Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

La Scoica Land 3*, Mamaia

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 217 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Oferta Festival Spellground Mamaia 2016
Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Intrare la Spellground.
Tariful nu include: Taxe de stațiune; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 12 – 15 august 2016
Tarif adult / sejur 217,00 lei

 

Informaţii hotel La Scoica Land – Mamaia, oferta de Sfânta Maria 2016

Complexul La Scoica Land 3* este amplasat într-o zonă liniștită, pe malul lacului Siutghiol, la aproximativ 200 metri distanță de plaja din nordul staţiunii Mamaia. Complexul beneficiază de spațiu generos, de plajă amenajată pe malul lacului, debarcader și de facilități pentru toate categoriile de vârste.

Facilități camere: mobilier clasic, TV, televiziune prin cablu, acces internet, telefon, minibar, zonă de relaxare, aer condiţionat, încălzire, cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, izolare fonică, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, seif, aer condiținat, acces internet, cameră de bagaje, programe de divertisment, sală de conferinţe şi petreceri, loc de joacă, sporturi nautice, ponton, plajă privată, parcare.

Informaţii utile sejur în stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia este situată în nordul orașului Constanța,pe grindul ce desparte Marea Neagră de Lacul Siutghiol. Istoria stațiunii a început în anul 1906, când s-au ridicat primele construcții destinate „băilor de mare”,câțiva ani mai târziu Mamaia se extinde prin construirea reședinței de vară a familiei regale, a cazinoului și a primelor hoteluri. În anii ’80, în stațiune se construiesc numeroase hoteluri și în curând, Mamaia își câștigă renumele internațional. În prezent, stațiunea beneficiază de hoteluri, restaurante, cluburi moderne, baze pentru iubitorii sporturilor nautice, terenuri de sport, parcul acvatic – Aqua Magic, telegondola, parcuri de distracție pentru copii și adulți. Teatrul de Vară găzduiește în sezonul estival numeroase spectacole de divertisment și concerte, iar paradele, prezentările de modă, concertele în aer liber, petrecerile până în zori au readus renumele stațiunii. Plaja cu nisip a stațiunii are o lungime de aproximativ 10 km, iar intrarea în mare este lină, fiind preferată de familiile cu copii.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri