| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

2 D Resort & Spa 3*, Neptun

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 266 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă standard parter; Regim de masă: all inclusive.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune.
Tarifele au aplicată reducerea early booking valabilă pentru plata integrală până pe 28.02. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

2 D Resort & Spa 3*, Neptun

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 17, 23 iunie 29 iunie 5 iulie 11 iulie 17, 23, 29 iulie 4, 10, 16 august 22, 28 august 3 sept.
Tarif adult / sejur 1251,00 lei 1397,00 lei 1470,00 lei 1563,00 lei 1749,00 lei 1749,00 lei 1560,00 lei 1233,00 lei

Informaţii hotel 2 D Resort & Spa – sejur în staţiunea Neptun 2018

Hotelul 2 D Resort & Spa 3* din Neptun se află într-o zonă liniștită din vecinătatea lacului, la aproximativ 300 metri distanţă de plaja staţiunii. Hotelul este cochet, cu facilităţi moderne, înconjurat de vegetaţie bogată, poate fi recomandat pentru un sejur estival reuşit cuplurilor şi familiilor cu copii.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, acces internet, telefon, minibar, aer condiţionat, duş, articole de toaletă gratuite, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, două baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi, family room, acces internet, aer condiţionat, cameră de bagaje, salon TV, săli de conferinţe şi petreceri, zonă pentru fumători, loc de joacă, piscină interioară, piscină exterioară, piscină pentru copii, solar, sală de fitness, centru spa şi wellness (saună, masaj, jacuzzi, salină), tenis de masă, badminton, biliard, darts, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Neptun

Stațiunile Neptun-Olimp sunt situate pe malul Mării Negre, la aproximativ 7 km distanță de orașul Mangalia și la 38 km de Constanța. Neptun-Olimp beneficiază de un cadru natural pitoresc, așezată între pădurea Comorova și Marea Neagră. O particularitate a stațiunii o reprezintă complexul de lacuri așezate între hoteluri și plajă. Oaspeții stațiunii balneoclimaterice pot beneficia de cure de sănătate heliomarine pentru pentru tratarea unor afecțiuni reumatismale, ginecologice, endocrinice, respiratorii, dermatologice, etc.  Factorii de cură sunt clima marină cu aerosoli saline, apa mării, izvoarele de ape sulfuroase mezotermale și nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol. În Neptun sunt baze de tratament care funcționează în regim permanent. Plaja cu nisip a stațiunii are o lățime ce variază între 30-100 metri, plaja principală, La Steaguri, este considerată una dintre cele mai bine amenajate plaje de pe litoral, are nisip fin și intrare lină în mare. În timpul sezonului estival stațiunea pune la dispoziția oaspeților hoteluri moderne înconjurate de spații verzi, terase și restaurante, facilități pentru sporturi nautice, terenuri de sport și baze cu tratamente balneare.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Mangalia vă sugerăm să vizitați: Muzeul Marinei, Muzeul Callatis, Moscheea Esmahan Sultan.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri