Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe
 • Charisma De Luxe

Charisma De Luxe 5*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 29 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Sejur Kusadasi 2015
Tariful include: Cazare în cameră dublă promo; Regim de masă: demipensiune.
Tariful nu include: Transport.
Rezervările efectuate și plătite integral până pe 28.02.2015 beneficiază de reducere 17%, iar până pe 30.04.2015 de 10%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 01.04 – 25.04 26.04 – 27.05 28.05 – 20.06 21.06 – 16.07 17.07 – 25.08 26.08 – 14.09 15.09 – 05.10 06.10 – 31.10
Tarif adult / noapte 29,00 € 41,00 € 52,00 € 53,00 € 63,00 € 53,00 € 52,00 € 31,00 €

 

Informaţii hotel Charisma De Luxe – sejur Kusadasi 2015

Hotelul Charisma De Luxe 5* este situat pe malul mării, aproape de centrele comerciale și de divertisment din Kusadasi. Hotelul este elegant, cu o priveliște frumoasă a mării, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, seif, aer condiţionat, minibar, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, curățenie zilnic în cameră, schimbarea așternuturilor de trei ori pe săptămână, cadă sau duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte (internațional), bar, cafenea, terasă, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, programe de divertisment, seif, beauty salon, sală de conferințe și petreceri, acces internet, aer condiţionat, cameră de bagaje, centru spa și wellness, piscină interioară, piscină exterioară, magazine, servicii medicale (la cerere), spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, plajă privată, parcare.

Servicii gratuite: tenis de masă, saună, baie turcească, sală de fitness, mini-golf.

Servicii contra cost: masaj, biliard, internet-cafe, lecții de diving, sporturi nautice.

Facilități pentru copii: piscină, mini-club, teren de joacă, baby-sitter (contra cost).

Plajă proprie cu nisip, beach bar. La plajă și piscină umbrelele, șezlongurile sunt gratuite.

Informaţii utile vacanță Kusadasi

Kusadasi este una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoralul turcesc al Mării Egee, face parte din regiunea Aydin și este situată la aproximativ 95 km, în sudul orașului Izmir. Semnificația numelui Kusadasi este “insula păsării”, datorită formei peninsulei, care seamănă cu un cap de pasăre. Regiunea din care face parte Kusadasi a fost leagănul multor civilizaţii, cu o istorie de peste 4000 de ani și numeroase vestigii antice, ioniene sau romane printre care Efes, Pygale, Panionion, Milet. Orașul Kusadasi a fost fondat de bizantini, după scăderea importanței Efesului, datorită retragerii apelor Mării Egee. Orașul a fost condus de venețieni și genovezi, cu numele de Scala Nova, apoi a cucerit de otomani în secolul al XV-lea. În perioada medievală a fost ridicat zidul de apărare al orașului, împotriva atacurilor piraților și castelul de pe insula învecinată Guvercin Ada (Insula Porumbelului). Centrul istoric al orașului își întâmpină vizitatorii cu o mulțime de cafenele, restaurante, cluburi și tradiționalul bazar, unde târguiala este la ea acasă. Kusadasi beneficiază de plaje întinse cu nisip auriu, ape limpezi, climă blândă, cu multe zile însorite, hoteluri moderne și facilități pentru practicarea sporturilor nautice.

Clima: Kusadasi are un climat de tip mediteranean, cu verile călduroase și ierni blânde. Zona se bucură de un sezon turistic îndelungat, cu aproximativ 300 de zile însorite pe an. Luna cea mai călduroasă este august, temperatura ajunge la 37°C, iarna temperatura coboară până la 10°C.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Parcul Adaland este unul dintre cele mai mari și mai moderne parcuri acvatice din lume. Pe lângă parcul acvatic, care se adresează tuturor categoriilor de vârste, cuprinde alete două parcuri inedite DolphinPark și SeaPark. În Dolphin Park se poate experimenta înotul alături de delfini, iar în SeaPark se vizitează acvariul și se fac scufundări în lagună.

Pamukkale se află la aproximativ 190 km distanță de Kusadasi. Pamukkale (Castelul de Bumbac) este un spectacol natural fascinant, terasele calcaroare de un alb imaculat sunt transformate în piscine de eroziunea apelor termale. Izvoarele termale au o temperatură constantă de 35°C. În apropiere se poate vizita situl orașului antic Hierapolis, considerat locul de odihnă al zeilor.

Orășelul Selcuk, aflat la 20 km distanță de Kusadasi și la numai 5 km de Efes, este un muzeu în aer liber, găzduiește ruinele bazilicii bizantine Sfântul Ioan și mormântul apostolului, cetatea bizantină, apeductul roman, moscheea Isabey, care datează din secolul al XIV-lea.

Efes este unul dintre cele mai frumoase metropole antice europene și un important port comercial la Marea Egee. De-a lungul secolelor apele mării s-au retras, astfel încît orașul este situat în prezent la aproximativ 10 km distanță de țărm. Efes găzduia una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, templul zeiței Artemis. Templul fost distrus într-un incediu provocat intenționat, a fost reconstruit de Alexandru cel Mare și distrus apoi de goți. A fost refăcut pentru a doua oară, însă a fost distrus definitiv, fiind considerat păgân, odată cu apariția creștinismului, din ordinul patriarhului Constantinopolului.

Casa Fecioarei Maria se află la aproximativ 10 km distanță de Efes, un loc de pelerinaj pentru creștini și localnici. Se spune că în acest loc retras și-ar fi trăit ultimii ani din viață Sfânta Fecioară după răstignirea Mântuitorului, în singurătate, însoțindu-l pe apostolul Ioan, în grija căruia fusese încredințată de Fiul ei.

Situl arheologic Panionium se află la 25 km distanță de Kusadasi. Aici se desfășurau sărbătorile religioase și jocurile numite Panionia și a fost locul de întâlniri al Ligii Ioniene.

Insula Porumbelului (Guvercin Ada) este legată de Kusadasi printr-un dig cu o lungime de 350 metri și adăpostește o fortăreață, ce datează din secolul al XIII-lea.
© 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri