| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage
 • sejur sorrento rivage

Rivage 3*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 512 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Rivage 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 21, 28 iunie 5, 12, 19, 26 iulie 2 august 9, 16, 23, 30 august
Tarif sejur / adult 512,00 € 547,00 € 560,50 € 570,50 €

 

Informaţii hotel Rivage – sejur în Sorrento 2016

Hotelul Rivage 3* se află în zona centrală a oraşului Sorrento, cu o priveliște panoramică spre GolfulNapoli şi Vezuviu, la mică distanţă de gară și port. Hotelul este cochet, cu o atmosferă prietenoasă și facilități moderne, poate fi o alegere excelentă pentru un sejur romantic și pentru explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier clasic, telefon, TV, televiziune prin satelit, aer condiționat, încălzire, seif, acces internet, minibar, birou, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, terasă, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, seif, lift, aer condiționat, încălzire, cameră de bagaje, acces internet, zonă pentru fumători, solar, sală de conferințe și petreceri, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, parcare (contra cost).

Informaţii utile vacanță în Sorrento

Sorrento este un orășel italian pitoresc, situat pe litoralul Peninsulei Sorrentina, în extremitatea sudică a Golfului Napoli și o renumită destinație turistică. Litoralul peninsulei este fermecător, așezat între mare și munte, cu o o panoramă uluitoare a golfului, a impunătorului Vezuviu, a Insulei Capri și a livezilor imense de lămâi și măslini, cu numeroase stațiuni idilice. Așezarea și-a păstat atmosfera rustică, cu străzi înguste, labirintice, cu clădiri vechi, frumos colorate și cu arhitectură cochetă, numeroase obiective turistice. Dacă am reuși să străbatem veacurile apuse, am putea vedea corăbiile grecești printre valuri și pe Ulise lângă catarg, ascultând cântecul sirenelor, navele romane acostate pentru comerț sau pe cele negre ale armatei otomane. De-a lungul îndelungatei sale istorii, multe civilizații au trăit în aceste locuri: etrusci, greci, romani, bizantini, normanzi și aragonezi. În secolul al XIX-lea Sorrento a cunoscut o perioadă de renaștere culturală, economică și socială, oaspeți marcanți precum Byron, Keats, Scott, Dickens, Goethe, Wagner, Ibsen sau Nietzsche au fost fascinați de orașul plin de culoare. Sorrento găzduiește numeroase evenimente culturale, concerte în aer liber, este punctul de plecare ideal pentru a vizita Capri, Ischia, Napoli, Pompei, Positano, Herculaneum, Coasta Amalfi și un loc ideal pentru petrecerea unui sejur de neuitat. Gaastronomia este excelentă, iar renumita băutură locală, limoncello, a adus renumele regiunii alături de produsele tradiționale din citrice, nuci sau măsline. Ateliere locale sunt renumite printre turiști pentru măiestria cu care este lucrat lemnul și pentru ornamentele cusute manual pe produsele de artizanat.

Clima: Sorrento are o climă mediteraneană, cu zile însorite și temperaturi ridicate în timpul verii și zile ploioase și răcoroase în timpul iernii. Toamna și primăvara sunt ideale pentru a explora zona datorită temperaturilor blânde. În lunile iulie și august temperatura depășește deseori 30°C, iar precipitațiile sunt foarte rare. Iarna debutează cu precipitații și ceață, temperatura nu scade sub 5°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Mănăstirea San Francisco din centrul orașului Sorrento a fost construită de franciscani în secolul al VII-lea. Biserica în stilul baroc a fost ridicată în secolul al XIV-lea, iar fațada a fost reconstruită din marmură albă în anul 1926. Mănăstirea este un amestec captivant de stiluri arhitecturale diferite, din epoca păgână până în Evul Mediu.

Catedrala Sfinților Filip și Giacomo, aflată în fața Palatului Arhiepiscopal din Sorrento, a fost ridicată pe ruinele unui templu antic în secolul al XI-lea și refăcută în stilul romanic în secolul al XV-lea. Clădirea monumentală a fost renovată de mai multe ori, fațada a fost renovată în anul 1924 în stilul neogotic.

Muzeul Correale di Terra Nova din Sorrento afost inaugurat în anul 1924, expoziția cuprinde artefacte vechi romane și grecești, o bogată colecție de picturi din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, atribuite artiștilor Artemisia Gentileschi, Batts Caracciolo, Solimena, Van Dyck, Kassel, Belvedere, Pitloo, Duclère, Gigante and Palizzi, ceasuri vechi, piese de porțelan, mobilier și ornamente orientale. Colecția muzeului a fost donată de conții Alfredo și Pompeo Correale, pentru a recrea atmosfera aristocratică.

Napoli este situat pe malul Golfului Napoli și la poalele Vezuviului. Orașul a fost fondat în secolul al VI-lea î.e.n. de navigatorii greci cu numele Neapolis, oraşul nou, a cunoscut o epocă înfloritoare sub administrația elenă și romană, a fost capturat de ostrogoți și a devenit apoi ducat sub ocrotirea bizantină și apoi a Papalității, din anul 1961 a fost integrat în Regatului Italiei. Datorită moştenirii culturale și artistice generoase, centrul istoric al orașului este inclus în Patrimoniul UNESCO și fascinează milioane de vizitatori.

Pompei și Vezuviu: Orașul Pompei, distrus de erupția vulcanului Vezuviu în anul 79 e.n., oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște detalii privind viaţa de zi cu zi a romanilor. Pompei a stat sub cenușa vulcanică de la producerea catastrofei până în anul 1748, când primele săpături au scos la iveală metropola conservată de lavă. Se vizitează Băile Romane, Forumul, vilele ridicate de împărații romani și muzeul. 

Insula Capri este o destinație luxoasă, cu tradiție îndelungată, care a fascinat împărați, artiști și oameni celebri încă din antichitate. Insula are două porturi Marina Piccola și Marina Grande, cele mai mari orașe sunt Capri şi Anacapri. Plimbările cu barca spre insula Capri, dezvăluie frumusețile ei naturale, țărmul calcaros al Mării Tireniene este întretăiat de golfuri, peșteri și stânci abrupte. Vom folosi funicularul pentru vizitarea orașului Capri cu celebra Piață Umberto, din Anacarpi putem urca spre Muntele Solaro cu telescaunul. La coborâre se vizitează Villa San Michele, renumită pentru grădinile decorate cu piese de artă antice.

Coasta Amalfi este cea mai frumoasă zonă de litoral italian, un amestec de stânci abrupte, versanți împăduriți, sate pitorești, ce coboară în terase spre mare. Amalfi Drive este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri europene cu o panoramă superbă a litoralului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri