| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia
 • Hedera - sejur Croatia

Hedera 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 45 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferta Istria 2015
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Taxă de stațiune.
Tariful nu include: Transport.
Rezervările efectuate și achitate integral până pe 31.12.2015 beneficiază de reducere early booking de 12%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Hedera 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 23.05 – 27.06 27.06 – 25.07 25.07 – 29.08 29.08 – 05.09 05.09 – 19.09
Tarif adult / noapte 45,00 € 53,00 € 60,00 € 53,00 € 45,00 €

 

Informaţii hotel Hedera – sejur Istria 2015

Hotelul Hereda 3* este situat la aproximativ 50 metri distanță de plaja din Rabac, face parte din Complexul dei Fiori așezat în Golful Maslinica. Complexul este înconjurat de vegetație luxuriantă, plaja este cu pietricele.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, acces internet (contra cost), seif, aer condiţionat, birou, încălzire, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, grădină, terasă, camere pentru nefumători, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, magazine, aer condiţionat, teren de tenis, sală de fitness, sală de jocuri, centru spa și wellness, saună, solar, masaj, baie cu aburi, teren de joacă, tenis de masă, mini-golf, piscină interioară, piscină exterioară, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, beauty salon, schimb valutar, închirieri biciclete, birou de turism, sporturi nautice, parcare.

Informaţii utile vacanță Istria

Peninsula Istria se află în nord-estul Croației fiind cea mai mare peninsulă din Marea Adriatică, între Golful Trieste și Golful Kvarner. Istria este o destinație irezistibilă datorită orașelor cu clădiri cu arhitectură veneţiană, peisajelor pitorești, satelor pescărești, văilor traversate de râuri, formațiunilor muntoase din nord, plajelor minunate, gastronomiei savuroase și a vinurilor nobile. Istria este împărțită în două zone turistice: Istria Albastră, partea de ţărm vestică şi cea estică, care atrage vizitatorii prin frumuseţea mării, plaje şi văi frumoase, cu stațiuni turistice, unități hoteliere nenumărate și Istria Verde, partea centrală a peninsulei, un peisaj îmbietor cu dealuri, văi roditoare și oraşe medievale cu o istorie îndelungată. Rovinj, Pola, Porec, Novigrad, Umag, Vrsar, Medulin şi Rabac sunt cele mai cunoscute destinații din Istria.

Clima: Peninsula Istria beneficiază de un climat mediteranean, influențat de Marea Adriatică, cu ierni scurte şi blânde, iar verile sunt lungi şi adeserori toride. Toamna este mai cald decât primăvara. În Istria, temperatura medie în luna august este de 23°C, iar temperatura apei mării se încadrează între 23 – 26°C. Cele mai însemnate precipitaţii apar la sfârşitul toamnei, la începutul iernii şi primăvara, mai ales în lunile martie şi aprilie.

Moneda: Kuna croată (HRK)

Obiective turistice:

Umag este un orăşel şi un mic port în partea de nord-vest a peninsulei Istria, care îmbină inedit modernul şi tradiţionalul. Între zidurile vechi ale oraşului se află un castel și biserica Sfânta Maria din secolul al XVIII-lea. Infrastructura turistică din Umag este modernă, cu numeroase hoteluri, terenuri de sport şi facilități pentru iubitorii sporturilor nautice, echitaţie.

Novigrad este un oraşel în partea de nord-vest a Istriei, care datează din epoca romană. În centrul oraşului vechi merită vizitate o bazilică din secolul al XIII-lea, biserica Sfânta Agata din secolul al X-lea, cartierul rezidenţial construit în stil baroc, începând cu anul 1762. Încă din anul 1845, datorită lui Pietar Kandler, orașul a avut ghid turistic. Oferta turistică cuprinde şi vânătoarea de-a lungul râului Mirna, canoe pe râul Mirna. Novigrad găzduiește multe festivaluri și petreceri.

Pola este unul dintre cele mai vechi orașe din Istria, cu o istorie de peste 3000 de ani și cel mai mare port al peninsulei. Golful din Pola, foarte bine conservat, se numără printre cele mai frumoase porturi naturale din Marea Adriatică. Arena din Pola este unul dintre cele mai importante monumente culturale din Istria, care datează din perioada Imperiului Roman, alături de Arcul Sergius și templul zeului Apollo. În perioada aceea în amfiteatru se organizau luptele între gladiatori, în prezent arena găzduiește diverse evenimente culturale.

Porec, orașul cu o istorie de 2000 de ani, este aşezat într-un golf, în partea de vest a ţărmului din Istria, între râurile Mirna şi Vrsar. Din bogata moştenire gotică şi barocă, cea mai însemnată este Bazilica lui Eufrazie din secolul al V-lea, inclusă în patrimoniul UNESCO. Bazilica Eufraziană – Catedrala Adormirii Maicii Domnului a fost construită în anul 553. Interiorul şi fațada sunt decorate cu cele mai frumoase lucrări conservate din arta bizantină.

Rovinj este un oraș frumos, aşezat în partea de vest a peninsulei Istria. Vechea aşezare pescărească păstrează şi astăzi tradiția, portul este ticsit cu numeroase vapoare şi vaporaşe pescăreşti. Orașul vechi este fermecător, cosmopolit, pitoresc, cu o mulțime de monumente istorice, religioase și culturale, merită amintite Piața Centrală, Biserica Sfântul Francisc, Mănăstirea Franciscană, Primăria, Curtea Magistraților, superbul parc Zlatni Rt și un acvariu cu tradiție, inaugurat în 1891.

Parcul Naţional Brijuni se află în arhipelagul insulelor Brijuni din partea de sud-vest a ţărmului Istriei. Insulele Brijuni au vegetaţie mediteraneană bogată şi un parc safari, care găzduiește numeroase mamifere exotice. Parcul Brijuni abundă în situri arheologice din epoca romană și cea bizantină.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri