| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest
 • sejur bulgaria hotel eagles nest

Eagle’s Nest 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 14 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în studio.

Tariful nu include: Transport. Taxa de stațiune: 2 €/adult/sejur.

În perioada 24.12-03.01.2014 sejurul este de minim 5 nopți.
Rezervările efectuate și plătite integral până pe 15.11 beneficiază de reducere 10%.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Eagle’s Nest 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 

Plecare 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-11.01 12.01-15.04
Tarif adult / noapte 14,00 € 24,00 € 30,00 € 24,00 € 14,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: mic dejun (2 €/adult/zi).

Informaţii aparthotel Eagle’s Nest sejur schi în Bulgaria

Aparthotelul Eagle’s Nest 3* este situat în centrul istoric al stațiunii Bansko, la cinci minute de mers pe jos de telegondolă. Complexul este modern, cu o priveliște frumoasă a masivului Pirin, oaspeții pot beneficia de serviciu de transfer la telegondolă contra cost.

Facilități camere: mobilier modern, TV, radio, televiziune prin satelit, telefon, fier de călcat, seif, acces internet, încălzire, cafetieră, zonă de relaxare, articole de toaletă gratuite, chicinetă utilă, cuptor cu microunde, duș, uscător de păr, room service, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, acces internet, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, centru spa și welness (saună, sală de fitness, hammam),  sală de conferințe și petreceri, spălătorie, închirieri auto, parcare.

Informaţii utile schi în Bulgaria

Bulgaria

Bansko este cea mai modernă stațiune turistică de schi a Bulgariei, situată pe versantul nord-estic al Muntelui Pirin, la o altitudine de peste 925 metri altitudine. Stațiunea se află la o distanță de aproximativ160 km de Sofia și la 500 km de București. Vechea așezare a fost locuită de-a lungul timpului de traci, romani, bizantini și slavi. Bansko a cunoscut cea mai importantă creștere economică în perioada medievală, datorită meșteșugarilor locali. Orașul vechi Bansko atrage admirația turiștilor prin străzile înguste și pitorești, prin casele fortificate și decorate elegant, prin tavernele tradiționale (mehana) cu preparate culinare irezistibile și muzică de taraf. Pârtiile de schi sunt atât pentru turiști începători cât și pentru experți, lungimea totală a pistelor de schi marcate este de 65 km, iar infrastructura este ireproșabilă.

Clima: Temperatura medie în luna ianuarie este de -2°C. Sezonul de schi în Bansko durează din decembrie până în luna aprilie.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant Victoria, Restaurant Momini Dvori , Restaurant Obecanova , Restaurant Kasapinova

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.
© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri