Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus
 • Augustus

Augustus 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 25 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum
Plecare 17.05 – 31.05 01.06 – 07.06 08.06 – 21.06 22.06 – 04.07 05.07 – 19.07 20.07 – 24.08 25.08 – 30.08 31.08 – 07.09 08.09 – 21.09 22.09 – 28.09
Tarif adult / noapte 25,50 € 31,40 € 39,00 € 55,00 € 64,00 € 68,50 € 78,00 € 64,00 € 55,00 € 39,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune, pensiune completă

Informaţii hotel Augustus – sejur pe Costa Dorada

Hotelul Augustus 3* se află lângă plajă, pe faleza dintre orașul Salou și stațiunea Cambrils. Hotelul este modern, cochet, beneficiază de o panoramă superbă a mării, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, seif, aer condiţionat, birou, încălzire, cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, cafenea, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, programe de divertisment, lift, seif, aer condiționat, acces internet (contra cost), cameră de bagaje, zonă pentru fumători, sală de jocuri, biliard, loc de joacă, piscină exterioară, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, parcare.

Informaţii utile vacanță litoral Costa Dorada

Costa Dorada este o fâșie de litoral al Mării Mediterane, ce mărginește provincia Tarragona, cu o lungime de 216 km, situată în nordul Spaniei, în Catalonia, între Cunit and Alcanar. Costa Dorada deține plaje lungi cu nisip fin, auriu, cu plante line și ape cristaline, numeroase parcuri tematice, gastronomie savuroasă, fiind o destinație preferată a familiilor cu copii și a persoanelor vârstnice. În partea vestică a Costei Dorada peisajele sunt dominate de zone montane cultivate cu măslini, alune, migdali și podgorii. Cea mai cunoscută stațiune este Salou, o destinație plină de viață, cu plaje frumoase și infrastructură turistică modernă. La Pineda și Cambrils sunt stațiuni mai mici și cu atmosferă liniștită. Orașele Reus, Valls, Montblanc, Tortosa atrag vizitatorii prin cultura bogată, istoria interesantă, iar mănăstirile Poblet, Santes Creus și Scala Dei sunt adevărate capodopere medievale. Prades și Siurana sunt destinații renumite pentru peisajele pitorești și sunt preferate de iubitorii de activități montane.

Clima: Costa Dorada se bucură de un climat tipic mediteranean, verile sunt calde, cu umiditate ridicată, iar iernile sunt blânde și ploioase. În timpul iernii bate vântul, temperatura medie este de 14°C, iar vara temperatura se situează între 21° și 29°C. Precipitațiile sunt concentrate, în principal toamna și primăvara, vara sunt posibile furtuni de scurtă durată.

Moneda: €

Obiective turistice:

Tarragona este un important oraș-port al Spaniei și capitala provinciei cu același nume, cu un bogat patrimoniu cultural și o istorie îndelungată. Vechiul nume al orașului locuit de iberici a fost Tarraco. În timpul colonizării romane orașul a înflorit, s-au construit amfiteatre, apeducte, ziduri de apărare, Forumul și Turnul Escipions. În perioada medievală orașul a fost disputat între arabi, francezi și catalani. În prezent Tarragona este un oraș încântător, găzduiește numeroase muzee, Catedrala, biserici, Castelul Tamarit, vestigii romane.

Delta Ebro este una dintre cele mai mari din Europa, cu o suprafață de 320 kmp, a fost declarată Parc Natural și se află lângă Amposta. Plajele, lacurile dulci sau sărate și golfurile deltei fluviului Ebro sunt habitatul a peste 300 de specii de păsări. Pentru vizitarea deltei se organizează regulat excursii cu vaporașe.

Parcul Port Aventura, cel mai mare parc de distracții din Spania, este situat lângă stațiunea Salou. Parcul este împărțit în mai multe zone cu diferite tematici: Mediterranea, Far West, Mexico, China, Polynesia, Sesamo Aventura și Parcul Acvatic Port Aventura. Parcul este deschis aproximativ 300 zile pe an și beneficiază de facilități de divertisment pentru orice vârstă.

Parcul Aquopolis se află pe plaja La Pineda, lângă stațiunea Salou. Pe lângă distracțiile obișnuite ale unui parc acvatic, aici este amenajată o piscină impresionantă din sticlă pentru delifini și lei de mare cu spectacole zilnice de dresaj ale delfinilor și leilor de mare.

Parcul Aqualeon este situat în Albinyana și beneficiază de un amestec inedit între un parc acvatic și o grădină zoologică. Parcul acvatic beneficiază de piscine, tobogane acvatice, o piscină cu valuri, în timp ce Safari Park este o incursiune în lumea animalelor salbatice.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri