| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina
 • charter coasta ioniana hotel santa marina

Santa Marina 3*

 • Destinația: Grecia, Lefkada, Oferte Early Booking, Vacanțe
 • Preț: 34 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune.

Tariful nu include: Transport; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Rezervările efectuate și plătite 50% până pe 30.04 beneficiază de reducere early booking de 10%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Santa Marina 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 20.05-15.06 16.06-13.07 14.07-20.08 21.08-14.09 15.09-30.09
Tarif adult / noapte 34,50 € 44,50 € 60,00 € 44,50 € 34,50 €

Informaţii hotel Santa Marina – cazare în insula Lefkada 2019

Hotelul Santa Marina 3* este amplasat pe colinele verzi din stațiunea Agios Nikitas, pe costa de vest a insulei, la aproximativ 12 km distanță de orașul Lefkada. Hotelul este cochet, cu facilități moderne, înconjurat de vegetație bogată, aproape de plaja cu nisip, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, încălzire, TV, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, minibar, cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, aer condiționat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, seif, biliard, piscină exterioară, solar, birou de turism, parcare.

Informaţii utile pentru vacanță în Lefkada

Lefkada este o una dintre cele mai pitorești insule ale Greciei, cu plaje nesfârşite cu nisip alb, vegetaţie luxuriantă şi sate tradiţionale elene. Insula beneficiază de staţiuni cosmopolite şi sate pitorești înconjurate de dealuri şi munţi cu peşteri, cascade şi izvoare. Lefkada este situată în partea de vest a țării, în Marea Ionică, numele se traduce „pietre albe” (leukos în limba greacă), cu referire la stâncile și la nisipul alb din partea din sud. Numeroase legende sunt legate de aceste meleaguri, poeta antică Sappho s-ar fi aruncat în mare de pe Capul Lefkada datorită iubirii neîmpărtăşite de Phaon, iar Penelopa ar fi primit de la tatăl său insula drept dar, la nunta cu Ulise. Lefkada este separată de continent printr-un canal îngust, fiind accesibilă ușor datorită unui pod mobil. Orașul Lefkada, capitala insulei, este situat în partea de nord-est, pe malul unui port natural. Orașul este fascinant, cu o atmosferă primitoare, cu nenumărate taverne și magazine, găzduiește numeroase festivaluri și evenimente, care atrag mii de vizitatori. Cele mai renumite stațiuni ale insulei sunt Nikiana, Poros, Agios Nikitas, Vassiliki, Sivota, Eglouvi şi Karia.

Clima: Insula Lefkada beneficiază de climă mediteraneană. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt însorite și lipsite de precipitații. În perioada estivală, temperatura variază între 23 și 38°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Parga este destinație irezistibilă cu un aer romantic, cu multe obiective turistice, printre care: Castelul Veneţian din secolul al XIV-lea, Capela Adormirea Maicii Domnului de pe o insulă mică, Mănăstirea Panagia Vlacherna, Turnul cu clopotniţă, Fortăreața Ali Pasha din Anthousa, construită în anul 1814.

Castelul Agia Mavra din Lekfada fost construit la începutul secolului al XIV-lea, pentru apărarea capitalei  insulei împotriva atacurilor piraterești.  Castelul a fost botezat de cavalerii franci Sainte Maure, în perioada ocupației. În anul 1487 fortăreața a fost cucerită de otomani, ei au construit podul în formă de arc și apeductul, a fost utilizată pentru apărare până în anul 1864.

Muzeul de Arheologie din centrul capitalei, Lefkada, adăpostește o bogată colecție de statuete antice, unelte, bijuterii, obiecte din ceramică și cupru. Muzeul Fonograf din orașul vechi deșine o colecție de instrumente musicale, gramofoane, obiecte populare, broderii,bijuterii, unelte și obiecte decorative.

Biserica Panagia Hodigitria, dedicată Sfintei Maria, este situată în apropierea satului Apolpaina, la 2 km distanță de orașul Leflada și este cel mai vechi monument bizantin al insulei. Biserica, construită în secolul al XV-lea, a fost inițialmănăstire, este foarte bine conservată, iar interiorul este decorat cu picturi murale unice.

Biserica Christ Pantokrator din orașul Lefkada a fost construită în anul 1864 de familia poetului național, elen, Aristotelis Valaoritis. Picturile murale sunt impresioante, realizate de cunoscuți artiști ai epocii, biserica adăpostește mormântul poetului.

Mănăstirea Faneromeni se află în Fryni, la 4 km distanță de orașul Lefkada și reprezintă oază de liniște și spiritualitate. Muzeul ecleziastic expune obiecte de artă, obiecte de cult din perioada medievală, picturi din perioada post-bizantină.

Laguna este o zonă protejată, cu o mare importanță ecologică deoarece adăpostește o mulțime de specii de păsări rare, lebede, rațe, gâște, pescăruși. Cascada Dimossari și cele din Akoni sunt impresionante, frumusețea peisajului fiind greu de reprodus.

Insula Meganisi este situată la aproximativ 2 km distanță de Lefkada și este renumită pentru frumusețea peșterii Papanikolis și pentru vegetația luxuriantă. Peștera, de origine carstică, este a doua ca mărime din Grecia.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri