| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs
 • Residence Cime Des Arcs

Residence Cime Des Arcs 4*, Les Arcs

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 997 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Revelion la schi în stațiunea Les Arcs 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în apartament (2-4 persoane); Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-GVA-OTP); Bagaj la cală și bagaj echipament sportiv; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Ski pass pentru 6 zile cu acces în zona Les Arcs-Peisey-Vallandry.
Tariful nu include: Taxă locală și depozit pentru daune; Curățenie finală; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta pentru sejur în Les Arcs este disponibilă cu plecare din București . Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Residence Cime Des Arcs 4*, Les Arcs

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 

Plecare 26 decembrie 2015
Tarif adult / sejur 997,00 €

 

Informaţii Residence Cime Des Arcs – Les Arcs, Oferte Revelion 2016

Residence Cime Des Arcs 4* este situat în centrul stațiunii Les Arcs 2000, pe pârtia de schi, la aproximativ 26 km distanță de orașul Bourg-Saint-Maurice. Aparthotelul este modern, cu o priveliște montană frumoasă și servicii ireproșabile, poate fi recomandat pentru un sejur la schi cu familia.

Facilități apartamente: dormitor și cameră de zi, canapea extensibilă, mobilier modern, încălzire, telefon, LCD, televiziune prin satelit, bucătărie utilată, frigider, cuptor cu microunde, plite de gătit, cafetieră, uscător de păr, cadă, balcon. Apartamentele au capacitate de cazare de la 2 la 12 persoane.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, terasă, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, hammam), piscină interioară, închirieri echipamente de schi, parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur în regiunea Les Arcs

Les Arcs este una dintre cele mai mari zone de schi din Franța, situată în departamentul Savoie. Les Arcs se află în vecinătatea Parcului Național Vanoise din regiunea estică Ron-Alpi, cuprinde localitățile Peisey-Vallandry și Villaroger și cinci diviziuni turistice: Bourg-Saint-Maurice, Les Arcs 1600, Les Arcs 1800, Les Arcs 1950, Les Arcs 2000 situate la altitudini între 810-3225 metri. Zona montană este pitorească, cu vaste parcuri naționale, beneficiază de peste o sută de pârtii de schi, zeci de teleferice, hoteluri, restaurante și baruri moderne, posibilități de divertisment pentru toate vârstele. Oaspeții pot practica: sporturi de iarnă, sporturi nautice (rafting, înot, canoe), mountain biking, paragliding, alpinism. Les Arcs 1600, inaugurată ca stațiune de schi în anul 1968, beneficiază de clădiri în stilul tradițional alpin, de o atmosferă liniștită și de o priveliște uluitoare spre Mont Blanc. Bourg Saint Maurice este destinația preferată de familiile cu copii, pitorescul orășel este legat de Les Arcs 1600 printr-un funicular. Les Arcs 1800, cu cele patru diviziuni Le Charvet, Le Chantel, Les Villages și Charmettoger, este cea mai animată dintre stațiuni. Stațiunea Les Arcs 2000 este situată la cea mai mare altitudine, la peste 3200 metri, anual găzduiește concursul de sculptură în gheață. Paradiski este unul dintre cele mai mari domenii schiabile din lume, realizat prin conectarea stațiunilor Les Arcs și La Plagne prin Vanoise Express, o telecabină modernă cu un traseu impresionant.

Clima: Les Arcs are un climat de tip continental, influența montană se manifestă la peste 2500 metri altitudine și are o temperatură medie anuală de 0 °C. În văi temperatura variază între -8 °C în luna ianuarie și 24 °C în luna iulie. Urcarea cu 1000 de metri în altitudine atrage scăderea temperaturii cu 6°C. Iernile sunt reci și umede, cu căderi de zăpadă semnificative.

Moneda: €

Obiective turistice:

Geneva este unul dintre cele mai importante orașe din Elveția, situat în extremitatea vestică a țării. Orașul este pitoresc, așezat pe malul lacului Geneva (Leman), străbatut de râurile Arve și Ron, încadrat de crestele Alpilor. Geneva este renumită în întreaga lume drept centru financiar, datorită producţiei de ceasornicărie, implicării în acțiuni umanitare și de negociere între state. Orașul găzduiete numeroase organizaţii internaţionale importante precum Organizaţia Mondială a Comerţului, Organizaţia Internațională a Crucii Roşii şi Semilunei Roşii, sediul european al Organizației Naţiunilor Unite. Geneva este un oraș multicutural, compozitorul Franz Liszt, filosoful Jean-Jacques Rousseau, reformatorul Jean Calvin au avut destinele legate de el. În Geneva: merită admirate Fântâna Jet d’eau, Palatul Națiunilor, Catedrala Saint Pierre, Grădina Englezească și Grădina Botanică, Muzeul Ceasurilor, Muzeul Ariana, Podul Mont Blanc, Turnul Ile.

Annecy este un orășel fermecător din regiunea Ron-Alpi, așezat pe malul râului omonim, supranumit „Veneția Alpilor” datorită centrului vechi străbătut de canalele pitorești ale râului Thiou. Centrul vechi este un labirint de străduțe înguste, poduri și clădiri cochete, cu balustrade pline cu flori pe malurile canalelor și simbolul orașului, Palais de l’Ile construit în secolul al XII-lea. Castelul Annecy a fost construit între secolele al XII- lea și al XVI- lea și a servit drept reședință conților din Geneva și ducilor de Savoie, în prezent găzduiește muzeul orașului.

Mer de Glace (Marea de gheață) este un ghețar format în partea nordică a masivului Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Munții Alpi, între altitudinea de 2400 și 1400 metri. Ghețarul cu lungimea de 7 km și cu grosimea de 200 metri este unul dintre cei mai mari din Franța. Transportul spre ghețar și peștera de gheață se face cu trenul prin Valea Chamonix și apoi cu telecabina.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri