| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • fortuna eforie nord
 • fortuna eforie nord
 • fortuna eforie nord
 • fortuna eforie nord
 • fortuna eforie nord
 • fortuna eforie nord

Fortuna 3*, Eforie Nord

 • Destinația: Litoral Marea Neagră, România, Vacanțe
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 144 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Fortuna 3*, Eforie Nord

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 24 iunie
30 iunie
6 iulie 12 iulie 18 iulie 24, 30 iulie 5, 11, 17 august 23 august 29 august
Tarif sejur / adult 712,00 lei 747,00 lei 825,50 lei 918,00 lei 935,50 lei 939,00 lei 939,00 lei 873,00 lei  681,00 lei

La cerere, sunt disponibile pachete cu demipensiune și pensiune completă.

Informaţii hotel Fortuna – sejur în Eforie Nord 2019

Hotelul Fortuna 3* este situat în Eforie Nord, într-o zonă liniștită a stațiunii și la aproximativ 300 metri distanță de plajă. Hotelul a fost renovat în anul 2011, pune la dispoziția oaspeților facilități moderne, stropi răcoritori ce izvorăsc din iepurași, masinuțe, cerculețe şi variante de divertisment pentru toate vârstele. Oaspeții beneficiază de cărucioare gratuite pentru copii, hotelul poate fi recomandat familiilor cu copii.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, minibar, aer condiţionat, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, seif, lift, loc de joacă, mini-club (copii între 4-12 ani), internet-cafe, centru spa și wellness (jacuzzi, saună, masaj), aqua forty, piscină exterioară, piscină pentru copii, solar, loc de joacă, spălătorie, sală de fitness, biliard, air-hockey, badminton, tenis de masă, fotbal de masă, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Eforie Nord

Eforie Nord este una dintre cele mai mari stațiuni de pe litoralul românesc, situată la aproximativ 12 km distanță în sudul orașului Constanța. Istoria stațiunii începe în anul 1894, odată cu inaugurarea sanatoriului balneoclimateric, care i-a adus renumele la nivel național și internațional. Eforie Nord îmbină turismul estival recreativ cu beneficiile unui sejur de tratament în clinicile balneoclimaterice. Bazele de tratament funcționează pe tot parcursul anului și utilizează factorii naturali locali (aerul ionizat, apă și nămol din lacul Techirghiol) îmbinate cu proceduri clasice de tratament. Stațiunea beneficiază de plajă cu o lungime de 4 km, de hoteluriși restaurante moderne, de Teatru de Vară, terenuri de sport și numeroase variante de sporturi nautice.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri