Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach
 • Zorbas Beach

Zorbas Beach 4*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 677 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Sejur Kos 2015
Tariful include: Cazare 7 nopți în junior suite. Regim de masă: all inclusive. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asistență turistică. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice.
Pentru tarife cu date de plecare diferite sau sejur mai lung de 7 nopți, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea pe mail.
Ofertă specială valabilă în funcție de disponibilități. Ofertele pentru sejur în Kos sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 17 iunie 24 iunie 1, 8 iulie 15, 22,29 iulie 5, 12, 19 august 26 august 2 septembrie 9 septembrie
Tarif sejur / adult 677,00 € 692,00 € 739,00 € 770,50 € 881,00 € 871,00 € 871,00 € 692,00 €

 

Informaţii hotel Zorbas Beach – charter Kos 2015

Hotelul Zorbas Beach 4* este situat lângă plaja cu nisip din Tigaki, la aproximativ 5 km de orașul Kos și la 20 km distanță de aeroport. Complexul este modern, înconjurat de grădini amenajate și palmieri, cu o priveliște frumoasă a mării, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare familiilor cu copii și cuplurilor.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, acces internet (contra cost), telefon, minibar, aer condiţionat, încălzire,  cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte (grecesc, italian), trei baruri, terasă, grădină, family room, seif, încălzire, magazine, programe de divertisment, aer condiţionat, acces internet (contra cost), saună, cadă cu hidromasaj, sală de fitness, beauty salon, teren de joacă, mini-club, biliard, tenis de masă, teren de tenis, baschet, volei, mini-golf, trei piscine exterioare, piscină pentru copii, schimb valutar, parcare.

Informaţii utile sejur Kos

Insula Kos este situată în partea de sud-est a Mării Egee, la aproximativ 4 km distanță de costa Turciei, face parte din arhipelagul Dodecanez. Relieful insulei grecești este predominant de șes, cu câteva formațiuni muntoase cu o altitudine de peste 800 de metri, cu vegetație luxuriantă, păduri bogate, plantații de măslini și pomi fructiferi, plaje superbe cu nisip mărginite de apele turcoaz ale mării. În mitologia elenă era considerată insula sacră, patronată de zeul medicinii Asclepius (Esculap) și poate nu întâmplător este locul natal al lui Hipocrate, fodatorul Școlii de Medicină. Insula are o istorie îndelungată și foarte zbuciumată, a fost locuită încă din perioada preistorică de minoani, urmați de ahei și dorieni, cucerită de perși, disputată de atenieni și spartani, stapânită de romani și bizantini, de venețieni, ioaniți și otomani. După încheierea celui de-al doilea Război Mondial insula a intrat în componența statului elen. Capitala insulei, Kos, se află pe litoralul nord-estic, este un oraș modern, pitoresc, cu o cultură impresionantă și obiective turistice interesante, bine conservate, Castelul Cavalerilor Ioaniți, siturile romane și grecești. Insula Kos beneficiază de o atmosferă tradițională autentică în satele sale pitorești Tigaki, Zia, Antimachia, Asomatos, Lagoudi, Pyli, Asfendiou, bogate în vestigii istorice antice și medievale. Stațiunile Kardamena, Kefalos, Lambi, Marmari sunt cele mai renumite destinații turistice ale insulei, pentru plajele frumoase, viața de noapte activă și peisajele paradisiace. Mastichari este renumită pentru conservarea atmosferei rustice. Transportul public între stațiunile din insulă este asigurat de autobuze cu orar fix. Aeroportul Internațional din Kos (KGS) este situat la aproximativ 22 km distanță de orașul Kos.

Clima: Insula Kos beneficiază de un climat de tip mediteranean, cu aproximativ 300 zile însorite pe an. Verile sunt calde și secetoase, iar iernile sale sunt blânde și cu precipitații abundente. Datorită temperaturilor ridicate apa mării este caldă și în extrasezon, în lunile mai și octombrie media este de 24-26 °C, în lunile iulie, august și septembrie temperatura medie este de 32 °C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Sanctuarul lui Asclepios se află la aproximativ 4 km distanță de orașul Kos. Monumentul era dedicat zeului medicinei, Asclepeios, fiul lui Apollo și lui Hipocrate, considerat părintele medicinii. Clădirea servea drept spital și loc de rugăciune deopotrivă, a fost ridicată în secolul al IV-lea î.e.n. pe locul unui templu dedicat zeului Apollo.

Castelul Cavalerilor Ioaniți se află în vecinătatea orașului Kos, a fost ridicat între anii 1380 și 1514 din ordinul cavalerilor ordinului Sfântul Ioan. Castelul beneficiază de o arhitectură impresionantă, construit cu elemente de ingenioase de inginerie, printre care: podul de piatră, cele patru turnuri circulare și poarta Carmadino. Muzeul castelului expune inscripții vechi, sculpturi, blazoane, altare.

Siturile antice din Kos găzduiesc Amfiteatrul roman (Odeon) ridicat în secolul III î.e.n. din marmură, Agora, Altarul lui Dionysos, Casa Romană, sanctuarul lui Hercule, sanctuarul zeiței Afrodita, protectoarea orașului, portul antic

Bazilicile vechi din Golful Kefalos și Biserica Agios Ioannis Prodromos au fost construite între secolele V–VI și aparțin creștinismului timpuriu. Construcțiile sunt impresionante, în stilul bizantin, deși de dimensiuni reduse, materialele utilizate pentru construcția Bisericii Agios Ioannis Prodromos provin din construcțiile antice.

Parcul Acvatic Lido se află în apropierea stațiunii Mastichari și este deschis din luna aprilie până în octombrie, cu posibilități de distracție pentru toate vârstele, vegetație luxuriantă, piscine, tobogane, terenuri de sport, terase, restaurante, magazine.

© 2012, DAIAVEDRA

 

Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri