| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Ferma Club 5*, Moroeni

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 310 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Masă festivă și muzică live de Paşte; Acces la sală de fitness, saună și piscină; Cadouri pentru copii de la iepuraş.

Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune.
La cerere sunt disponibile tarife pentru sejur de 4 sau 5 nopţi. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Ferma Club 5*, Moroeni

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 7 aprilie 2018
Tarif adult / sejur 310,00 €

Informaţii pensiune Ferma Club – Moroeni, oferta pentru Paşte 2018

Pensiunea Ferma Club 5* din Moroeni este amplasată într-o zonă pitorească, departe de zgomotul cotidian. Pensiunea beneficiază de atmosferă intimă, de servicii bune şi de restaurant aprovizionat de la fermă, poate fi o alegere excelentă pentru un sejur de relaxare şi pentru drumeţii montane.

Facilități camere: mobilier modern, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, zonă de relaxare, uscător de păr, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, balcon.

Dotări și servicii: recepție, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, lift, acces internet, încălzire, cameră de bagaje, salon TV, piscină interioară, saună, sală de fitness, tenis de masă, teren de sport, teren de joacă, fermă, livadă, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Moroeni

Moroeni este o comună pitorească din județul Dâmbovița, arealul ei fiind inclus în Parcul Național Bucegi. Moroeni se află la aproximativ 70 km distanță de orașul Brașov, la 40 km de Târgovişte și la 117 km de București. Relieful predominant muntos, cu impozanții masivi Bucegi și Leaota, străbătut de râul Ialomița, fenomenele carstice, formațiunile bizare precum Sfinxul și Babele, flora și fauna bogată atrag numeroși vizitatori tot timpul anului. Aerul curat, frumusețea neasemuită a locurilor, gazdele ospitaliere și gastronomia savuroasă sunt ingredientele unei vacanțe reușite departe de aglomerația urbană.

Clima: Pe platoul Bucegi clima este alpină, cu vânturi puternice și precipitații abundente la peste 1800 metri altitudine. Temperatura medie anuală este de 2°C, stratul de zăpadă persistă în general, de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie.

Obiective turistice: 

Cele mai cunoscute obiective turistice sunt: bisericile “Intrarea în Biserică”, “Sfântul Ioan Botezătorul” și “Sfânta Maria”, rezervațiile Cheile Urșilor, Cheile Rateiului, Cheile Zănoaga, Cheile Tătarului, Peștera Ialomiței, Barajul Bolboci.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri