| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village
 • lanzarote village

Lanzarote Village 4*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 560 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Lanzarote Village 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1-10 mai 11-23 mai 24-31 mai 1-10 iunie 11-20 iunie 21-30 iunie 1-10 iulie 11-20 iulie 21-31 iulie 1-10 august 11-20 august 21-31 august
Tarif adult / sejur 560,00 € 590,00 € 560,00 € 570,00 € 670,00 € 670,00 € 750,00 € 770,00 € 770,00 € 870,00 € 870,00 € 660,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: all inclusive.

Informaţii hotel Lanzarote Village – oferte Lanzarote

Hotelul Lanzarote Village 4* este situat lângă plaja Los Pocillos din stațiunea Puerto del Carmen, la 10 km de aeroport și la 17 km de orașul Arrecife. Hotelul este modern, excelent amplasat, poate fi recomandat tuturor categoriilor de turiști.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, radio, TV, televiziune prin satelit, seif, frigider, canapea, aer condiţionat, izolare fonică, duş sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, seif, cameră de bagaje, aer condiționat, acces internet, zonă pentru fumători, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj), teren de tenis, tenis de masă, sală de jocuri, biliard, darts, piscină exterioară, teren de joacă, spălătorie, schimb valutar, închirieri biciclete, închirieri auto, birou de turism, bancomat, sporturi nautice, parcare în apropiere.

Informaţii utile pentru vacanță în Lanzarote

Lanzarote este cea mai estică insulă spaniolă din Arhipelagul Canare, de origine vulcanică, situată la aproximativ 125 km de coasta Africii. Lanzarote e o insulă misterioasă, cu peisaje spectaculoase, plaje frumoase cu nisip, ape cristaline, vulcani, canioane cu lavă împietrită, peșteri, grădini impresionante și așezări liniştite cu casele albe, în armonie deplină cu natura. Datorită frumusețiilor naturale deosebite, Lanzarote a fost declarată integral rezervație a biosferei. Insula este destinația ideală pentru o vacanță de relaxare sau activă în armonie cu natura, recunoscută pentru conservarea atmosferei tradiționale. Capitala insulei, orașul Arrecife, este considerat zona metropolitană, un oraș-port, modern, cu plaje, parcuri frumoase, o promenadă superbă și viață de noapte activă. Cele mai renumite destinații din Lanzarote sunt vechi sate de pescari Puerto del Carmen, Playa Blanca şi Costa Teguise. Lanzarote este renumită pentru producția carminului și a vinului și mai ales datorită amprentei celebrului arhitect César Manrique, care contrubuit la înfăţişarea ei actuală. Ideile creatoare ale arhitectului pot fi admirate în reşedinţa sa din Tahiche, Jardin de Cactus, auditoriul din peştera Jameos del Agua sau turnul Mirador del Rio de pe insula Graciosa.

Clima: Lanzarote beneficiază de climă subtropicală uscată, cu variații mici de temperatură între anotimpuri. Iarna temperatura nu scade sub 14°C, iar vara nu depășește 29°C, apa oceanului are o temperatură de 17°C în luna ianuarie și de 24°C în luna august. Precipitațiile sunt rare și apar mai ales în timpul iernii.

Moneda: €

Obiective turistice:

Parcul Naţional Timanfaya este renumit pentru peisajul său selenar, solul Munţilor de Foc atinge la o adâncime de 10 metri o temperatură, care variază între 400 și 600°C, probată de gheizerele de aici. Relieful actual al parcului este rezultatul erupţiilor care au avut loc la începutul secolului al XVIII-lea şi la începutul secolului al XIX-lea.

Cueva de los Verdes și Jameos del Agua fac parte dintr-un lanț de peșteri din Tunelul Atlantis, cu o lungime de aproximativ 6 km, formate în urmă cu 3-5 milenii prin erupția vulcanului La Corona. Peșterile au pereţii interiori coloraţi, datorită solidificării lavei în contact cu aerul şi o acustică excelentă, fapt care a permis amenajarea unei săli de concert în galerie. În Jameos del Agua s-au amenajat un auditoriu, un restaurant și o grădină.

Guinate Tropical Park & Peguin Paradise este situat în vecinătatea Muntelui Corona şi Stâncilor Famara. Sute de specii de păsări (papagali, flamingo și pinguini), mamifere (manguste, lemuri, veverițe), reptile şi peşti sunt adăpostite în parc. Frumusețea parcului este sporită de grădinile splendid amenajate și de o expoziție de de cactuşi.

Las Salinas de Janubio este un muzeu dedicat sării, un ingredient atât de important, însă considerat de cei mai mulți dintre noi banal, încât tindem să-i neglijăm rolul.  Acest imperiu al sării prezintă rolul ei în conservarea şi evoluţia vieţii.

Acvariul Lanzarote găzduiește mii de specii marine în cele 33 de tancuri expuse și își propune sensibilizarea vizitatorilor în privința ocrotirii mediului înconjurător și al vieții marine prin programe interactive.

Aquapark Costa Teguise este alegerea ideală de distracție pentru familiile cu copii și nu numai, toboganele, piscinele, paintball-ul, restaurantele sunt disponibile pentru vizitatorii de toate vârstele.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri