| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf
 • Marina di Castello Resort Golf

Marina di Castello Resort 4*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 626 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur Castel Volturno 2014
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard, Regim de masă: mic dejun, Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP), Transfer aeroport-hotel-aeroport, Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale, Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful include reducerea early booking valabilă până pe data de 31.05.2014. Oferta pentru Sorrento este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Marina di Castello Resort 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 
Plecare 12 iunie 19, 26 iunie 3 iulie 10 iulie 17, 24, 31 iulie 4 septembrie 11 septembrie 18 septembrie
Tarif sejur / adult 646,00 € 656,00 € 635,00 € 647,00 € 667,00 € 668,00 € 646,00 € 626,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune.

Informaţii Marina di Castello Resort Golf – sejur Castel Volturno 2014

Marina di Castello Resort Golf & Spa 4* este situat într-o zonă liniştită din localitatea Castel Volturno la aproximativ 35 km distanță de orașul Napoli. Complexul beneficiază de un teritoriu generos, între pădure și mare, hotelul este cochet, cu facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și explorare a zonei. În apropiere se pot vizita Parcul Ditellandia, Abația San Vincenzo al Volturno și situl antic Liternum, Parcul acvatic Magic World.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, acces internet (contra cost), aer condiționat, încălzire, seif, cafetieră, minibar, uscător de păr, cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, balcon (majoritatea), room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, acces internet (contra cost), aer condiționat, încălzire, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, piscină exterioară, piscină interioară, centru spa și wellness, beauty salon, sală de fitness, teren de joacă, biliard, tenis de masă, două terenuri de tenis, teren de golf (18 găuri), spălătorie, schimb valutar, închirieri biciclete, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, parcare

Informaţii utile vacanță Castel Volturno

Castel Volturno este un oraș din provincia Caserta, situat la aproximativ 35 km distanță, în nordul orașului Napoli, pe malul stâng al estuarului râului Volturno. Castel Volturno este o așezare foarte veche, locuită inițial de populația osca și de estrusci, cu numele de Volturnum, a devenit colonie romană în secolul al II-lea î.e.n. În timpul Imperiului Roman, orașul a avut o poziție strategică pentru flotă, iar în timpul domniei Împăratului Domițian a fost construit drumul ce-i poartă numele și un pod impresionant între cele două maluri ale râului. După căderea Imperiului Roman și invaziile barbare orașul își pierde grandoarea, este devastat de sarazini. Construirea castelului și a episcopiei creștină în secolul al IX-lea au renăscut orașul. În perioada medievală Castel Volturno aparținea administrativ de Capua, mai târziu de Regatul celor Două Sicilii, iar din anul 1812 a devenit autonom, pentru ca în anul 1860 să fie anexat Regatului Italiei. Zona este pitorească, între pădurile de pini și Marea Tireniană, cu plaje întinse, o rezervație naturală pe lacurile sărate, cu zeci de specii de păsări sălbatice protejate, cu stațiuni balneare renumite precum Villaggio Coppola (Pinetamare) și Baia Verde. În zonă se pot vizita Abația San Vincenzo al Volturno, situl antic Liternum, parcul acvatic Ditellandia.

Clima: Castel Volturno are o climă mediteraneană, cu zile însorite și temperaturi ridicate în timpul verii și zile ploioase și răcoroase în timpul iernii. Toamna și primăvara sunt ideale pentru a explora zona datorită temperaturilor blânde. În lunile iulie și august temperatura depășește deseori 30°C, iar precipitațiile sunt foarte rare. Iarna debutează cu precipitații și ceață, temperatura nu scade sub 5°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Napoli este situat pe malul Golfului Napoli și la poalele Vezuviului, la aproximativ 35 km distanță de Castel Volturno. Orașul a fost fondat în secolul al VI-lea î.e.n. de navigatorii greci cu numele Neapolis, oraşul nou, a cunoscut o epocă înfloritoare sub administrația elenă și romană, a fost capturat de ostrogoți și a devenit apoi ducat sub ocrotirea bizantină și apoi a Papalității, din anul 1961 a fost integrat în Regatului Italiei. Datorită moştenirii culturale și artistice generoase, centrul istoric al orașului este inclus în Patrimoniul UNESCO și fascinează milioane de vizitatori.

Orașul Capua este situat la aproximativ 25 km distanță, în regiunea Campania, pe cursul râului Volturno. Capua beneficiază de o istorie fascinantă, a fost fondat de etrusci, capturat de samniți, aliat cu Roma și conectat cu cetatea prin renumita Via Appia, constuită în anul 312 î. Chr., din inițiativa lui Appius Claudius Caecus, în scopuri militare. Merită vizitate Amfiteatrul roman, Ponte Romano, Porta di Capua, Catedrala din Capua, Castello delle Pietre.

Sorrento este un oraș pitoresc, situat pe litoralul Peninsulei Sorrentina, în extremitatea sudică a Golfului Napoli și o renumită destinație turistică. Litoralul peninsulei este fermecător, așezat între mare și munte, cu o o panoramă uluitoare a golfului, a impunătorului Vezuviu, a Insulei Capri și a livezilor imense de lămâi și măslini, cu numeroase stațiuni idilice. Merită vizitate: Mănăstirea San Francisco, Catedrala Sfinților Filip și Giacomo, Muzeul Correale di Terra Nova.

Pompei și Vezuviu: Orașul Pompei, distrus de erupția vulcanului Vezuviu în anul 79 e.n., oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște detalii privind viaţa de zi cu zi a romanilor. Pompei a stat sub cenușa vulcanică de la producerea catastrofei până în anul 1748, când primele săpături au scos la iveală metropola conservată de lavă. Se vizitează Băile Romane, Forumul, vilele ridicate de împărații romani și muzeul. 

Insula Capri este o destinație luxoasă, cu tradiție îndelungată, care a fascinat împărați, artiști și oameni celebri încă din antichitate. Insula are două porturi Marina Piccola și Marina Grande, cele mai mari orașe sunt Capri şi Anacapri. Plimbările cu barca spre insula Capri, dezvăluie frumusețile ei naturale, țărmul calcaros al Mării Tireniene este întretăiat de golfuri, peșteri și stânci abrupte. Vom folosi funicularul pentru vizitarea orașului Capri cu celebra Piață Umberto, din Anacarpi putem urca spre Muntele Solaro cu telescaunul. La coborâre se vizitează Villa San Michele, renumită pentru grădinile decorate cu piese de artă antice.

Coasta Amalfi este cea mai frumoasă zonă de litoral italian, un amestec de stânci abrupte, versanți împăduriți, sate pitorești, ce coboară în terase spre mare. Amalfi Drive este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri europene cu o panoramă superbă a litoralului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri