| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village
 • Natura Park Village

Natura Park Village 5*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 684 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur Kos
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: all inclusive. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asistență turistică. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Excursii opționale.

Ofertele pentru sejur în Kos sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Natura Park Village 5*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 10, 17, 24, 31 iulie 7, 14 august 21 august 28 august 4, 11 septembrie 18 septembrie
Tarif sejur / adult 867,00 € 867,00 € 806,00 € 723,00 € 723,00 € 684,00 €

Informaţii hotel Natura Park Village – charter Kos

Natura Park Village 5* este situat pe plaja cu pietricele din stațiunea Psalidi, la 5 km distanță de orașul Kos și la 27 km de aeroport. Vilele complexului sunt construite în stilul tradițional, cu facilități moderne. Stația de autobuz de află în fața complexului, poate fi recomandat cuplurilor și familiilor cu copii pentru o vacanță de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, radio, DVD player, LCD, televiziune prin satelit, acces internet (contra cost), seif, aer condiţionat, birou, frigider, cafetieră, izolare fonică, duş sau cadă, halat de baie, articole de toaletă gratuite, toaletă, balcon sau terasă.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte (internațional), trei baruri, terasă, grădină, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, programe de divertisment, cameră de bagaje, magazine, aer condiţionat, acces internet (contra cost), centru spa și wellness (masaj, cadă cu hidromasaj, saună, hammam), sală de fitness, teren de tenis, tenis de masă, piscină exterioară, piscină pentru copii, loc de joacă, schimb valutar, închirieri biciclete, închirieri auto, sporturi nautice, parcare.

Informaţii utile sejur Kos

Insula Kos este situată în partea de sud-est a Mării Egee, la aproximativ 4 km distanță de costa Turciei, face parte din arhipelagul Dodecanez. Relieful insulei grecești este predominant de șes, cu câteva formațiuni muntoase cu o altitudine de peste 800 de metri, cu vegetație luxuriantă, păduri bogate, plantații de măslini și pomi fructiferi, plaje superbe cu nisip mărginite de apele turcoaz ale mării. În mitologia elenă era considerată insula sacră, patronată de zeul medicinii Asclepius (Esculap) și poate nu întâmplător este locul natal al lui Hipocrate, fodatorul Școlii de Medicină. Insula are o istorie îndelungată și foarte zbuciumată, a fost locuită încă din perioada preistorică de minoani, urmați de ahei și dorieni, cucerită de perși, disputată de atenieni și spartani, stapânită de romani și bizantini, de venețieni, ioaniți și otomani. După încheierea celui de-al doilea Război Mondial insula a intrat în componența statului elen. Capitala insulei, Kos, se află pe litoralul nord-estic, este un oraș modern, pitoresc, cu o cultură impresionantă și obiective turistice interesante, bine conservate, Castelul Cavalerilor Ioaniți, siturile romane și grecești. Insula Kos beneficiază de o atmosferă tradițională autentică în satele sale pitorești Tigaki, Zia, Antimachia, Asomatos, Lagoudi, Pyli, Asfendiou, bogate în vestigii istorice antice și medievale. Stațiunile Kardamena, Kefalos, Lambi, Marmari sunt cele mai renumite destinații turistice ale insulei, pentru plajele frumoase, viața de noapte activă și peisajele paradisiace. Mastichari este renumită pentru conservarea atmosferei rustice. Transportul public între stațiunile din insulă este asigurat de autobuze cu orar fix. Aeroportul Internațional din Kos (KGS) este situat la aproximativ 22 km distanță de orașul Kos.

Clima: Insula Kos beneficiază de un climat de tip mediteranean, cu aproximativ 300 zile însorite pe an. Verile sunt calde și secetoase, iar iernile sale sunt blânde și cu precipitații abundente. Datorită temperaturilor ridicate apa mării este caldă și în extrasezon, în lunile mai și octombrie media este de 24-26 °C, în lunile iulie, august și septembrie temperatura medie este de 32 °C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Sanctuarul lui Asclepios se află la aproximativ 4 km distanță de orașul Kos. Monumentul era dedicat zeului medicinei, Asclepeios, fiul lui Apollo și lui Hipocrate, considerat părintele medicinii. Clădirea servea drept spital și loc de rugăciune deopotrivă, a fost ridicată în secolul al IV-lea î.e.n. pe locul unui templu dedicat zeului Apollo.

Castelul Cavalerilor Ioaniți se află în vecinătatea orașului Kos, a fost ridicat între anii 1380 și 1514 din ordinul cavalerilor ordinului Sfântul Ioan. Castelul beneficiază de o arhitectură impresionantă, construit cu elemente de ingenioase de inginerie, printre care: podul de piatră, cele patru turnuri circulare și poarta Carmadino. Muzeul castelului expune inscripții vechi, sculpturi, blazoane, altare.

Siturile antice din Kos găzduiesc Amfiteatrul roman (Odeon) ridicat în secolul III î.e.n. din marmură, Agora, Altarul lui Dionysos, Casa Romană, sanctuarul lui Hercule, sanctuarul zeiței Afrodita, protectoarea orașului, portul antic

Bazilicile vechi din Golful Kefalos și Biserica Agios Ioannis Prodromos au fost construite între secolele V–VI și aparțin creștinismului timpuriu. Construcțiile sunt impresionante, în stilul bizantin, deși de dimensiuni reduse, materialele utilizate pentru construcția Bisericii Agios Ioannis Prodromos provin din construcțiile antice.

Parcul Acvatic Lido se află în apropierea stațiunii Mastichari și este deschis din luna aprilie până în octombrie, cu posibilități de distracție pentru toate vârstele, vegetație luxuriantă, piscine, tobogane, terenuri de sport, terase, restaurante, magazine.

© 2012, DAIAVEDRA

 

Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri