkok la ora 01:15

Ziua 2

Doha–Bangkok

Aterizare în Bangok a doua zi, la ora 11:20 și transfer la Hotel Sukosol Bangkok 4* sau similar. Timp liber pentru plimbare. Seara se poate organiza opțional croazieră cu cină pe Râul Chao Phraya. Vasul în stil colonial va aluneca lin pe râul luminat de nenumăratele temple și palate regale. Pe vas aveți posibilitatea de a încerca delicioasele preparate pe bază de pește (Tarif informativ 55 €/persoană – grup de minim 10 persoane). Cazare în Bangkok.

Ziua 3

Bangkok

Mic dejun la hotel. Tur de oraș în Bangkok de jumătate de zi pentru a admira cele mai importante obiective turistice. Se vizitează cele trei importante temple: Wat Trimit, What Po (cel mai mare templu din Thailanda), Wat Benjamaborphit. După-amiază timp liber, cazare în Bangkok.

Ziua 4

Bangkok

Mic dejun. Timp liber sau excursie optional de o zi în Piața plutitoare Damnoen Saduak și Rose Garden. Piața este o evadare din stilul modern al orașului, o posiblitatea a face cumpărături și de a cunoaște modul de viață de secole al localnicilor, ale căror case sunt ridicate sus pe canale. Apoi se vizitează stațiunea Rose Garden, un paradis tropical de grădini cu flori și livezi, unde se va servi prânzul. Seara întoarcere la hotel în Bangkok. (Tarif informativ: 65 €/persoană- grup de minim 10 persoane). Cazare în Bangkok.

Ziua 5

Bangkok – Nakorn Chaisri – Ayuthaya – Supanburi – Uthai Thani

Mic dejun. Plecare în circuitul prin orașele regale, deplasare până la Nakorn Chaisri, unde vă veți îmbarca pe o barcă de orez spre templul Lampaya. Vă veți bucura de o croazieră pe apele curate ale râului Nakorn Chaisri, al doilea fluviu ca mărime din Thailanda. Veti vedea plantații de legume pe apă și modul de viață thailandez de-a lungul malurilor. Continuați spre Ayuthaya pentru a vizita orașul vechi inclus în patrimoniul UNESCO, apoi vă îndreptați spre Suphanburi pentru a vizita piața pe apă Samchuk, cu o vechime de peste un secol. Se va vizita faimosul templu cu sala de cristaluri What Thasung din Uthai Thani, un important loc de meditație pentru budiști. Transfer la hotel Country Lake Natura Lodge sau similar pentru cazare si cină.

Ziua 6

Nakorn – Hub Patad – Kamphaengphet – Sukhothaki

Mic dejun. Se vizitează un sat tradițional thailandez, veți continua spre Kamphaengphet pentru a vizita Wat Pra Kaew, un templu regal utilizat la evenimentele importante ale orașului, fără călugări. Continuarea drumului spre Sukhothai (răsăritul fericirii), oraș fondat în secolul al XIII-lea, primul Regat Thailandez independent, care s-a bucurat de o epoca de aur sub regele Ramkamhaeng. Temple și monumente ale acestui mare oraș au fost restaurate și expuse în Parcul Istoric Sukhothai inclus în patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel Le Charm sau similar în Sukhothai.

Ziua 7

Sukhothai – Phare – Phayao – Chiang Rai

Micul dejun. Vizitați Parcul istoric Sukhothai, prima capitală a Thailandei, după deplasarea la Phrae, vizitați Templul Prathat Suthon, care se mândrește cu frumoase clădiri în stil thailandez Nordic și Muzeul din lemn de tec cu antichități. După-amiază deplasare la Chiang Rai prin Phayao, cu o scurtă pauză la Lacul lui Kwan Phayao, cel mai mare habitat nordic pentru speciile de pește de apă dulce. Seara sosire în Chiang Rai și cazare la hotel Phowadol Resort sau similar.

Ziua 8

Chiang Rai – Triunghiul de Aur – Mae Sai – Chiang Mai

Mic dejun. Dimineața devreme veți pleca spre Chiang Saen, un oraș antic situat pe malul râului Mekong pentru a vizita Triunghiul de Aur, unde Thailanda, Laos și Myanmar se întâlnesc pe râul Mekong, centrul principalelor culturi de mac în trecut, se poate vizita Muzeul Opiumului. Apoi continuați vizita spre Mae Sai, districtul cel mai nordic din Thailanda pentru a vizita Piața Mae Sai, veți servi masa de prânz la un restaurant local. Apoi se vizitează Templul Wat Rong Kun și se continuă traseul de-a lungul drumului pitoresc spre Chiang Mai. Seara puteți opta pentru cină cu dansuri tradiționale. Cazare la hotel Park sau similar în Chiang Mai.

Ziua 9

Chiang Mai – Mae Sa Elephant Camp – Doi Suthep

Mic dejun. Plecare spre Mae Sa Valley pentru a vedea elefanții, pe drum veți vizita satul Sankampaeng și veți vedea procedeul de țesut al mătăsii, sculptura în lemn și manufacturarea umbrelelor, apoi se vizitează ferma de fluturi și orhidee din Chiang Mai și Wat Doi Suthep Phratat, cel mai faimos templu din Chiang Mai. Cazare la hotel Park sau similar în Chiang Mai.

Ziua 10

Chiang Mai-Bangkok-Pattaya

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Bangkok, aterizare în Bangkok și transfer cu autocarul în stațiunea Pattaya la Hotel Bayview 4*.

Ziua 11

Pattaya

Mic dejun, timp liber pentru plajă și odihnă. Cazare în Pattaya la hotel Bayview 4*

Ziua 11

Pattaya – București

Mic dejun, timp liber pentru plajă și odihnă, după-amiază check out și transfer la aeroport în Bangkok pentru zborul de întoarcere la București. Decolare la ora 02:10 (pe 09 decembrie) din Bangkok și aterizare la ora 05:15 în Doha, decolare spre București la ora 08:35 și aterizare pe Otopeni la ora 12:45 (pe 09 decembrie).


Comentarii și review-uri