| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos
 • afrodite skopelos

Afrodite 3*

 • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Skiathos & Skopelos, Oferte Early Booking
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 523 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-JSI-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecare din București, beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 31.01. Ofertele pentru sejur în Skiathos și Skopelos sunt disponibile cu plecări din: București, Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Afrodite 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 26 mai 2 iunie 9 iunie 16 iunie 23, 30 iunie 7, 14 iulie 21, 28 iulie 4, 11 august 18 august 25 august 1 sept. 8 sept. 15 sept.
Tarif sejur / adult 523,50 € 523,50 € 553,00 € 646,50 € 652,00 € 652,50 € 717,00 € 729,00 € 691,50 € 663,50 € 558,50 € 553,00 € 523,50 €

 

Informaţii hotel Afrodite – Skopelos, charter 2018

Hotelul Afrodite 3* situat la aproximativ 100 metri distanță de plaja din Panormos și la 11 km de orașul Skopelos. Hotelul beneficiază de amplasare pitorească și de o atmosferă prietenoasă, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și pentru explorarea împrejurimilor. Plajele Milia și Kastani se află la aproximativ 1 km distanță de hotel.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, telefon, seif, frigider, uscător de păr, duș,  articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, sală de mese, bar, terasă, grădină, family room, aer condiționat, seif, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, sală de fitness, piscină exterioară, schimb valutar, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în insula Skopelos

Skopelos este situată în Marea Egee, face parte din Arhipelagul Sporadelor și este considerată cea mai verde din insulă din grup. Relieful muntos este dominant în Skopelos, contrastul exotic dintre pădurile virgine de pini, plantațiile de viță de vie, livezile întinse de pomi fructiferi și apele mării cristaline este spectaculos. Insula a fost locuită din epoca bronzului, de-a lungul veacurilor a fost administrată de atenieni, romani, bizantini și otomani, în anul 1830 a devenit parte a Republicii Elene. Orașul Skopelos, capitala insulei, beneficiază de unul dintre cele mai frumoase porturi elene și de o atmosferă romantică, liniștită, vegheat de vechea fostăreață venețiană. Skopelos are forma unui amfiteatru ce mărginește portul natural, beneficiază de arhitectură tradițională, cu clădiri de un alb imaculat, cu acoperișuri de țiglă roșcată, înghesuite pe străduțe labirintice, cu biserici bizantine, cu numeroase taverne și magazine. Majoritatea străzilor centrale au exclusiv acces pietonal. În perioada estivală pe faleza din Skopelos se organizează festivaluri și concerte. Cele mai pitorești stațiuni sunt: Glossa, Klima si Elios, iar cele mai renumite plaje ale insulei sunt: Agnondas, Staphylos, Limnonari, Panormos, Milia, Elios, Glyfoneri.

Clima: Insula Skopelos beneficiază de un climat mediteranean, cu verile sunt plăcute, temperatura rareori depășește 35°C, iar iernile sunt blânde, temperatura fiin de peste 15°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Muzeul de Folclor se află într-o clădire de patrimoniu din orașul Skopelos, construită în secolul al XVIII-lea și restaurată. Reședința a aparținut familiei Nikolaidis care a donat-o administrației locale, muzeul expune colecții de artizanat, mobilă, tablouri, textile, broderii.

Muzeul Vakratsa se află în centrul orașului Skopelos într-un conac tradițional. Reședința a fost donată municipalității de către familia Vakratsas pentru a fi transformată în muzeu. Expozițiile reflectă stilul de viață tradițional din insulă.

Mănăstirea Episkopi este situată la aproximativ 2 km distanță de Skopelos, a fost construită în anul 1078, în perioada dominației venețiene. Mănăstirea Panagia Evangelistria de pe versantul muntelui Palouki este unul dintre cele mai importante lăcașuri de cult post-bizantine, a fost ridicată în anul 1712 și are silueta unei fortărețe. Biserica Agios Ioannis se află pe o stâncă din zona Kastri la o altitudine de 100 metri, accesul se face printr-o cale îngustă cu 110 trepte sculptate în piatră.

Glossa este una dintre cele mai pitorești stațiuni din insula Skopelos, situată la aproximativ 25 km distanță de Skopelos. Stațiunea este așezată pe coasta versant împădurit, la altidudinea de 250 metri și beneficiază de o superbă privelişte a mării. Puteți vizita fermecătorul port, Mănăstirea Taxiarhes, ruinele cetății antice Selinous.

Insula vecină, Alonissos, este inclusă în Parcul Național Marin alături de insulele mai mici Peristera, Kyra Panagia, Gioura, Psathura, Piperi și Skantzoura. Parcul este cea mai mare zonă marină protejată din Europa, găzduiește aproximativ 150 de specii de pești, 70 de specii de amfipode, 40 de specii de bureți și o comunitate de foci Monachus Monachus.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri