| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia
 • Valamar Marina - sejur Croatia

Valamar Marina 2*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 8 nopți
 • Preț: 315 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur Istria 2015
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; O noapte de cazare în Budapesta cu mic dejun la hotel de categoria 3*; Transport cu autocarul cu plecare din București; Turul peninsulei Istria și tur pietonal în Zagreb; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Asigurare medicală de călătorie și storno; Taxa de stațiune (7 €/adult/sejur)
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Valamar Marina 2*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 6 iunie 20 iunie 4 iulie 22 august 5 septembrie
Tarif sejur / adult 315,00 € 408,00 € 430,00 € 430,00 € 335,00 €

 

Informaţii hotel Valamar Marina – vacanță în Istria 2015

Hotelul Valamar Marina 2* este situat pe malul mării, aproape de centrul oraşului Rabac. Hotelul este modern, beneficiază de o panoramă frumoasă a golfului, poate fi recomandat pentru un sejur estival economic cuplurilor tinere.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, seif, minibar, birou, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, programe de divertisment, acces internet (contra cost), aer condiționat, teren de joacă, tenis de masă, teren de tenis, mini-golf, piscină exterioară, schimb valutar, închirieri biciclete, sporturi nautice, parcare.

Informaţii utile sejur Istria – Rabac

Peninsula Istria se află în nord-estul Croației fiind cea mai mare peninsulă din Marea Adriatică, între Golful Trieste și Golful Kvarner. Istria este o destinație irezistibilă datorită orașelor cu clădiri cu arhitectură veneţiană, peisajelor pitorești, satelor pescărești, văilor traversate de râuri, formațiunilor muntoase din nord, plajelor minunate, gastronomiei savuroase și a vinurilor nobile. Istria este împărțită în două zone turistice: Istria Albastră, partea de ţărm vestică şi cea estică, care atrage vizitatorii prin frumuseţea mării, plaje şi văi frumoase, cu stațiuni turistice, unități hoteliere nenumărate și Istria Verde, partea centrală a peninsulei, un peisaj îmbietor cu dealuri, văi roditoare și oraşe medievale cu o istorie îndelungată.

Rabac este o stațiune turistică de pe țărmul Golfului Kvarner, care s-a conturat în secolul al XIX-lea dintr-o pitorească așezare de pescari. Orașul este fermecător, cu priveliștea superbă a golfului, cu plaje spectaculoase și întinse zone împădurite, cu climat plăcut, mediteranean, hoteluri și restaurante cochete. În apropiere de Rabac pot fi vizitate orașe medievale precum Pican, Gračišće, Paz și Boljun.

Clima: Peninsula Istria beneficiază de un climat mediteranean, influențat de Marea Adriatică, cu ierni scurte şi blânde, iar verile sunt lungi şi adeserori toride. Toamna este mai cald decât primăvara. În Istria, temperatura medie în luna august este de 23°C, iar temperatura apei mării se încadrează între 23 – 26°C. Cele mai însemnate precipitaţii apar la sfârşitul toamnei, la începutul iernii şi primăvara, mai ales în lunile martie şi aprilie.

Moneda: Kuna croată (HRK)

Obiective turistice:

Pola este unul dintre cele mai vechi orașe din Istria, cu o istorie de peste 3000 de ani și cel mai mare port al peninsulei. Golful din Pola, foarte bine conservat, se numără printre cele mai frumoase porturi naturale din Marea Adriatică. Arena din Pola este unul dintre cele mai importante monumente culturale din Istria, care datează din perioada Imperiului Roman, alături de Arcul Sergius și templul zeului Apollo. În perioada aceea în amfiteatru se organizau luptele între gladiatori, în prezent arena găzduiește diverse evenimente culturale.

Porec, orașul cu o istorie de 2000 de ani, este aşezat într-un golf, în partea de vest a ţărmului din Istria, între râurile Mirna şi Vrsar. Din bogata moştenire gotică şi barocă, cea mai însemnată este Bazilica lui Eufrazie din secolul al V-lea, inclusă în patrimoniul UNESCO. Bazilica Eufraziană – Catedrala Adormirii Maicii Domnului a fost construită în anul 553. Interiorul şi fațada sunt decorate cu cele mai frumoase lucrări conservate din arta bizantină.

Rovinj este un oraș frumos, aşezat în partea de vest a peninsulei Istria. Vechea aşezare pescărească păstrează şi astăzi tradiția, portul este ticsit cu numeroase vapoare şi vaporaşe pescăreşti. Orașul vechi este fermecător, cosmopolit, pitoresc, cu o mulțime de monumente istorice, religioase și culturale, merită amintite Piața Centrală, Biserica Sfântul Francisc, Mănăstirea Franciscană, Primăria, Curtea Magistraților, superbul parc Zlatni Rt și un acvariu cu tradiție, inaugurat în 1891.

Parcul Naţional Brijuni se află în arhipelagul insulelor Brijuni din partea de sud-vest a ţărmului Istriei. Insulele Brijuni au vegetaţie mediteraneană bogată şi un parc safari, care găzduiește numeroase mamifere exotice. Parcul Brijuni abundă în situri arheologice din epoca romană și cea bizantină.

Excursii gratuite:

Turul peninsulei Istria începe cu vizitarea cetății din Pazin, care datează din secolul al XIII-lea, urmează vizitarea Bazilicii Sf. Eufratius și centrul vechi al orașului Porec, apoi centrul vechi și Catedrala Sf. Eufemia din Rovinj și în cele din urmă Amfiteatrul și ruinele romane din orașul Pola.

Turul pietonal în Zagreb, capitala Croației, cuprinde următoarele obiective turistice: Piața Regele Tomislav, Teatrul Național, Piața Centrală, Catedrala.

Excursii opționale:

Excursie în Veneția, cu vaporul. Orașul este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole (65 €/adult).

Turul peninsulei cu vaporașul – croaziera de-a lungul țărmului Istriei include masa de prânz (25 €/adult).

Parcul Național Lacurile Plitvice este cel mai mare parc național din Croația, înființat în anul 1949. Parcul se află într-o zonă muntoasă carstică, străbătută pe o distanță de de râul Plitvice, care a creat 16 lacuri și zeci de cascade spectaculoase. Cel mai mare lac este Kozjak, pe care se poate naviga. Parcul beneficiază de floră și faună bogată, a fost adăugat pe lista patrimoniului mondial UNESCO (55 €/adult-iunie, sept., 63 €/adult-iulie, august).

Croazieră pe Dunăre în Budapesta cu cina inclusă pe vapor (25 €/adult).

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri