| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Sporting Ravelli 3*, Marilleva

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 420 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Sporting Ravelli 3*, Marilleva

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 04.01-18.01 18.01-15.02 15.02-08.03
Tarif adult / sejur 420,00 € 455,00 € 490,00 €

Informaţii hotel Sporting Ravelli – sejur schi Italia

Hotelul Sporting Ravelli 3* este amplasat într-o zonă însorită, lângă stația de telecabină Marilleva 900. Hotelul beneficiază de interioare cochete, de facilități moderne, de un centru spa și wellness modern și de o amplasare excelentă pentru un sejur la schi. Oaspeții beneficiază de transfer gratuit la telecabină. 

Facilități camere: mobilier modern, seif, birou, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, birou, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, programe de divertisment, cameră de bagaje, acces internet, mini-club (copii între 4-12 ani), teren de joacă, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj), piscină interioară, tenis de masă, închirieri biciclete, spălătorie, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în Val di Sole

Regiunea Val di Sole din provincia italiană Trento este situată în partea de nord a țării, între masivii muntoși Adamello-Presanella, Ortles-Cevedale și Dolomiti di Brenta.  Cea mai mare parte a zonei este protejată fiind insclusă în Parcul Național Stelvio și în Rezervația Naturală Adamello-Brenta. Stațiunile alpine din Val di Sole sunt renumite pentru frumusețile naturale, Alpii și zecile de lacuri montane, apele termale din Peio și Rabbi, numeroasele trasee montane și infrastructura ireproșabilă pentru practicarea sporturilor de iarnă. Zona de schi Folgarida-Marilleva este legată de Madonna di Campiglio prin pârtiile de schi, un total de 150 km de pârtii imaculate, cu diferite grade de dificultate, instalații de urcare rapide și iluminat nocturn. Folgarida și Marilleva sunt două stațiuni învecinate, preferate de iubitorii sporturilor de iarnă. Ghețarul Presena oferă turiștilor posibilitatea de a schia la o altitudine de 3000 metri. Patrimoniul cultural al zonei se datorează istoriei îndelungate, sunt numeroase vestigii antice celtice și romane interesante, monumente medievale și muzee. Cel mai apropiat aeroport de Val di Sole este Villafranca din Verona, situat la aproximativ 160 km distanță.

Clima: Val di Sole beneficiază de un climat tipic alpin, cu veri scurte, răcorose ș ierni lungi, cu ninsori bogate. Tempetarura variază în funcție de altitudine, momentul zilei și anotimp. Luna cea mai caldă este iulie, temperatura atinge 22°C, iar cea mai rece este ianuarie, când temperatura scade la -5°C.

Moneda: €

Obiective turistice: parcurile naturale și lacurile montane, Biserica Sfânta Maria din Pellizzano, satul Croviana, orașul vechi Male și Biserica Parohială, Castelele Ossana, Buonconsiglio și Beseno, Biserica Sfânta Maria Maddalena din Cusiano.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri