| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Caesar Palace 4*

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 500 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Caesar Palace 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 10 aprilie 2015
Tarif sejur / adult 500,00 €

Informaţii hotel Caesar Palace – sejur în Sicilia

Hotelul Caesar Palace 4* se află la 1 km distanță de centrul stațiunii Giardini Naxos și de plajă, la aproximativ 38 km de aeroportul Catania. Hotelul este situat într-o zonă liniștită, beneficiază de atmosferă prietenoasă, de facilități moderne și servicii bune. Hotelul pune la dispoziția oaspeților transfer gratuit la plajă, poate fi recomandat pentru un sejur estival reușit. Proprietatea face parte din lanțul hotelier Parc Hotels Italia.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, aer condiționat, seif, birou, minibar, cafetieră, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, grădină, terasă, seif, lift, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, bibliotecă, săli de conferinţe şi petreceri, programe de divertisment, două piscine exterioare, piscină pentru copii, solar, loc de joacă, sală de jocuri, tenis de masă, biliard, mini-club (copii între 4-12 ani), serviciu de transfer, schimb valutar, baby-sitter (la cerere), spălătorie, magazin, închirieri auto, birou de turism, plajă privată, parcare.

Informaţii utile pentru vacanță în Sicilia

Sicilia este cea mai mare insulă din Marea Mediteraneană și o regiune autonomă, situată  în partea de sud a Italiei continentale. Insula beneficiază de o poziție centrală în bazinul mediteranean și este separată de continent prin Strâmtoarea Messina. Relieful Siciliei este variat, cuprinde o continuare a lanţului Munților Apenini, vulcani activi (Etna, Vulcano, Stromboli), câmpii fertile și plaje cu nisip. Sicilia este o destinație  încântătoare, un amalgam cultural, la care au contribuit de-a lungul veacurilor, grecii, fenicienii, cartagenezii, romanii, normanzii, spaniolii și maurii, cu tradiții bine păstrate, cu o istorie fascinantă și vestigii arheologice interesante, cu peisaje pitorești, cu livezi nesfârșite de citrice, măslini și culturi de viță de vie, vulcani noroioși, gheizere spectaculoase și izvoare termale tămăduitoare. Siracuza, Messina, Ragusa, Agrigento, Cefalu sau Selinunte sunt orașe cu o istorie îndelungată, cu situri antice și arhitectură medievală frumoasă. Palermo, capitala insulei, este o destinație cosmopolită, cu numeroase obiective turistice și distracții nocturne, Catania este renumită pentru arhitectura în stilul baroc sicilian și pentru viața de noapte spumoasă. Cele mai cunoscute stațiuni litorale sunt: Taormina, Giardino-Naxos, Fontane Bianche, Mondello, San Vito lo Capo. Gastonomia locală este savuroasă, originală, bazată pe preparate din peşte şi fructe de mare, brânzeturi şi fructe proaspete, acompaniate de uleiul de măsline, iar vinurile siciliene sunt considerate printre cele mai bune vinuri italiene. Sicilia are o rețea dezvoltată de șosele și căi ferate,  aeroporturile principale sunt Aeroportul Internațional Palermo și Aeroportul Catania-Fontanarossa.

Clima: Sicilia se bucură de un climat mediteranean, fără temperaturi extreme, cu ierni blâde și umede, iar verile sunt fierbinți şi uscate, se manifestă des Sirocco, un vânt originar din nordul Africii. În intervalul dintre iunie până în septembrie, precipitațiile lipsesc, sezonul ploios durează din luna octombrie până în mai, noiembrie este cea mai ploioasă lună. Temperatura maximă a lunii august este de 33°C, iarna temperatura nu coboară sub 9°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Catania se află în partea de est a insulei și în sudul vulcanului Etna, pe ţărmul Mării Ionice, oaspeții pot admira arhitectura barocă siciliană și situri antice numeroase: Teatrul Greco-Roman, Amfiteatrul Catanian, Forumul Roman din Piazza San Pantaleone, Terme Achilliane de sub Piazza Duomo, Duomo di Sant’Agata, Badia di Sant’Agata, San Michele Arcangelo, Castello Ursino, Porta Garibaldi, Muzeul Giovanni Verga, Muzeul de Arheologie.

Etnaland este situat la aproximativ 18 km distanță de orașul Catania și poate fi recomandat drept locul ideal de distracții pentru familiile cu copii și nu numai. Etnaland cuprinde grădină zoologică, parc acvatic, parc tematic, distinse cu numeroase premii internaționale.

Arhipelagul Lipari sau insulele eoliene se află în partea de nord a Siciliei, era considerat ținutul legendar al zeului vânturilor, Eol, care ţinea vânturile închise într-o peşteră. Astăzi, insulele sunt renumite pentru apele albastre, cristaline, grotele ascunse și pentru vulcanii, care încă mocnesc, iar Stromboli este cunoscută și datorită peliculei cu același nume din anul 1950, având-o ca protagonistă pe Ingrid Bergman.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri