Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar
 • revelion kusadasi autocar

Revelion în Kusadasi 2016

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 350 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Revelion în Kusadasi 2016
Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă standard (1 noapte în Istanbul, 4 nopți în Kusadasi și 1 noapte în Canakkale); Regim de masă: mic dejun în Istanbul și Canakkale, all inclusive în Kusadasi; Cină festivă de Revelion; Transport cu autocar dus-întors; Taxa de ferry-boat; Asistență turistică.
Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale; Supliment pentru demipensiune în Istanbul și Cannakale (12 €).
Oferta este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Revelion 2016

Istanbul – Kusadasi – Canakkale

Plecare 28 decembrie 2015
Tarif adult / circuit 350,00 €

 

Ziua 1

București – Istanbul

Plecare cu autocarul din București în jurul orei 10:00. Sosire în Istanbul în jurul orei 20:00, check in la Hotelul Orient Mintur 3* sau similar.

Ziua 2

Istanbul – Kusadasi

Mic dejun la hotel. Veți putea explora orașul Istanbul, fosta capitală a două imperii, cel creștin Bizantin și cel islamic Otoman. Orașul Istanbul este cel mai mare centru comercial, istoric și cultural al Turciei contemporane. Istoria îndelungată a orașului este reflectată de vechile biserici, moschee, muzee, palate (Dolmabahçe, Yıldız), care atrag anual milioane de oaspeți. Merită vizitate următoarele obiective turistice: Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Palatul Dolmabahce, Marele Bazar. Plecare spre Kusadasi în jurul orei 20:00.

Ziua 3

Kusadasi

Sosire în stațiunea Kusadasi dimineața, una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoralul Mării Egee. Orașul a fost fondat de bizantini, după scăderea importanței orașului Efes după retragerea apelor mării. Orașul a fost condus de venețieni și genovezi, apoi a fost cucerit de otomani. Centrul istoric al orașului își întâmpină vizitatorii cu o mulțime de cafenele, restaurante, cluburi și tradiționalul bazar, unde târguiala este la ea acasă. Kusadasi beneficiază de plaje întinse cu nisip auriu, ape limpezi, climă blândă, cu multe zile însorite, hoteluri moderne și facilități pentru practicarea sporturilor nautice. Cazare la Le Bleu Hotel & Resort 5*.

Ziua 4

Kusadasi – Efes

Mic dejun la hotel. Excursie opțională în Efes, unul dintre cele mai frumoase metropole antice europene și un important port comercial la Marea Egee. De-a lungul secolelor apele mării s-au retras, astfel încît orașul este situat în prezent la aproximativ 10 km distanță de țărm. Efes găzduia una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, templul zeiței Artemis (tarif 35 €/adult). Seara petrecere de Revelion, La mulți ani 2016!

Ziua 5

Kusadasi – Șirince

Excursie opțională la moscheea Isa Bay, construită în secolul al XIV-lea și în satul Șirince situat la aproximativ 30 km distanță de Kusadasi. Șirince, „satul cel frumos”, este un sat pitoresc, înconjurat de livezi întinse de portocali, piersici, mandarini, migdali și măslini, o sinteză culturală eleno-turcă. Oaspeții au posibilitatea de a admira arhitectura locală, de a cunoaște meșteșugurile tradiționale și de a degusta vin din fructe în restaurante tradiționale (tarif 15 €/adult).

Ziua 6

Kusadasi – Pamukkale

Mic dejun la hotel. Excursie opțională la Pamukkale, la aproximativ 190 km distanță de Kusadasi. Pamukkale (Castelul de Bumbac) este un spectacol natural fascinant, terasele calcaroare de un alb imaculat sunt transformate în piscine de eroziunea apelor termale. Izvoarele termale au o temperatură constantă de 35°C. În apropiere se poate vizita situl orașului antic Hierapolis, considerat locul de odihnă al zeilor (tarif 40 €/adult).

Ziua 7

Kusadasi – Canakkale

Mic dejun la hotel. Plecare cu autocarul spre Çanakkale, orașul-port situat pe țărmul sudic al strâmtorii Dardanele, în vecinătatea legendarei cetăți Troia. Poziția strategică a orașului a fost exploatată din cele mai vechi timpuri până în prezent pentru transportul maritim între Marea Egee și Marea Marmara. Sosire în Çanakkale seara și check in la Hotelul Helen 3* sau similar.

Ziua 8

Canakkale – București

Mic dejun la hotel. Plecare din Çanakkale, sosire în cursul serii în București, în funcție de trafic și formalități vamale.

 


Comentarii și review-uri