| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong
 • cityview hong kong

Cityview 4*, Hong Kong

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 1549 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Revelion în Hong Kong 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport, Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică; Turul panoramic al orașului Hong Kong și croazieră cu sampan.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiective turistice; Bacșișurile; Cină festivă de Revelion (100 €/adult) .
Tariful beneficiază de reducere valabilă până pe 30.11.2015. Oferta pentru Revelion în Hong Kong este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Cityview 4*, Hong Kong

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 28 decembrie 2015
Tarif sejur / adult 1549,00 €

Informaţii hotel Cityview – Hong Kong, Oferte Revelion 2016

Hotelul Cityview 4* este situat în zona Kowloon din Hong Kong, în vecinătatea stației Yau Ma Tei. Hotelul este elegant, cu facilități moderne și servicii bune, poate fi recomandat pentru un sejur de afaceri, shopping sau explorarea orașului.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, birou, frigider, cafetieră, seif, uscător de păr, duș, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, cafenea, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, cameră de bagaje, aer condiționat, lift, seif, acces internet, săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, schimb valutar, spălătorie, birou de turism, serviciu de transfer (contra cost).

Informaţii utile sejur în Hong Kong

Hong Kong este o metropolă înfloritoare, cosmopolită, așezată în partea de sud a Chinei, în jurul portului Victoria, pe țărmul Mării Chinei de Sud. Orașul este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Asia și poate fi vizitat pe tot parcursul anului, având climă blândă. Hong Kong este un oraș modern, dinamic, amețitor, unul dintre cele mai mari porturi din lume, un centru comercial și financiar important. Hong Kong a revenit în administrarea Chinei în anul 1997, după un secol și jumătate de conducere britanică. Metropola este un amestec fascinant de tradiții orientale și occidentale, beneficiază de construcții impozante, ultramoderne, de o infrastructură excelentă și de numeroase posibilități de divertisment, de plaje superbe și parcuri tematice. Ceremoniile dedicate Anului Nou Chinezesc sunt spectacole pline de lumină și culoare, străzile sunt impodobite cu flori și mii de lampioane, carele alegorice sunt impresionante, înconjurate sute de dansatori costumați multicolor, iar paradele sunt încheiate cu focuri de artificii gigantice.

Clima: Hong Kong beneficiază de un climat subtropical, puține variații de temperatură, dar un grad ridicat de umiditate.Vara este ploioasă, uneori sunt condiții pentru furtuni, temperatura se situează între 28 și 33°C. Iarna temperatura poate scădea sub 0°C, iar umiditatea este mai scăzută. Primăvara și toamna temperaturile se situează între 18 și 27°C.

Moneda: Dolar Hong Kong (HKD)

Mijloace de transport public: Hong Kong beneficiază unul dintre cele mai moderne aeroporturi internaționale din Asia și de o rețea de transport în comun excelentă, cele mai utilizate mijloace de transport în comun sunt autobuzul, metroul și feribotul.

Excursii gratuite:

Turul panoramic al orașului Hong Kong include: Colina Victoria (The Peak), cel mai înalt punct al insulei, cu o înălțime de peste 500 metri, Golful Repulse cu statuia zeiței Kwun Yum și templul Tin Hau, dedicat zeișei Mazu, ocrotitoarea marinarilor și pescarilor, portul Aberdeen, o zonă foarte animată, cu terase și numeroase ambarcațiuni tradiționale, sampan. Itinerariu continuă în Kowloon, cu piețele locale de fructe și legume și Templul Wong Tai Sin, renumit pentru îndeplinirea rugăciunilor credincioșilor.

Excursii opționale:

Croazieră și cină festivă pe vas, puteți admira minunatul spectacol de artificii din Hong Kong pentru celebrarea Anului Nou 2014. (tarif: 125 €/adult)

Excursie în Insula Lantau oferă posibilitatea de a descoperi frumusețea naturii și puteți admira cea mai mare statuie a lui Buddha din bronz de pe platoul Ngogng Ping, din vecinătatea Mănăstirii Po Lin. 

Excursie în Macao, fosta colonie portugheză, situată la aproximativ 70 km distanță de Hong Kong. Regiunea Macao este cea mai veche colonie europeană din China, oraganizată în secolul al XVI-lea. Edificiile din această zonă sunt incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Turul  cuprinde: ruinele bisericii romano-catolice Sfântul Paul, biserica Penha, Piața Senatului, Poarta Barierei, Templul A-Ma, Templul Kun, Muzeul Macao, Turnul Macao. Turul se încheie cu vizitarea unui cazino din Macao.

Hong Kong Disneyland vă propune o incursiune în lumea poveștilor, călătorii cu trenulețe magice și personaje din desene animate, magazine și restaurante. Parcul pune la dispoziția vizitatorilor servicii pentru toate categoriile de vârste.

Obiective turistice:

Templul Man Mo este cel mai mare din Hong Kong, a fost construit în anul 1847 și este dedicat zeului literaturii (Man ) și zeului razboiului (Mo). Templul este construit în stilul taoist tradițional, decorat cu figurine din ceramică, sculpturi din lemn și piatră, picturi murale.

The Peak este una dintre cele mai renumite atracții turistice din Hong Kong, situată în cel mai înalt punct al insulei. Turnul în formă de nicovală beneficiază de o imagine panoramică a orașului și a portului, de magazine și de un restaurant.

Imaginea colonială a orașului Hong Kong poate fi regăsită în fosta reședință a guvernatorilor britanici, în Catedrala Sfântul John, una dintre cele mai vechi biserici creștine din Extremul Orient sau în Muzeul Ceaiului Flagstaff.

Mănăstirea de maici Chi Lin este un complex budist, construit în anul 1934, în stilul dinastiei Tang. Construcțiile au o arhitectură elegantă din lemn și se îmbină fără a se utiliza cuie metalice. Mănăstirea beneficiază de un teritoriu generos cu temple, grădini și statui, superbe, de o atmosferă edenică.

Mănăstirea Cei Zece Mii de Buddha este un templu budist din Hong Kong, construit de Yuet Kai, un devotat laic budist. Complexul a fost finalizat în anul 1957 și deține 12 800 de statui ale lui Buddha, fiecare cu o ipostază diferită.

Templul Wong Tai Sin pretinde că poate face ca orice dorință să devină realitate. Templul beneficiază de o arhitectură tradițională și de grădini frumoase, edificiul este dedicat celebrului călugăr Wong Tai Sin din secolulul al IV-lea și reprezintă o îmbinare a trei religii, taoism, budism și confucianism.

Turnul cu Ceas și Promendada Tsim Sha Tsui sunt simboluri ale orașului Hong Kong și spectacole arhitecturale deosebite, zona cuprinde Muzeul Spațiului, Muzeul de Artă și Aleea Starurilor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri