| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Inter 5*, Venus

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 179 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Inter 5*, Venus

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 6 iunie 12 iunie 18, 24, 30 iunie 6 iulie 12 iulie 18, 24, 30 iulie 5, 11 august 23, 29 august 4 sept. 10, 16 sept.
Tarif adult / sejur 802,00 lei 978,00 lei 1013,00 lei 1013,00 lei 1160,00 lei 1499,00 lei 1499,00 lei 1013,00 lei 1013,00 lei 802,00 lei

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune.

Informaţii hotel Inter – sejur în stațiunea Venus 2016

Hotelul Inter 5* se află pe plaja din Venus, în partea centrală a stațiunii. Hotelul este luxos, îmbină arhitectura modernă cu interioarele elegante, beneficiază de facilități moderne și de o priveliște frumoasă a Mării Negre. Hotelul poate fi recomandat cuplurilor și familiilor cu copii.

Facilități camere: mobilier elegant, LCD, televiziune prin cablu, seif, acces internet, aer condiţionat, încălzire, birou, telefon, minibar, cafetieră, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duș, halat de baie, papuci de casă, izolare fonică, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, două baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, sală de conferinţe şi petreceri, centru spa și wellness (saună, masaj), beauty salon, sală de fitness, loc de joacă, teren de joacă, baby-sitter (la cerere), piscină exterioară, solar, spălătorie, plajă privată, sporturi nautice, ponton plutitor, parcare.

Informaţii utile sejur în Venus – Saturn

Venus este o stațiune balneoclimaterică de litoral, situată la aproximativ 40 km distanță de orașul Constanța și la 3 km de Mangalia. Stațiunea s-a dezvoltat la începutul anilor ’70 de-a lungul plajei late cu nisip fin, când au fost inaugurate băile mezotermale. Oaspeții stațiunii sunt de toate vârstele, atrași fiind de frumusețea plajei, de posibilitatea de a practica sporturi nautice, de izvoarele minerale sulfuroase și de procedurile curative cu nămol sapropelic. În stațiune se pot amelioara afecțiuni reumatismale, degenerative, stări de anemie, boli dermatologice sau endocrine. 

Saturn se află între stațiunea Venus și orașul Mangalia, stațiunea beneficiază de numeroase hoteluri, restaurante, baruri și terenuri de sport. Saturn este o stațiune estivală, preferată atât de turiștii care își doresc relaxare la plajă și tratamente balneare cât și de oaspeșii care preferă distracțiile nocturne. Factorii naturali de cură ai stațiunii balneoclimaterice sunt apa mării, nămolul sapropelic din lacul Techirghiol, apele mezotermale sulfuroase și aerosolii. Plajele sunt cu nisip fin și oaspeții au posibilitatea de a practica sporturi nautice. Pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus este găzduit anual festivalul Liberty Parade.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Mangalia vă sugerăm să vizitați: Muzeul Marinei, Muzeul Callatis, Moscheea Esmahan Sultan.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri