| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina
 • sejur gura humorului la conac in bucovina

La Conac în Bucovina 4*, Gura Humorului

 • Destinația: în curând
 • Preț: 25 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe de staţiune; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

La Conac în Bucovina 4*, Gura Humorului

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 martie – 15 iunie 16 iunie – 15 iulie 16 iulie – 15 septembrie 16 septembrie – 20 decembrie
Tarif adult / noapte 115,00 lei 125,00 lei 130,00 lei 115,00 lei

Informaţii pensiune La Conac în Bucovina – cazare Gura Humorului 2018

Pensiunea La Conac în Bucovina 4* este situată în Gura Humorului, la 500 metri distanță de pârtia de schi Șoimul, la aproximativ 2 km de gară și Mănăstirea Voroneţ. Pensiunea beneficiază de arhitectură frumoasă cu elemente din stilul bucovinean, de o atmosferă caldă, primitoare, și de facilități moderne

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, încălzire, frigider, birou, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, duş, izolare fonică, balcon.

Dotări și servicii: recepție, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, biliard, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj), sală de conferințe și petreceri, loc de joacă, teren de joacă, magazin, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Gura Humorului

Orașul Gura Humorului este situat în județul Suceava, în zona Bucovinei din nordul României, la o altitudine de aproximativ 470 metri, la confluența râului Moldova cu Humor. Stațiunea climaterică este înconjurată de masivi muntoși, împăduriți, Obcina Mare, Obcina Humorului și Obcina Voronețului. Meleagurile din jurul Mănăstirii Voroneț, pe care se află Gura Humorului sunt menționate documentar din vremea domniei lui Ștefan cel Mare. Peisajele montane uluitoare, aerul curat și pârtiile de schi, istoria locurilor și numeroasele monumente istorice, frumusețea mănăstirilor medievale, gastronomia bogată, tradițiile și ospitalitatea localnicilor atrag numeroși oaspeți tot timpul anului.

Clima: Bucovina are un climat de tip temperat-continental, cu veri calde și ierni răcoroase. Vara temperatura maximă este de 30°C în luna iulie, iar în timpul iernii temperatura coboară constant sub 0°C.

Obiective turistice: 

Suceava, situată în partea de nord-est a României, este unul dintre cele mai vechi orașe ale țării, a fost capitala feudală a Moldovei și iar în prezent este reședința județului cu același nume. Orașul se află într-o zonă geografică pitorească din Podișul Sucevei, pe cursul râului Suceava, la aproximativ 440 km distanță de București. Așezarea a fost locuită din perioada Paleoliticului, descoperirile arheologice evidențiază cultura dacilor liberi urmată de o perioadă cu puternice influenţe romane. La sfârșitul secolului al XIV-lea Suceava devine capitală, Cetatea de Scaun a Domnitorului Petru I, a mai îndeplinit același rol și în secolul al XVI-lea. În secolul al XVIII-lea a fost inclusă în teritoriul Imperiului Austro-Ungar, iar în anul 1918 are loc Unirea cu România. Suceava este un bastion al culturii românești și al continuității ei de-a lungul veacurilor, evidențiat prin stilul arhitectonic moldovenesc al clădirilor istorice și al numeroaselor lăcașuri de cult din zonă.

Mănăstirea Voroneț este un monument istoric ridicat în anul 1488 de către domnitorul Ștefan cel Mare, inclus în Patrimoniul UNESCO, o capodoperă a stilului arhitectural moldovenesc. Mănăstirea Voroneț este renumită pentru tonalitatea culorii albastre utilizate, numită “albastru de Voroneț” și pentru frescele exterioare impresionante.

Mănăstirea Humor este așezată pe valea râului Humor și este una dintre cele mai vestite ctitorii medievale. În timpul domniei lui Alexandru cel Bun a fost întemeiat un loc de rugăciune, pentru ca mai târziu în anul 1530 să fie ridicată biserica de către logofătul Teodor Bubuiog. Icoanele bizantine din secolul al XVI-lea sunt foare frumoase, iar stilul arhitectural este medieval.

Mănăstirea Putna, ctitoria lui Ștefan cel Mare, a fost finalizată în anul 1498 și adăpostește mormintele domnitorului și ale membrilor familiei sale. Muzeul mănăstirii păstrează broderii, țesături, manuscrise vechi și  documente medievale, foarte valoroase, obiecte de argint și icoane vechi.

Salina Cacica este una din cele mai vechi exploatări de sare recristalizată prin fierbere și evaporare din Europa, ce datează din epoca Neoliticul timpuriu. Producerea sării cristalizate prin fierbere are o vechime milenară în acest loc. În salină au fost amenajate Capela romano-catolică Sfânta Varvara, Capela ortodoxă, lacul sărat, creat artificial și sala de dans.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri