| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Radar 3*

  • Destinația: Charter, Charter Italia, Charter Rimini
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 437 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (CLJ-BLQ-CLJ); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Taxe locale.
Tarifele beneficiază de reducere early booking valabilă până pe data de 25.04. Sunt disponibile pachete de sejur în Rimini cu plecări din Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Radar 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 11, 25 iulie 8 august 22 august 29 august 5 septembrie
Tarif sejur / adult 565,50 € 667,50 € 498,50 € 487,50 € 437,50 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune, pensiune completă.

Informaţii hotel Radar – sejur în Rimini 2018

Hotelul Radar 3* se află în zona centrală a stațiunii Rimini, la aproximativ 70 metri distanță de plajă și la 3 km de gară. Hotelul este modern, cu atmosferă prietenoasă, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare la mare cuplurilor.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, seif, aer condiţionat, încălzire, duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, family room, lift, seif, aer condiționat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, închirieri biciclete, birou de turism, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Rimini

Rimini este o renumită staţiune italiană de pe litoralul Mării Adriatice, în regiunea Emiliana-Romagna din partea de nord a țării. Rimini este o destinație turistică atrăgătoare, o combinație interesantă între monumentele istorice din trecutul său glorios și o infrastructură turistică modernă. Rimini este o destinație potrivită atât pentru cei ce se relaxează cu familia cât și pentru cei care preferă distracțiile nocturne. Centrul balnear Riminiterme, plajele întinse cu nisip, o mulțime de restaurante, cluburi, hoteluri, magazine, parcurile acvatice Aquafan și Atlantica, își așteaptă an de an vizitatorii. Rimini este oraşul natal al celebrului regizor Federico Fellini și deseori este numit „capitala gurmanzilor”. Orașul a fost fondat romani, beneficiază de o istorie de peste două milenii, de multe monumente istorice și de artă. Aeroportul Federico Fellini se află la aproximativ 5 km distanță.

Clima: Rimini are o climă sub-continentală, cu umiditate ridicată permanent, precipitațiile sunt distribuite în mod echitabil pe tot parcursul anului. Iernile sunt blânde cu o temperatură medie de 4° C, iar verile sunt calde cu o temperatură medie de 23° C. Primăvara și toamna se manifestă constant briza mării, iar temperaturile sunt cuprinse între 15 și 23 de grade.

Moneda: €

Obiective turistice:

Ponte di Tiberio din Rimini este podul ce traversează râul Marecchia. A fost fondat în timpul domniei Împăratului Augustus și finalizat în timpul domniei lui Tiberius, are o lungime de opt metri și cinci arcade. Podul este deschis pietonal și traficului de vehicule și în prezent.

Castelul Sismondo a fost construit la ordinul lui Sigismondo Pandolfo Malatesta, un influent personaj politic și militar din secolul al XV-lea, membru al familiei nobiliare Malatesta ce a condus Rimini între anii 1239-1528.

Templo Malatestiano este catedrala orașului Rimini, ansamblul a fost construit în jurul bisericii gotice San Francisco. Lucrările de construcţie comandate de familia Malatesta la Templul Malatesta au început în anul 1447 și vizau restaurarea, extinderea unei biserici franciscane din secolul al XIII-lea. Exteriorul bisericii este din marmură, arhitectura este de inspirație clasică, antică. Edificiul găzduiește fresca realizată de Piero della Francesca, sculpturi și basoreliefuri semnate de Agostino di Duccio, o pictură a lui Giorgio Vasari.

Arcul lui Augustus cel mai vechi arc din Italia, a fost ridicat în anul 27 î.e.n. și a devenit simbolul orașului Rimini. Arcul are o înălţime de 17 metri și a fost ridicat din ordinul Împăratului Cezar Augustus Octavianus. Pe structura Arcului sunt gravate portrete a patru zeități romane: Jupiter, Neptun, Apollo și Minerva.

Parcul Italia in Miniatura a fost realizat către Ivo Rambaldi, un om de afaceri pasionat de istorie, artă şi călătorii. În prezent parcul beneficiază de aproape 300 de miniaturi precum: Colosseumul, Fontana di Trevi sau Piazza di Spania din Roma, Duomo, Palazzo Vecchio şi Santa Croce din Florenţa, Piazza dei Miracoli din Pisa, Duomo din Milano, Piazza Maggiore şi Piazza del Netuno din Bologna.

Muzeul Fellini este dedicat cinefililor, oferă informaţii privind bibliografia lui Federico Fellini, documente, înregistrări, schiţe sau fotografii ori costume din perioada contemporană regizorului. Vizitarea muzeului vă permite o cunoaștere a carierei lui Fellini.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri