| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Recif 3*, Neptun

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 35 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard.

Tariful nu include: Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Recif 3*, Neptun

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 1 – 4 iunie
Tarif adult / sejur 159,00 lei

La cerere, sunt disponibile pachete cu demipensiune sau pensiune completă.

Informaţii hotel Recif – Neptun, sejur de Rusalii 2017

Hotelul Recif 3* este situat în zona centrală a stațiunii Neptun, la o scurtă plimbare pietonală distanță de plajă și la aproximativ 1 km de gară. Hotelul beneficiază de facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, aer condiționat, seif, acces internet, minibar, duș, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, lift, seif, aer condiținat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, sală de conferințe și petreceri, piscină exterioară, piscină pentru copii, teren de joacă, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Neptun

Stațiunile Neptun-Olimp sunt situate pe malul Mării Negre, la aproximativ 7 km distanță de orașul Mangalia și la 38 km de Constanța. Neptun-Olimp beneficiază de un cadru natural pitoresc, așezată între pădurea Comorova și Marea Neagră. O particularitate a stațiunii o reprezintă complexul de lacuri așezate între hoteluri și plajă. Oaspeții stațiunii balneoclimaterice pot beneficia de cure de sănătate heliomarine pentru pentru tratarea unor afecțiuni reumatismale, ginecologice, endocrinice, respiratorii, dermatologice, etc.  Factorii de cură sunt clima marină cu aerosoli saline, apa mării, izvoarele de ape sulfuroase mezotermale și nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol. În Neptun sunt baze de tratament care funcționează în regim permanent. Plaja cu nisip a stațiunii are o lățime ce variază între 30-100 metri, plaja principală, La Steaguri, este considerată una dintre cele mai bine amenajate plaje de pe litoral, are nisip fin și intrare lină în mare. În timpul sezonului estival stațiunea pune la dispoziția oaspeților hoteluri moderne înconjurate de spații verzi, terase și restaurante, facilități pentru sporturi nautice, terenuri de sport și baze cu tratamente balneare.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Mangalia vă sugerăm să vizitați: Muzeul Marinei, Muzeul Callatis, Moscheea Esmahan Sultan.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri