| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Grand Minerva Resort & Spa 4*, Băile Herculane

  • Destinația: România, Stațiuni balneare, Vacanțe
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 296 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Consultație medicală și 5 zil de tratament; Acces la centrul spa Armonia.

Tariful nu include: Taxe de stațiune; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Grand Minerva Resort & Spa 4*, Băile Herculane

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 1 februarie – 26 aprilie
5 mai – 29 iunie 30 iunie – 15 septembrie
Tarif sejur / adult 1400,00 lei 1750,00 lei 2000,00 lei

Informaţii hotel Grand Minerva Resort & Spa – sejur la Băile Herculane 2019

Hotelul Grand Minerva Resort & Spa 4* este situat în centrul staţiunii Băile Herculane, cu 15 izvoare termale și minerale utilizate în curele balneare. Hotelul a fost renovat în anul 2018, beneficiază de interioare rafinate, de atmosferă relaxantă, de servicii bune şi de centru de tratament ultramodern.

Facilități camere: mobilier elegant, LCD, televiziune prin satelit, telefon, minibar, aer condiționat, încălzire, acces internet, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş, papuci de casă, halat de baie, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, încălzire, acces internet, săli de conferinţe şi petreceri, sală de fitness, piscină interioară, centru spa şi wellness (cadă cu hidromasaj, saună, hammam, salină), centru balneo (electroterapie, magnetoterapie, bai de plante şi băi galvanice, reflexoterapie, kinetoterapie, etc.), sală de jocuri, mini-club (copii între 4-12 ani), parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Băile Herculane

Staţiunea Băile Herculane este situată în partea de sud-vest a României, în județul Caraș-Severin. Orașul de pe malurile râului Cerna, se află la o altitudine de aproximativ 170 metri și este încadrat de masivii montani Mehedinți și Cernei. Istoria stațiunii se întinde pe aproape două milenii, Băile Herculane a fost fondată în perioada dominației romane, cu scopul de a introduce practica balneară în Dacia. Romanii au construit apeducte, băi („Ad aquas Herculis sacras ad Mediam”), statui și monumente dedicate zeilor ca semn de mulțumire pentru vindecare. În perioada administrației romane numeroși aristocrați romani au beneficiat de puterea miraculoasă a apelor din Valea Cernei. Istoria modernă a stațiunii începe în secolul al XVIII-lea, în timpul administrației austriece, când au fost reconstruite băile, căile de acces și edificiile, în această perioadă numeroase personalități politice și membrii ai familiilor regale europene au fost oaspeți ai stațiunii bănățene. Împăratul Franz Iosef și Împărăteasa Elisabeta au fost încântați de calitățile curative ale apelor și de frumusețile naturale ale regiunii. Băile Herculane atrage numeroși vizitatori datorită proprietăților curative ale izvoarelor termale, centrelor moderne de tratament și peisajelor încântătoare. Izvoarele termale sunt clorurosodice, bicarbonatate, sulfuroase, bromurate, iodate, calcice, cu temperaturi cuprinse între 38-62°C și sunt recomandate pentru ameliorarea unor afecțiuni precum: spondiloze, artroze, reumatisme, pareze, boli respiratorii, cardiovasculare, boli ginecologice, boli dermatologice, etc.

Clima: Băile Herculane beneficiază de o climă temperată blândă, cu influențe mediteraneene, temperatura medie anuală este de 14°C. Iernile sunt blânde, iar verile sunt răcoroase, primăverile sunt plăcute, sosesc timuriu, iar toamnele sunt lungi. Temperatura medie în luna iulie este de 22°C in iulie, iar în inuarie de 1°C.

Obiective turistice: Grota Haiducilor, Grota cu aburi, Cascada Vânturătoarea, Parcul Național Valea Cernei, ruinele podului construit de Apollodor din Damasc, Muzeul Porţilor de Fier, castrul roman și termele romane din orașul Drobeta Turnu Severin, barajul de la Porţile de Fier, orașul Orșova.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri