| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos
 • family inn zakynthos

Family Inn 3*

 • Destinația: Grecia, Vacanțe, Zakynthos
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 135 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur autocar Zakynthos 2015
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale; Asigurare medicală de călătorie și storno. Transport cu autocar dus – întors, cu plecare din București: 85 €/persoană. Taxă de ferry-boat (22 €/persoană, dus-întors).
Tariful include reducerea early booking valabilă până pe data de 15.03.2015. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Family Inn 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 3, 10, 17, 24 mai 31 mai 7 iunie 14 iunie 21 iunie 28 iunie 5, 12, 19, 26 iulie 2, 9, 16, 23, 30 august 6 sept. 13 sept. 20 sept. 27 sept.
Tarif adult / sejur 135,00 € 143,00 € 155,00 € 167,00 € 179,00 € 195,00 € 195,00 € 195,00 € 179,00 € 155,00 € 143,00 € 137,00 €

Sunt disponibile plecări cu autocarul din:  București, Brașov, Constanța, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea.

Informaţii hotel Family Inn – sejur Zakynthos 2015

Hotelul Family Inn 3* este situat în Argassi, la 200 metri distanță de plajă, aproape de centrul stațiunii și la 2 km distanță de orașul Zante. Hotelul este amplasat într-o zonă pitorească, înconjurat de flori multicolore şi plante, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, radio, caferieră, halate de baie, frigider, articole de toaletă gratuite, cadă sau duș, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, sală de mese, bar, terasă, salon TV, seif, acces internet, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, cadă cu hidromasaj, schimb valutar, parcare.

Informaţii utile sejur Zakynthos

Zakynthos sau Zante este cea mai sudică insulă ionică, așezată în partea de vest a Peninsulei Peloponez din Grecia. Relieful insulei este variat, cuprinde zone muntoase acoperite cu păduri de pin, câmpii fertile, peșteri stâncoase, săpate în țărm, plaje paradiziace cu nisip și mare de azur. Plaja Navagio cu nisipul său alb este un adevărat colț de rai, spectacolul ei natural a devenit simbolul insulei. Zakynthos este o insulă verde, beneficiază de vegetație luxuriantă, completată de tradiționalele plantații de măslini, citrice și viță de vie. Potrivit lui Homer insula a fost botezată după Zakynthos, fiul regelui Troiei, Dardanos, care ar fi descoperit-o și stăpânită de legendarul Ulise. Insula a fost locuită din perioada neoliticului, purtând numele Yria, a fost ocupată de macedonieni, romani, britanici, italieni, francezi, turci, care și-au pus amprenta pe istoria și cultura ei. Cea mai pregnantă influență culturală străină este cea venețiană. Insula poate fi considerată un loc de pelerinaj, datorită numărului impresionant de lăcașuri de cult ridicate de localnici, biserici și mănăstiri medievale, cu icoane și fresce foarte frumoase. Capitala insulei, orașul Zakynthos, se află pe țărmul estic, beneficiază de o atmosferă romantică, clădiri vechi, cochete, cafenele și taverne intime, piațete elegante, panorama superbă a golfului. În Zakynthos stațiunile sunt pitorești și își păstrează farmecul tradițional. Argassi și Kalamaki sunt cele mai cunoscute stațiuni, Agios Nikolaos, Alykes, Alykanas și Gerakari sunt destinații potrivite pentru un sejur de relaxare, Laganas se potrivește celor are iubesc distracțiile nocturne, stațiunea Tsilivi le îmbină pe amândouă.

Clima: Zakynthos are climat mediteranean, verile sunt fierbinți și însorite, iar iernile sunt ploioase și blânde. În lunile iulie și august temperatura medie este de 32°C, în lunile iunie și septembrie temperatura medie este de 28°C. Precipitațiile sunt frecvente în timpul iernii, nivelul de umiditate chiar și în perioada estivală.

Moneda: €

Obiective turistice:

Zakynthos (Zante) a fost distrus în mare parte în anul 1953, datorită unui cutremur devastator și a fost reclădit păstrându-se arhitectura inițială. Orașul îmbină plăcut arhitectura medievală cu cea contemporană. Zakynthos găzduiește obiective turistice, care merită vizitate: Biserica Sfântul Dionysios, dedicată patronului spiritual al insulei, Muzeul de Artă Bizantină din Piața Solomon, Biserica Sfântul Nicolae, Castelul Venețian de pe dealul Bohali.

Parcul Național Marin se află în partea de sud a insulei, care protejează teritoriu terestru și acvatic, habitatul unor specii protejate precum: țestoasele cu cap pătrat, foca mediteraneană, delfinii, păsări migratoare și faună marină.

Capul Schinari se află pe țărmul nordic al insulei, având în vecinătate Peșterile Albastre. Aceste formațiuni stâncoase erodate sub formă de arcade sunt foarte spectaculose datorită contrastului puternic creat între culoarea albă a stâncilor și albastrul intens al apei.
© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri