| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

President 4*, Băile Felix

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 210 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

President 4*, Băile Felix

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 22 – 27 decembrie 2016
Tarif adult /sejur 930,00 lei

 

Informaţii hotel President – Băile Felix, oferta de Crăciun 2016

Hotelul President 4* se află în vecinătatea lizierei, la ieșirea din stațiunea balneară Băile Felix și la aproximativ 8 km distanță de orașul Oradea. Hotelul beneficiază de amplasare pitorească, de facilități moderne și de centru de sănătate cu numeroase terapii. Hotelul funcționează tot timpul anului, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și tratament balnear.

Facilități camere: mobilier elegant, minibar, aer condiţionat, LCD, televiziune prin satelit, telefon, radio, acces internet (contra cost), birou, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, seif, lift, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, zonă pentru fumători, săli de conferinţe şi petreceri, sală de fitness, centru medical balnear, piscină interioară, două piscine exterioare, solar, mini-golf, echitație, bowling, mini-fotbal, pescuit, teren de joacă, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, spălătorie, închirieri biciclete, birou de turism, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Băile Felix

Băile Felix este o stațiune balneo-climaterică situată în nord-vestul României, în județul Bihor, la aproximativ 8 km distanță de orașul Oradea și la 22 km de vama Borș. Bazele de tratament, ștrandurile, băile cu ape termale, hotelurile și pensiunile din stațiune funcționează permanent. Documentele vechi atestă utilizarea apelor termale din zonă pentru tratarea diferitelor afecțiuni încă din anul 1000, când izvoarele termale au fost descoperite de călugărul Felix. Primele așezăminte de tratament au fost fondate între anii 1711-1721, sub numele de “baia lui Felix”. Efectele benefice ale apelor termale sunt utilizate pentru afecțiuni endocrine, metabolice, ginecologice, reumatismale, neurologice, iar temperatura apelor se situează între 20-49°C. Bazele de tratament din Băile Felix utilizează metode precum electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, împachetări cu nămol și tratamente antiaging cu produse Gerovital. Stațiunea din câmpia Crișurilor atrage numeroși oaspeți pentru relaxare și recuperare.

Clima: Stațiunea Băile Felix beneficiază de un climat continental-moderat de șes, cu ierni blânde, cu influențe, mediteraneene, fără geruri puternice și veri calde, cu temperaturi moderate. Temperatura medie anuală este de 10°C.

Moneda: Leu

Obiective turistice: Biserica de lemn din Băile Felix, Rezervația Naturală „Pârâul Peța” și Avenul Betfia din Băile 1 Mai, Peștera Urșilor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri