| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Junior 3*

  • Destinația: în curând
  • Preț: 34 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă economy; Regim de masă: demipensiune.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune: 1 €/adult/noapte.
Rezervările efectuate și achitate integral până pe 15.09 beneficiază de reducere early booking de 5%.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Junior 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 22.12-26.12
27.12-01.01 02.01-08.01 09.01-31.01 01.02-17.02 18.02-17.03
Tarif adult / noapte 38,00 € 79,00 € 46,50 € 37,50 € 41,50 € 34,50 €

Informaţii hotel Junior – sejur la schi în Kopaonik 2017 – 2018

Hotelul Junior 3* este situat în centrul turistic Brzeće din staţiunea Kopaonik, la peste 1000 metri altitudine, la aproximativ 800 metri distanţă de teleschiul Bela Reka. Hotelul este modern, cu activităţi sportive şi de divertisment pentru toate vârstele, poate fi recomandat pentru un sejur montan reuşit tot timpul anului.

Facilități camere: mobilier modern, acces internet, LCD, televiziune prin satelit, telefon, încălzire, birou, seif, minibar, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, room service

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, discotecă, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, magazin, săli de conferințe și petreceri, sală de jocuri, tenis de masă, biliard, darts, teren de tenis, fotbal, volei, sală de fitness, centru spa și wellness (masaj, saună, jacuzzi), loc de joacă, şcoală de schi, închirieri echipamente de schi, spălătorie, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la schi în Kopaonik

Kopaonik este o stațiune renumită, situată în partea centrală a Serbiei, în mijlocul masivului muntos omonim cu altitudinea maximă de 2017 metri pe vârful Pančić. Numele stațiunii muntoase provine din termenul sârbesc „kopati” (a săpa) cu referire la activitatea minieră desfășurată în zonă încă din perioada medievală. Kopaonik se află la aproximativ 290 km distanță de Belgrad și este considerată cea mai mare stațiune de schi a Serbiei, beneficiază de zeci de kilometri de pârtii de schi alpin și schi fond, zone pentru săniuș, patinoar, parc pentru snowboard, școli de schi, telescaune și teleschiuri moderne. În stațiune sunt pârtii amenajate atât pentru începători cât și pentru experimentații sporturilor de iarnă, pârtia Malo Jezero este luminată nocturn. Kopaonik este o destinație ideală pentru o vacanță activă tot timpul anului, vara oaspeții pot opta pentru trasee alpine pitorești, ciclism montan, echitație.

Treska şi Brzeće sunt două destinaţii montane renumite cu conexiuni către Kopaonik. Treska este situată la aproximativ 5 km distanţă de centrul staţiunii Kopaonik, iar Brzeće se află în estul staţiunii Kopaonik, la aproximativ 17 km distanţă.  Ski-liftul din Brzeće conectează cu pârtiile de schi din Kopaonik.

Clima: În zona Kopaonik clima este subalpină, regiunea este supranumită „muntele soarelui” deoarece beneficiază anual de aproape 200 de zile însorite. Temperatura medie anuală pe Ravni Kopaonik este aproximativ 4°C.

 Moneda: dinar sârbesc (RSD)

Obiective turistice:

Parcul Național Kopaonik protejează regiunea montană din jurul platoului Suvo Rudište, locul de origine al furtunosului râu Samokovska. Parcul este fermecător, cu păduri de foioase și conifere, cu specii de păsări rare precum potârnichea de stâncă, bufnița, sfrânciocul roșu și ciocârlia de lemn. Izvoarele termale de la Jošanička Banja care ating temperatura de 88° C se află în partea nord-vestică a parcului.

În regiunea Kopaonik sunt numeroase ruine de fortificații medievale (Zvecan, Koznik, Maglic) și lăcașuri de cult frumoase precum Gradac, Pavlica, Zicași mănăstirile Sopocani și Zica incluse în patrimoniul mondial UNESCO.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri