| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar
 • hotel g george lefkada autocar

G. George 3*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 95 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

G. George 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 16 mai 23 mai 30 mai 6 iunie 13 iunie 20 iunie 27 iunie 4 iulie 11 iulie 18, 25 iulie 1, 8, 15, 22 august 29 august 5 sept. 12 sept. 19 sept.
Tarif adult / sejur 95,00 € 119,00 € 159,00 € 159,00 € 199,00 € 229,00 € 249,00 € 249,00 € 259,00 € 279,00 € 279,00 € 259,00 € 229,00 € 159,00 € 119,00 €

Sunt disponibile plecări cu autocarul din: Arad, București, Buzău, Brăila, Bacău, Brașov, Constanța, Craiova, Caransebeș, Drobeta Turnu Severin, Deva, Focșani, Galați, Iași, Lugoș, Orșova, Pitești, Ploiești, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Timișoara.

Informaţii hotel G. George – sejur în Lefkada 2016

Hotelul G. George 3* este situat în stațiunea Nidri, la 200 metri distanță de plajă, la 17 km de orașul Lefkada și la 35 km de Aeroportul din Preveza. Complexul este cochet, cu facilități moderne, grădini superbe și o priveliște minunată a mării. Hotelul a fost renovat recent, poate fi recomandat tuturor categoriilor de turiști pentru o vacanță reușită de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, aer condiţionat, frigider, cafetieră, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, cadă sau duş, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, aer condiționat, acces internet, seif, cameră de bagaje, piscină exterioară, piscină pentru copii, loc de joacă, spălătorie, închirieri auto,  schimb valutar, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur în Lefkada

Lefkada este o una dintre cele mai pitorești insule ale Greciei, cu plaje nesfârşite cu nisip alb, vegetaţie luxuriantă şi sate tradiţionale elene. Insula beneficiază de staţiuni cosmopolite şi sate pitorești înconjurate de dealuri şi munţi cu peşteri, cascade şi izvoare. Lefkada este situată în partea de vest a țării, în Marea Ionică, numele se traduce „pietre albe” (leukos în limba greacă), cu referire la stâncile și la nisipul alb din partea din sud. Numeroase legende sunt legate de aceste meleaguri, poeta antică Sappho s-ar fi aruncat în mare de pe Capul Lefkada datorită iubirii neîmpărtăşite de Phaon, iar Penelopa ar fi primit de la tatăl său insula drept dar, la nunta cu Ulise. Lefkada este separată de continent printr-un canal îngust, fiind accesibilă ușor datorită unui pod mobil. Orașul Lefkada, capitala insulei, este situat în partea de nord-est, pe malul unui port natural. Orașul este fascinant, cu o atmosferă primitoare, cu nenumărate taverne și magazine, găzduiește numeroase festivaluri și evenimente, care atrag mii de vizitatori. Cele mai renumite stațiuni ale insulei sunt Nikiana, Poros, Agios Nikitas, Vassiliki, Sivota, Eglouvi şi Karia.

Clima: Insula Lefkada beneficiază de climă mediteraneană. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt însorite și lipsite de precipitații. În perioada estivală, temperatura variază între 23 și 38°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Parga este destinație irezistibilă cu un aer romantic, cu multe obiective turistice, printre care: Castelul Veneţian din secolul al XIV-lea, Capela Adormirea Maicii Domnului de pe o insulă mică, Mănăstirea Panagia Vlacherna, Turnul cu clopotniţă, Fortăreața Ali Pasha din Anthousa, construită în anul 1814.

Castelul Agia Mavra din Lekfada fost construit la începutul secolului al XIV-lea, pentru apărarea capitalei  insulei împotriva atacurilor piraterești.  Castelul a fost botezat de cavalerii franci Sainte Maure, în perioada ocupației. În anul 1487 fortăreața a fost cucerită de otomani, ei au construit podul în formă de arc și apeductul, a fost utilizată pentru apărare până în anul 1864.

Muzeul de Arheologie din centrul capitalei, Lefkada, adăpostește o bogată colecție de statuete antice, unelte, bijuterii, obiecte din ceramică și cupru. Muzeul Fonograf din orașul vechi deține o colecție de instrumente musicale, gramofoane, obiecte populare, broderii,bijuterii, unelte și obiecte decorative.

Biserica Panagia Hodigitria, dedicată Sfintei Maria, este situată în apropierea satului Apolpaina, la 2 km distanță de orașul Leflada și este cel mai vechi monument bizantin al insulei. Biserica, construită în secolul al XV-lea, a fost inițialmănăstire, este foarte bine conservată, iar interiorul este decorat cu picturi murale unice.

Biserica Christ Pantokrator din orașul Lefkada a fost construită în anul 1864 de familia poetului național, elen, Aristotelis Valaoritis. Picturile murale sunt impresioante, realizate de cunoscuți artiști ai epocii, biserica adăpostește mormântul poetului.

Mănăstirea Faneromeni se află în Fryni, la 4 km distanță de orașul Lefkada și reprezintă oază de liniște și spiritualitate. Muzeul ecleziastic expune obiecte de artă, obiecte de cult din perioada medievală, picturi din perioada post-bizantină.

Laguna este o zonă protejată, cu o mare importanță ecologică deoarece adăpostește o mulțime de specii de păsări rare, lebede, rațe, gâște, pescăruși. Cascada Dimossari și cele din Akoni sunt impresionante, frumusețea peisajului fiind greu de reprodus. Insula Meganisi este situată la aproximativ 2 km distanță de Lefkada șieste renumită pentru frumusețea peșterii Papanikolis și pentru vegetația luxuriantă. Peștera, de origine carstică, este a doua ca mărime din Grecia.

Excursii opționale:

Croazierele pe Marea Ionică au diferite rute, în funcție de portul de plecare. Excursii cu plecare din Lefkada: insula Lefkada, Meganisi, Skorpios şi Madouri (se vizitează Peştera Papanikolis, satul tradiţional pescăresc Spatohori); insula Lefkada, peştera Papanikolis, insula Formekula, insula Kastos, insula Kalamos, insula Skorpios (se poate face snorkeling); Porto Katsiki – Egremni, insula Kefalonia, insula Ithaca a legendarului Ulise, insula Meganisi, insula Skorpios, insula Madouri (se vizitează Peştera Papanikolis). Excursii cu plecare din Parga: insula Paxi, insula Antipaxi, Kamara şi Ortholitho (se vizitează Peşterile Albastre, portul Gaios); orașul Corfu; mănăstirile din Meteora. Excursii cu plecare din Sivota: insula Paxi, insula Antipaxi, (se vizitează peşterile, satul Lakka, portul Gaios); insula Mavro Oros, insula Agios Nikolaos.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri