Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky
 • cazare venus mera sky

Mera Resort 4*, Venus

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 185 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive.

Tariful nu include: Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Perioada 16 – 24 iunie 2017
Tarif adult / sejur 845,00 lei

Informaţii hotel Mera Resort – Venus, oferta specială 4 = 3 nopţi

Hotelul Mera Resort 4* din stațiunea Venus este situat la aproximativ 100 metri distanță de plajă. Hotelul a fost inaugurat în anul 2015, după un amplu proces de modernizare. Complexul include hotelurile Sky, Blue și vile, beneficiază de facilități moderne și de servicii diversificate, poate fi recomandat familiilor cu copii.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, telefon, aer condiționat, acces internet, seif, minibar, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, aer condiționat, lift, seif, acces internet, cameră de bagaje, programe de divertisment, banchete cu hidromasaj, dușuri cervicale, piscină exterioară, piscină pentru copii, tobogane acvatice, sală de jocuri, darts, tenis de masă, loc de joacă, plajă privată, parcare.

Concept all inclusive: mic dejun, prânz și cină servite în restaurant în regim bufet, gustări, cafea și ceai se servesc după prânz, apă și băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei, băuturi alcoolice indigene (vinul casei și bere draft) se servesc la restaurant la mesele principale și la piscină în afara meselor.

Informaţii utile pentru sejur în Venus – Saturn

Venus este o stațiune balneoclimaterică de litoral, situată la aproximativ 40 km distanță de orașul Constanța și la 3 km de Mangalia. Stațiunea s-a dezvoltat la începutul anilor ’70 de-a lungul plajei late cu nisip fin, când au fost inaugurate băile mezotermale. Oaspeții stațiunii sunt de toate vârstele, atrași fiind de frumusețea plajei, de posibilitatea de a practica sporturi nautice, de izvoarele minerale sulfuroase și de procedurile curative cu nămol sapropelic. În stațiune se pot amelioara afecțiuni reumatismale, degenerative, stări de anemie, boli dermatologice sau endocrine. 

Saturn se află între stațiunea Venus și orașul Mangalia, stașiunea beneficiază de numeroase hoteluri, restaurante, baruri și terenuri de sport. Saturn este o stațiune estivală, preferată atât de turiștii care își doresc relaxare la plajă și tratamente balneare cât și de oaspeșii care preferă distracțiile nocturne. Factorii naturali de cură ai stațiunii balneoclimaterice sunt apa mării, nămolul sapropelic din lacul Techirghiol, apele mezotermale sulfuroase și aerosolii. Plajele sunt cu nisip fin și oaspeții au posibilitatea de a practica sporturi nautice. Pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus este găzduit anual festivalul Liberty Parade.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Mangalia vă sugerăm să vizitați: Muzeul Marinei, Mueul Callatis, Moscheea Esmahan Sultan.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri