| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Vila de Calella 3*

  • Destinația: Costa Brava - Costa Maresme, Spania, Vacanțe
  • Preț: 18 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Vila de Calella 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 18.05 – 14.06 15.06 – 28.06 29.06 – 05.07 06.07 – 26.07 27.07 – 23.08 24.08 – 30.08 31.08 – 06.09 07.09 – 20.09 21.09 – 04.10
Tarif adult / noapte 21,00 € 25,00 € 26,40 € 35,50 € 36,50 € 34,00 € 25,50 € 20,50 € 18,00 €

 

Informaţii hotel Vila de Calella – sejur pe Costa Maresme

Hotelul Vila de Calella 3* este situat în centrul stațiunii Calella, la aproximativ 200 metri distanță de plajă. Hotelul pune la dispoziția oaspeților atmosferă intimă, piscină în aer liber şi camere confortabile. Hotelul poate fi recomandat cuplurilor pentru un sejur de relaxare și pentru explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, aer condiţionat, acces internet și seif (contra cost), încălzire, cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, lift, seif, încălzire, camere pentru nefumători, acces internet, cameră de bagaje, sală de conferinţe şi petreceri, piscină exterioară, închirieri auto, birou de turism.

Informaţii utile vacanță litoral Costa Maresme

Costa Maresme este zona de litoral a Mării Mediterane, din provincia Barcelona, mărginită de zone muntoase și plaje întinse cu nisip fin. Costa Maresme cuprinde țărmul Spaniei, din partea nordică a orașului Barcelona, dintre Montgat și Malgrat de Mar, cel mai important oraș fiind Mataro. Costa Maresme este renumită pentru pescuit, cultivarea legumelor și a viței de vie. Zona este pitorească, plajele sunt frumoase și clima blândă, litoralul beneficiază de o lungă tradiție în turism, hoteluri moderne, restaurante, baruri și facilități pentru practicarea sporturilor nautice. Cele mai cunoscute stațiuni sunt: Santa Susana, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar, Sitges, Badalona, Viladecans, St Pol de mar, Arenys de Mar. Cele mai utilizate mijloace de transport public între stațiuni sunt trenurile și autobuzele.

Clima: Costa Maresme are o climă mediteraneană, cu ierni blânde, umede și veri calde, uscate. Iarna temperatura minimă este de 4°C, iar vara temperatura depășește 30°C. Costa Maresme are umiditate destul de ridicată și precipitații frecvente apar de la sfârșitul lunii august pâna în octombrie, cea mai rece lună este ianuarie.

Moneda: €

Obiective turistice:

Barcelona, capitala Cataloniei, este un superb oraș mediteranean, cosmopolit, viu și romantic, clasic și modern, în același timp. Metropola îmbină arhitectura veche barocă și gotică din centrul vechi cu construcțiile îndrăznețe ale lui Gaudi. Galeriile de artă găzduiesc opere semnate de Miro, Tapies sau Picasso, iar muzeele păstrează moștenirea culturală seculară a orașului. Barcelona e fascinantă, are sute de atracții care te așteaptă, La Rambla, Sagrada Familia, cartierul Gotic, Montjuic, Parcul Guell, Muzeul Picasso, promenada portului.

Montserrat, „Muntele Sfant” al Cataloniei se află la o distanță de 60 km de Barcelona. Masivul muntos domină relieful împrejur cu silueta impresionantă, coloanele stâncoase au forma unor degete gigantice, care îmbrățișează construcțiile religioase. Primele locuri de rugăciune au fost construite pe Montserrat în secolul al XI-lea. Mănăstirea Montserrat este un ansamblu monahal superb, bazilica este bogat decorată cu basoreliefuri reprezentand scene biblice și găzduiește celebra statuie neagră a Maicii Domnului, „La Moreneta”. Mănăstirea Montserrat este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Spania și deține Escolania, una dintre cele mai vechi școli de muzică bisericească. Muzeul Montserrat adăpostește lucrări semnate artiști precum Picasso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet, Sisley.

Mataro, capitala Costei Maresme, este un oraș fermecător, multicultural, cu o istorie îndelungată. Centrul vechi al orașului este apărat de ziduri ridicate în secolul al XVI-lea, găzduiește clădiri cu arhitectură remarcabilă, neo-clasică, barocă și renascentistă, Bazilica Santa Maria, Casa de Caputxines, Muzeul Regional.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri