Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa
 • sejur skiathos kanapitsa Mare Hotel Spa

Kanapitsa Mare & Spa 3*

 • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Skiathos & Skopelos
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 654 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-JSI-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecare din București. Ofertele pentru sejur în Skiathos și Skopelos sunt disponibile cu plecări din: București, Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 26 mai 2, 9 iunie 16, 23 iunie 30 iunie 7 iulie 14, 21, 28 iulie 4, 11, 18 august 25 august 1 sept. 8, 15 sept.
Tarif sejur / adult 654,50 € 654,50 € 654,50 € 777,00 € 777,00 € 802,50 € 802,50 € 777,00 € 777,00 € 654,50 €

Informaţii hotel Kanapitsa Mare & Spa – charter Skiathos 2018

Hotelul Kanapitsa Mare & Spa 3* este situat pe un deal din Kanapitsa, aproape de plaja Tzaneria, la aproximativ 4 km distanță de orașul Skiathos. Hotelul este cochet, beneficiază de o priveliște superbă a mării, facilități moderne și servicii ireproșabile, poate fi recomandat pentru un sejur estival de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, radio, TV, televiziune prin cablu, acces internet, seif, frigider, aer condiţionat, încălzire, plasă de ţânţari, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, piscină exterioară, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, masaj), teren de joacă, teren de tenis, săli de conferințe și petreceri, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, închirieri biciclete, sporturi nautice, birou de turism, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în insula Skiathos

Skiathos face parte din grupul insulelor Sporade din Marea Egee, fiind cea mai vestică insulă a Greciei, este cea mai apropiată de continent. Insula, al cărei nume în limba greacă înseamnă „umbra lui Athos”, are o istorie de peste 3000 de ani, relieful este încântător, păduri întinse de pini, plaje cu nisip fin, golfuri stâncoase, apele mării limpezi. În Skiathos sunt peste 60 plaje, cele mai frumoase, ferite de vânturile nordice și ușor accesibile sunt cele din sudul insulei și anume: Vassilias, Achladies, Kalamaki, Kolios, Troulos, Mandraki, Kanapitsa. Plaja cu nisip auriu Koukounaries (Megali Ammos) este considerată una dintre cele mai frumoase din Europa.

Capitala insulei, orașul Skiathos, a fost construit într-un golf pe locul unui oraș antic, în partea de sud-est a insulei. Skiathos este un oraș mic, cochet și cosmopolit, cu multe restaurante, taverne, cluburi de noapte. Vechea fortăreață Bourtzi din portul Skiathos este un loc plăcut pentru o plimbare, priveliștea mării este fabuloasă. Trasportul public pe în interiorul insulei este asigurat de autobuze, iar pentru vizitarea plajelelor pitorești (Lalaria) de pe țărmul nordic transportul este asigurat de ambarcațiuni de agrement. Transferul spre insula Skiathos se poate face cu ferry-boat din orașul Volos.

Clima: Insula Skiathos beneficiază de un climat mediteranean. Verile sunt plăcute, temperatura rareori depășește 35°C, iar iernile sunt blânde, temperatura fiind de peste 15°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Kastro este fosta capitală medievală, fortificată din insula Skiathos. Cetatea este situată pe o stâncă imensă, în cel mai nordic punct al unei peninsule. Comunicarea cu uscatul se făcea cu ajutorul unui pod mobil din lemn. Kastro a fost ridicată în secolul al XV-lea, în timpul dominației bizantine, pentru a proteja populația de atacurile piraților. Cetatea a trecut sub administrație venețiană la mijlocul secolului al XVI-lea, apoi otomană până în anul 1821. Datorită spațiului redus din interiorul fortăreței, locuințele erau mici, cu toate acestea existau peste 20 de biserici și o moschee.

Mănăstirea Evangelistria, situată la aproximativ 5 km distanță de orașul Skiathos, are pe lângă semnificația religioasă un rol important în istoria modernă a țării. Mănăstirea a fost fondată la sfârșitul secolului al XVIII-lea, iar în anul 1807 conducătorii Eteriei au depus jurământul de credință și au binecuvântat primul steag al Greciei. Tezaurul mănăstirii cuprinde relicve religioase, icoane bizantine, cărți și manuscrise vechi.

Panaghia Eikonistria, mănăstirea cu hramul Maicii Domnului, este cel mai important loc de pelerinaj de pe insula Skiathos, datorită icoanei făcătoare de minuni a Sfintei Fecioare Maria. Mănăstirea a fost construită în secolul al XVII-lea datorită icoanei miraculoase, descoperită în acest loc.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri