| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol
 • vacante croatia riviera kvarner hotel bristol

Bristol 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 55 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferta Riviera Kvarner 2015
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Taxă de stațiune.
Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune: 1 €/adult/zi.
Rezervările efectuate și achitate integral până pe 31.12.2014 beneficiază de reducere early booking de 17%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Bristol 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 01.05 – 19.06 19.06 – 17.07 17.07 – 23.08 23.08 – 27.09 27.09 – 03.11
Tarif adult / noapte 57,00 € 62,00 € 71,00 € 62,00 € 55,00 €

Informaţii hotel Bristol – sejur Lovran 2015

Hotelul Bristol 3* se află pe malul mării, în centrul orașului Lovran. Hotelul este elegant, cu o atmosferă romantică, intimă, înconjurat de parc. Hotelul poate fi recomandat cuplurilor pentru o vacanță de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, aer condiționat, acces internet, seif, birou, minibar, zonă de relaxare, cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, lift, seif, aer condiționat, încălzire, acces internet, programe de divertisment, teren de tenis, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, plajă privată din beton, parcare.

Informaţii utile sejur pe Riviera Kvarner

Riviera Kvarner este situată de-a lungul golfului cu același nume, în partea nord-estică a Mării Adriatice, la poalele Munților Ucka și include insulele Krk, Cres, Losinj și Rab. Coasta Adriaticii din Golful Kvarner este fermecătoare, pitorească, un amestec de plaje cu pietricele și zone stâncoase, plantații întinse de dafin, vegetație luxuriantă, apele mării cristaline și infrastructură turistică modernă. Opatija este o stațiune renumită, fiind frecventată de familia imperială Habsburgică în secolul al XIX-lea, cu clădiri vechi, elegante transformate în hoteluri luxoase, cu parcuri și plaje frumoase. Numele stațiunii provine din termenul abație, cu referire la o mănăstire din secolul al XII-lea, a Sfântului Jacob, patronul spiritual al orașului. Rijeka este un important port și o destinație turistică cu tradiție, un oraș cu un patrimoniu cultural bogat și o istorie îndelungată, fermecător, romantic, cosmopolit. În Rijeka organizau în urmă cu un secol nenumărate evenimente pentru aristocrați, tradiția carnavalului a fost reînviată în anul 1982. Lovran este o destinație încântătoare, cu o istorie îndelungată, orașul cu nume de laur era renumit în perioada medievală pentru construcția de nave. Crikvenica, Kraljevica și Novi Vinodolski sunt destinații turistice cu tradiție. Insula Krk adăpostește un bogat patrimoniu cultural și frumuseți naturale uimitoare.

Clima: Riviera Kvarner beneficiază de un climat mediteranean, cu ierni scurte şi blânde, iar verile sunt lungi şi adeserori toride. Temperatura medie vara este de 25°C, iar iarna este de 10°C. Temperatura apei mării se încadrează în timpul verii între 23 – 26°C. Cele mai însemnate precipitaţii apar la sfârşitul toamnei, iarna şi primăvara.

Moneda: Kuna croată (HRK)

Obiective turistice:

Biserica Sfântul Jacob dinOpatija a fost construită pe fundația unei mănăstiri benedictine, menționată pentru prima dată în anul 1439, iar în secolul al XVIII-lea biserica a fost renovată integral. Mănăstirea este înconjurată de un parc imens, cu vegetație luxuriantă.

Parcul și vila Angiolina din Opatija au aparținut nobilului Iginio Scarpa, un mare iubitor al naturii, care în secolul al XIX-lea a reamenajat vila de vacanță și a îmbogățit parcul cu zeci de plante aduse din cele mai îndepărtate părți ale lumii. Vila Angiolina adăpostește Muzeul Croat de Turism.

Castelul Trsat din Rijeka a fost ridicat în secolul al XIII-lea pe locul unei fortărețe romane vechi. După o perioadă în care a adăpostit numeroși nobili, a suferit o dregradare continuă culminând cu un cutremur puternic, castelul a fost restaurat de constructorul venețian Paronuzzio. Din anul 1960 castelul găzduiește expozitii de artă, concerte și spectacole de teatru. Biserica a Maicii Domnului din Trsat a fost mult timp un loc de pelerinaj, datorită unei icoane miraculoase a Sfintei Maria, atribuită Sfântului Luca, care a fost donată bisericii în secolul al XIV-lea.

Catedrala Sfântul Vitus din Rijeka datează din secolul al XVII-lea, a fost amplasata pe locul unei biserici mai vechi și are formă octagonală. Sfântul Vitus este protectorul spiritual al orașului Rijeka. Catedrala este construită după planurile unui arhitect iezuit într-o combinație a stilurilor baroc și gotic.

Muzeul Maritim și Istoric din Rijeka se află în Palatul Guvernatorului. Clădirea neo-renascentistă a fost construită în secolul al XIX-lea și a servit drept reședință a guvernatorului maghiar. Muzeul deține numeroase navomodele și echipamente nautice, piese din preistorie până în evul mediu, o colecție etnografică și piese de mobilier.
© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri