Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • sejur austria pensiunea alpina finkenberg
 • sejur austria pensiunea alpina finkenberg
 • sejur austria pensiunea alpina finkenberg
 • sejur austria pensiunea alpina finkenberg
 • sejur austria pensiunea alpina finkenberg

Alpina 3*, Finkenberg

 • Destinația: în curând
 • Preț: 40 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Transport, Taxa de stațiune 1,5 €/adult/zi.

Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare

04.01-30.04

Tarif adult / noapte 40,00 €

Informaţii pensiunea Alpina – sejur Austria

Pensiunea Alpina 3* este amplasată în pitoreasca stațiune Finkenberg, lângă stația de ski-bus și destul de aproape de pârtiile de schi.

Facilități camere: mobilier rustic, încălzire, radio, TV, televiziune prin satelit, cadă sau duș, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepţie, sală de mese, terasă, grădină, încălzire, acces internet, seif, depozit pentru schiuri, parcare.

Informaţii utile sejur Austria

Tirol este un stat federal din Austria, situat în partea de vest a țării, cu capitala în orașul Innsbruck. Regiunea muntoasă este renumită la nivel internațional pentru stațiunile de schi și pârtiile excelente, traseele de alpinism și drumeții, folclorul bogat și ospitalitatea localnicilor. Cele mai renumite zone de schi din landul Tirol sunt: Valea Stubai, Sölden-ötztal, Valea  Zillertal, Kitzbühel, Seefeld, Ischgl.

Stațiunea Finkenberg este situată într-o pe un platou însorit al depresiunii Zillertal, la intrarea în Valea Tux și în vecinătatea ghețarului Hintertux. Finkenberg are farmecul unui sat de munte tirolez și toate condițiile unui sejur montan perfect. Stațiunea face parte din regiunea de schi Zillertal 3000, care conectează stațiunile Fugen, Hintertux, Hippach, Mayrhofen și permite accesul la 91 pârtii de schi. În timpul verii oaspeții sunt invitați să facă drumeții montane, mountain biking, sărituri cu parapanta și să participe la festivalurile organizate anual.

Clima: Landul Tirol are un climat temperat-continental, datorită altitudinii înalte pârtiile sunt acoperite cu zăpadă cea mai mare parte din an. Iernile sunt reci cu temperaturi ce scad până la -12°C, iar vara temperatura este  variabilă și imprevizibilă, temperatura osciland între 17-30°C. Primavara este scurtă cu zile calde, temperatura este de cel mult 15°C.

 Moneda: €

Obiectivele turistice din zonă sunt: Ghețarul Hintertux, Palatul de cristal și Peștera Spannagelhaus. 

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri