| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Design Plus BEX 4*, Las Palmas

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 795 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă deluxe; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-LPA-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Ofertele pentru sejur în Gran Canaria sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Design Plus BEX 4*, Las Palmas

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 5 septembrie 2018 12 septembrie 2018
Tarif sejur / adult 811,50 € 795,00 €

 

Informaţii hotel Design Plus BEX – Las Palmas, last minute Gran Canaria 2018

Hotelul Design Plus BEX 4* este situat în centrul orașului Las Palmas de Gran Canaria, la aproximativ 700 metri distanță de plaja Las Canteras, în vecinătatea parcului Santa Catalina și a cazinoului, la 25 km de aeroport. Hotelul a fost renovat pentru sezonul 2018, beneficiază de interioare art deco, de facilităţi moderne şi de o terasă cochetă amenajată pe acoperiș, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și pentru explorarea zonei. Proprietatea face parte din lanțul hotelier Labranda Hotels & Resorts.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, aer condiţionat, minibar, cafetieră, seif, duș, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, două baruri, terasă, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, salon TV, sală de conferințe și petreceri, sală de fitness, solar, spălătorie, birou de turism.

Informaţii utile pentru litoral Gran Canaria

Gran Canaria este o insulă din arhipelagul spaniol Canare, situat în partea de vest a Africii, în Oceanul Atlantic, a treia insulă ca mărime după Tenerife și Fuerteventura. Insula beneficiază de peisaje variate, de climă blândă, de plaje lungi și de ape cristaline. Insula este supranumită „un continent în miniatură”, datorită diversității formelor de relief, de pe costa nordică abruptă, se traversează pădurile exotice, zona vulcanică centrală, până la pădurile de pin și plajele cu nisip fin, auriu. Capitala insulei, Las Palmas, este unul dintre cele mai mari porturi spaniole, orașul a fost fondat în secolul al XV-lea de către Juan Rejón. Las Palmas este o destinație cosmopolită, o combinație de nou și vechi; cartierul vechi, Vegueta, este un amestec fermecător de arome și culori, cu atmosferă boemă. Playa de las Canteras este plaja preferată a turiștilor și localnicilor din Las Palmas. Aerul romantic din Vegueta se datorează palatelor renascentiste sau baroce, balcoanelor din lemn sculptat și străduțelor labirintice. În partea de nord a insulei se află numeroase vestigii din perioada premergătoare colonizării. Din zecile de plaje ale insulei cele mai apreciate sunt plajele cu nisip Maspalomas și Playa del Ingles situate în partea de sud și străjuite de numeroase hoteluri, restaurante sau cluburi. Transportul public în insulă este asigurat de autobuze, transportul aerian beneficiază de un aeroport (LPA) situat la aproximativ 18 km distanță de orașul Las Palmas.

Clima: În Gran Canaria clima este subtropicală, considerată „primăvăratică” deoarece temperatura medie a aerului este de 26°C, în timpul verii și de 23°C, în timpul iernii. Temperatura apei variază pe parcursul anului între 17 – 20°C. Precipitațiile sunt mai dese în partea de nord a insulei și apar preponderent iarna. Din noiembrie până în aprilie, temperatura medie este de 21ºC, iar în restul anului de 25ºC. Datorită microclimatului insulei pe coastă se pot înregistra temperaturi tropicale, în timp ce piscurile montane sunt acoperite de zăpadă.

Moneda: €

Obiective turistice:

Catedrala Santa Ana din Las Palmas este amplasată în cartierul Vegueta, construcția a început în jurul anului 1500 și a fost finalizată patru secole mai târziu. Arhitectura catedralei păstrează inevitabil amprenta mai multor arhitecți, astfel pot fi admirate trei stiluri: gotic, renascentist și neoclasic. Muzeul de artă sacră păstrează numeroase artefacte valoroase, picturi remarcabile, lucrări de artă realizate de maeștrii olandezi, o colecție de sculpturi spaniole.

Casa lui Columb (Casa de Colon) este unul dintre cele mai renumite obiective turistice din Las Palmas, palatul a fost reședința primilor guvernatori ai insulei. Se spune că în anul 1492 Cristofor Columb a așteptat aici să-i fie reparată o navă. Fermecătoarea clădire a fost reconstruită în anul 1777, iar din anul 1952 găzduiește un muzeu, o bibliotecă și un centru de studii. Muzeul expune artefacte precolumbiene, modele de nave vechi, hărți și instrumente de navigație, artefacte contemporane celebrului navigator.

Pueblo Canario este un complex de clădiri construite în stil tradițional canarian, case cu balcoane din lemn sculptat, înconjurate de grădini luxuriante. Oaspeții sunt pot admira de două ori pe săptămână muzica și dansurile locale ale amsamblurilor folclorice.

Parcul Palmitos este o oază subtropicală cu o suprafață de 20 ha, adăpostește o rezervație cu 200 de specii de păsări (colibri, tucani, păuni, pelicani, flamingo, papagali, vulturi, bufnițe și șoimi), o rezervație cu reptile, o rezervație de mamifere, un acvariu, o rezervație cu fluturi, o grădină cactuși, o grădină cu orhidee și un delfinariu.

Parcul acvatic Aqualand de lângă Maspalomas pune la dispoziția oaspeților distracții pentru toate vârstele. Restaurante, magazine, jocuri, tobogane acvatice și piscine pentru copii și adulți. Puteți trăi o experiența inedită de a vă scălda cu leii de mare însoțiți de îngrijitorii lor.

Muzeul și situl arheologic Cueva Pintada se află în Galdar, conservă desene cu motive geometrice realizate de locuitorii insulari înaintea colonizării europene. Simbolurile vechi pictate de aborigeni pe pereții peșterii reprezintă o importantă moștenire culturală.

Satul Fataga este fermecător, cuibărit în văile cu păduri de pini și livezi de palmieri din zona muntoasă a insulei. Așezarea este locuită de peste 2000 de ani, când guanșii s-au stabilit aici, multe din bătăliile între aborigeni și spanioli pentru controlul insulei s-au purtat aici. Casele albe cu balcoane din lemn contrastează cu florile multicolore, aleile pietruite sunt ca o întoarcere în timp pentru vizitatori. Oaspeții pot încerca o plimbare cu cămila sau pot face cumpărături din magazinele cu obiecte de artizanat.

Agaete este un orășel fermecător situat pe coasta de nord-vest a insulei, înconjurat de pante abrupte acoperite de livezi de lămâi, portocali, banani și mango. În Agaete merită vizitate Iglesia de La Concepcion, grădina botanică Huerto de las Flores și Parcul Natural Tamadaba. Las Salinas Agaete sunt piscine naturale situate în vecinătatea orașului Agaete. Cele trei bazine de înot sunt separate de apa oceanului de pereți vulcanici ce amintesc de zidurile unei cetăți medievale.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri