| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Royal Grand 4*, Kavarna

  • Destinația: Evenimente, Oferte All Inclusive, Revelion
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 305 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive; Cină festivă de Revelion, program festiv, DJ și focuri de artificii; Brunch festiv pe 01.01; Acces la saună, baie cu aburi, piscină și jacuzzi.

Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune 1,00 €/adult/zi
La cerere sunt disponibile pachete pentru 5 sau 7 nopți. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Royal Grand 4*, Kavarna

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 30 decembrie 2018
Tarif adult / sejur 305,00 €

Informaţii hotel Royal Grand – Kavarna, oferta pentru Revelion 2019

Hotelul Royal Grand 4* se află pe plaja cu nisip din complexul Royal Kavarna, între stațiunile Balcic și Kavarna. Hotelul a fost inaugurat în sezonul 2018, beneficiază de arhitectură şi facilităţi moderne, de priveliștea frumoasă a mării și de servicii bune, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, aer condiţionat, minibar, articole de toaletă gratuite, duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, lift, seif, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferințe și petreceri, beauty salon, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, masaj, jacuzzi), piscină interioară, piscină exterioară, solar, loc de joacă, biliard, tenis de masă, spălătorie, închirieri biciclete şi canoe, plajă privată cu nisip, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în zona Balcic – Kavarna

Balcic (Balchik) este un orășel cochet, situat în nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre, la aproximativ 60 km distanță de Vama Veche și la 300 km de București. În perioada 1913 – 1940, orașul Balcic a aparținut României, după care Cadrilaterul a fost cedat Bulgariei. În Balcic, se află reședința preferată a Reginei Maria a României. Castelul supranumit “Cuibul linistit”, este înconjurat de un parc imens cu grădină botanică și o impresionantă colecție de cactuși. Orașul are o istorie de aproximativ 2600 de ani, fiind succesorul așezării trace Krunoi și apoi al cetății elene Dionissopolis. Orașul a devenit înfloritor în secolul al XIX- lea, în perioada de renaștere națională și religioasă a bulgarilor, ce a urmat dominației otomane. În secolul al XX-lea, Balcicul devine un orășel cosmopolit, un important centru comercial și cultural și își conturează importanța turistică. 

Kavarna este o localitate mică din regiunea Dobrudja, situată pe țărmul Mării Negre la aproximativ 12 km de Cap Kaliakra și la 43 de granița cu România. Țărmul nordic din Kavarna este înalt și stâncos, iar în sudul oraşului beneficiază de plajă cu nisip. În antichitate așezarea cu numele de Bizone a fost locuită de traci, colonizată de greci și apoi inclusă în Imperiul Roman și Bizantin, a fost administrată în perioada medievală de bulgari, otomani, iar în istoria modernă a fost parte a României între anii 1913 și 1940, ca apoi să redevină parte a Bulgariei. În prezent Kavarna a devenit o destinație pitorească de vacanţă, cu infrastructură modernă, terenuri de golf, posibilități de practicare a sporturilor nautice. În orășel puteți vizita Expoziția al Dobrudja și Marea, Muzeul Istoric al Oraşului, Muzeul Etnografic, la 3 km distanță, pe dealul Chirakman pot fi observate ruinele fortăreţelor romane sau medievale.

Clima: În partea de nord a Bulgariei clima este temperat-continentală, cu veri foarte calde şi uscate şi cu ierni umede şi friguroase. Vara, temperatura oscilează în jurul valorii de 28°C, iar iarna, temperatura scade sub 10°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant BM Korona, Restaurant Hemingway

Obiective turistice:

Castelul din Balcic a fost construit între anii 1924 și 1931 și a fost reședința preferată a Reginei Maria. Castelul se află pe faleză și combină elemente arhitectonice ale stilului maur, cu cel mediteraneean și bulgăresc. Complexul are o atmosferă boemă, a fost amenajat de cei mai buni grădinari și arhitecti ai epocii și include: palatul, câteva vile, o capelă, parcul și grădina botanică. Taxă de intrare: 10 leva (adulți), 2 leva (copii între 7-18 ani)

Capul Kaliakra este o stâncă, ce se întinde pe 2 km lungime în Marea Neagră și are aproximativ 60 metri înălțime față de nivelul mării. În acest loc, se afla o importantă fortăreață antică, numită Tirisis. Fortareața a fost succesiv locuită de traci, romani, bizantini și bulgari. Locul a dat naștere multor legende, de-a lungul timpului. În prezent se pot vizita ruinele cetății și un muzeu de arheologie.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri