Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra - sejur Croatia
 • Istra sejur croatia

Istra Opatija 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 40 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Oferta Riviera Kvarner
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune.
Tariful nu include: Transport. Taxa de stațiune 1,00 €/adult/zi
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 18.05 – 28.06 29.06 – 02.08 03.08 – 24.08 25.08 – 14.09 15.09 – 28.09 29.09 – 12.10
Tarif adult / noapte 46,50 € 52,00 € 60,00 € 52,00 € 46,50 € 40,00 €

 

Informaţii hotel Istra Opatija – sejur Opatija

Hotelul Istra Opatija 3* este situat pe malul mării în Opatija, aproape de centrul stațiunii. Hotelul beneficiază de o panoramă superbă a golfului și de servicii bune, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și explorare a orașului.

Facilități camere: mobilier clasic, birou, TV, telefon, televiziune prin satelit, acces internet, încălzire, uscător de păr, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, lift, seif, încălzire, programe de divertisment, sală de jocuri, biliard, piscină interioară, aer condiționat, acces internet, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, plajă privată din beton, parcare (contra cost).

Informaţii utile litoral Riviera Kvarner

Riviera Kvarner este situată de-a lungul golfului cu același nume, în partea nord-estică a Mării Adriatice, la poalele Munților Ucka și include insulele Krk, Cres, Losinj și Rab. Coasta Adriaticii din Golful Kvarner este fermecătoare, pitorească, un amestec de plaje cu pietricele și zone stâncoase, plantații întinse de dafin, vegetație luxuriantă, apele mării cristaline și infrastructură turistică modernă. Opatija este o stațiune renumită, fiind frecventată de familia imperială Habsburgică în secolul al XIX-lea, cu clădiri vechi, elegante transformate în hoteluri luxoase, cu parcuri și plaje frumoase. Numele stațiunii provine din termenul abație, cu referire la o mănăstire din secolul al XII-lea, a Sfântului Jacob, patronul spiritual al orașului. Rijeka este un important port și o destinație turistică cu tradiție, un oraș cu un patrimoniu cultural bogat și o istorie îndelungată, fermecător, romantic, cosmopolit. În Rijeka organizau în urmă cu un secol nenumărate evenimente pentru aristocrați, tradiția carnavalului a fost reînviată în anul 1982. Lovran este o destinație încântătoare, cu o istorie îndelungată, orașul cu nume de laur era renumit în perioada medievală pentru construcția de nave. Crikvenica, Kraljevica și Novi Vinodolski sunt destinații turistice cu tradiție. Insula Krk adăpostește un bogat patrimoniu cultural și frumuseți naturale uimitoare.

Clima: Riviera Kvarner beneficiază de un climat mediteranean, cu ierni scurte şi blânde, iar verile sunt lungi şi adeserori toride. Temperatura medie vara este de 25°C, iar iarna este de 10°C. Temperatura apei mării se încadrează în timpul verii între 23 – 26°C. Cele mai însemnate precipitaţii apar la sfârşitul toamnei, iarna şi primăvara.

Moneda: Kuna croată (HRK)

Obiective turistice:

Biserica Sfântul Jacob dinOpatija a fost construită pe fundația unei mănăstiri benedictine, menționată pentru prima dată în anul 1439, iar în secolul al XVIII-lea biserica a fost renovată integral. Mănăstirea este înconjurată de un parc imens, cu vegetație luxuriantă.

Parcul și vila Angiolina din Opatija au aparținut nobilului Iginio Scarpa, un mare iubitor al naturii, care în secolul al XIX-lea a reamenajat vila de vacanță și a îmbogățit parcul cu zeci de plante aduse din cele mai îndepărtate părți ale lumii. Vila Angiolina adăpostește Muzeul Croat de Turism.

Castelul Trsat din Rijeka a fost ridicat în secolul al XIII-lea pe locul unei fortărețe romane vechi. După o perioadă în care a adăpostit numeroși nobili, a suferit o dregradare continuă culminând cu un cutremur puternic, castelul a fost restaurat de constructorul venețian Paronuzzio. Din anul 1960 castelul găzduiește expozitii de artă, concerte și spectacole de teatru. Biserica a Maicii Domnului din Trsat a fost mult timp un loc de pelerinaj, datorită unei icoane miraculoase a Sfintei Maria, atribuită Sfântului Luca, care a fost donată bisericii în secolul al XIV-lea.

Catedrala Sfântul Vitus din Rijeka datează din secolul al XVII-lea, a fost amplasata pe locul unei biserici mai vechi și are formă octagonală. Sfântul Vitus este protectorul spiritual al orașului Rijeka. Catedrala este construită după planurile unui arhitect iezuit într-o combinație a stilurilor baroc și gotic.

Muzeul Maritim și Istoric din Rijeka se află în Palatul Guvernatorului. Clădirea neo-renascentistă a fost construită în secolul al XIX-lea și a servit drept reședință a guvernatorului maghiar. Muzeul deține numeroase navomodele și echipamente nautice, piese din preistorie până în evul mediu, o colecție etnografică și piese de mobilier.
© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri