| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Mistral 3*, Moieciu

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 144 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Prânz la iarbă verde (barbeque, salate, plăcintă, vin) şi foc de tabără pe 30.04 .

Tariful nu include: Taxe de stațiune; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Mistral 3*, Moieciu

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 27 aprilie 2018
Tarif adult / sejur 671,00 lei

Informaţii complex Mistral – Moieciu, oferta pentru 1 Mai 2018

Complexul Mistral 3* se află într-o zonă pitorească din Moieciu de Sus, la aproximativ 40 km distanţă de oraşul Braşov, la 1130 metri altitudine. Complexul beneficiază de atmosferă prietenoasă, de servicii moderne şi de priveliştea montană, poate fi recomandat pentru un sejur activ sau de relaxare, tot timpul anului.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, încălzire, telefon, acces internet, minibar, seif, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, discotecă, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi, family room, aer condiţionat, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, sală de fitness, biliard, tenis de masă, loc de joacă, spălătorie, închirieri auto, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Moieciu

Moieciu este o comună din județul Brașov, situată la o altitudine între 800-1200 metri, compusă din satele Cheia, Drumul Carului, Măgura, Moieciu de Jos, Moieciu de Sus și Peștera. În ultimii ani Moieciu a devenit o destinaţie turistică renumită datorită peisajelor montane spectaculoase din culoarul Rucăr-Bran, aerului ozonat, oamenilor ospitalieri şi bucătăriei locale.

Clima: În zonă se manifestă clima temperat-continentală cu influențe montane, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura ajunge la 25°C, iar în luna ianuarie temperatura poate atinge -15°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Obiective turistice: 

În apropiere puteţi vizita: Parcul Național Piatra Craiului, Cheile Moieciului, Cheile Grădiștei, Rezervațiile naturale La Chișătoare, Peștera și Cheile Dâmbovicioara, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.

Castelul Bran a fost o fortăreață construită de Cavalerii Teutoni în anul 1212, pe care au cucerit-o sașii la sfârșitul secolului al XIII-lea. În anul 1377 sașii din Scaunul Brașovului au primit acordul Regelui Ludovic I de Anjou de a construi o cetate pe locul vechii fortărețe. Castelul a fost administrat de Împăratul Sigismund de Luxemburg, de Voievodul Mircea ce Bătrân, de Scaunului Brașovului și de coroana Ungariei. În anul 1920, castelul a fost donat Reginei Maria a României și au început lucrările de modernizare. În prezent castelul este muzeu, expune colecții de ceramică, mobilier, arme și armuri.

Muzeul Satului Brănean se află în parcul de lângă castelul Bran și evidențiază bogăția culturală a zonei. Muzeul prezintă tipuri de gospodării țărănești, tradițiile, ocupațiile de bază și meșteșugurile localnicilor.

Cetatea Râșnov a făcut parte din sistemul de fortificații ale Transilvaniei, a fost numită “cetate țărănească” deoarece principala ocupație a constructorilor era agricultura. Cetatea de piatră a fost ridicată pe ruinele unei cetăți de lemn construită de cavalerii cruciaţi. Prima menționare datează din anul 1335, când cetățile Tâmpa și Râșnov au rezistat invaziei tătarilor în Țara Bârsei. În cetate se poate vizita muzeul de artă feudală cu expoziții de armuri, arme, mobilier vechi.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri