| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum
 • Kervansaray Bodrum

Kervansaray Bodrum 5*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 51 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur Bodrum

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: all inclusive.

Tariful nu include: Transport.

Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Kervansaray Bodrum 5*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 27.04 – 24.05 25.05 – 14.06 15.06 – 05.07 06.07 – 22.07 23.07 – 19.08 20.08 – 09.09 10.09 – 23.09 24.09 – 12.10 13.10 – 31.10
Tarif adult / noapte 39,50 € 49,50 € 73,50 € 85,50 € 95,50 € 85,50 € 73,50 € 49,50 €  39,50 €

 

Informaţii hotel Kervansaray Bodrum – sejur Bodrum

Hotelul Kervansaray Bodrum 5* se află pe malul mării, în Goful Torba, la 11 km distanță de orașul Bodrum. Complexul are o amplasare în terase, ce coboară spre mare, cu o panoramă superbă a golfului și vegetație bogată, a fost renovat în anul 2009. Hotelul pune la dispoziția oaspeților transfer în Bodrum cu autocarul.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, seif, aer condiţionat, acces internet, minibar, curățenie zilnic, schimbarea așternuturilor de trei ori pe săptămână, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, patru restaurante a la carte (turcesc, italian, chinezesc, pescăresc), șapte baruri, terasă, grădină, discotecă, cameră de bagaje, spectacole live, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, beauty salon, centru spa și wellness, piscină interioară, trei piscine exterioare, două tobogane acvatice, servicii medicale (la cerere), săli de conferințe și petreceri, acces internet, sală de jocuri, aer condiționat, seif, magazine, spălătorie, închirieri auto, schimb valutar, parcare.

Servicii gratuite: saună, hammam, cadă cu hidromasaj, sală de fitness, aerobic, tenis de masă, biliard, teren de tenis, mini-golf, baschet, darts, volei pe plajă, canoe, hidrobiciclete.

Servicii contra cost: masaj, internet-cafe, cursuri de diving, lecții de tenis, windsurfing, sporturi nautice cu motor.

Facilități pentru copii: loc de joacă, piscină, mini-club (copii între 4-12 ani), baby-sitter (contra cost).

Plajă proprie, platformă, ponton, beach bar. La plajă și piscină umbrelele, șezlongurile, saltelele sunt gratuite, prosoapele sunt cu garanție.

Informaţii utile vacanță Bodrum

Bodrum este situat în peninsula cu același nume din regiunea Mugla, în partea sud-vestică a Turciei, la aproximativ 180 km de Kusadasi. Bodrum este un important port și o destinație turistică importantă a Mării Egee. Bodrum are o istorie îndelungată, așezarea întemeiată de greci în antichitate se numea Halicarnas și a fost locul natal al istoricului elen Herodot. Bodrum adăpostește ruinele uneia dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Mausoleul din Halicarnas. Orașul a fost cucerit și stăpânit pe rând de perși, bizantini și otomani. Bodrum beneficiază de o așezare geografică  privilegiată, înconjurat de munți, cu golfuri spectaculoase și apele mării cristaline, cu o mare diversitate de specii marine, plaje frumoase cu nisip și climă blândă. Orașul are o viață de noapte foarte activă cu multe baruri și discoteci, iar hotelurile din stațiune satisfac exigențele oricărui vizitator. Orașul este renumit pentru construcția de bărci tradiționale numite tirhandil și yachturi elegante și pentru atmosfera lui boemă și prietenoasă, fiind preferat de elita artistică a Turciei. Aeroportul Milas Mugla se află la 35 km distanță de Bodrum, transferul durează aproximativ 35 minute. Insula grecească Kos se află la numai 30 minute distanță de mers cu vaporul din Bodrum.

Clima: În Bodrum clima este mediteraneană, cu ierni ploioase și veri fierbinți și uscate. Cele mai călduroase luni sunt iulie şi august. În timpul iernii temperatura se situează între 6-16°C, iar vara temperatura variază între 30-35°C.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Castelul Sfântul Petru Eliberatorul din Bodrum este unul dintre cele mai bine conservate monumente medievale din lume. Construcția fortificată a început în anul 1402, din inițiativa cavalerilor din Rodos, fiind considerat un simbol al rezistenței Europei creștine împotriva otomanilor. La ridicarea construcției s-au folosit o parte din materialele Mausoleului din Halicarnas, care se degradase datorită cutremurelor. Castelul Sfântul Petru Eliberatorul a rămas  până în secolul al XVI-lea ultimul adăpost pentru creștini de pe întregul țărm al Asiei Mici, când a fost cucerit de sultanul Mahomed al II-lea. În prezent, castelul servește drept muzeu, cu exponate apaținând cavalerilor și adăpostește Muzeul de Arheologie Subacvatică, cu exponate recuperate din adâncul mării.

Mausoleul din Halicarnas a fost ridicat între anii 377- 353 î.e.n, servind drept monument funerar regelui Mausolus. În timpul domniei acestuia, capitala Halicarnas a cunoscut o perioadă de înflorire economică și culturală. Monumentul a fost considerat una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, iar termenul de mausoleu provine din numele regelui. Mausoleul s-a degradat datorită unor cutremure puternice și a cavalerilor din Rodos, în secolul al XV-lea.

Amfiteatrul datează din perioada elenă, a fost construit în secolul al iV-lea î.e.n. și extins în perioada cuceririi romane. Capacitatea amfiteatrului este estimată la 13 000 de persoane și a fost restaurat recent.
© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri