| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara
 • binder bubi sighisoara

BinderBubi 5*, Sighișoara

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 405 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Ofertă Revelion Sighișoara
Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: pensiune completă. Dracula Party pe 30.12. Cină festivă de Revelion. Vizită la Cetatea Sighișoarei cu ghid.
Tariful nu include: Transport.
fertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

BinderBubi 5*, Sighișoara

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 30 decembrie
Tarif adult / sejur 405,00 €

 

Informaţii hotel BinderBubi – Sighișoara, Oferta Revelion 2015

Hotelul BinderBubi Sighișoara 5* este amplasat la mică distanță de Piaţa Cetăţii Medievale din centrul oraşului Sighişoara. Hotelul are arhitectură frumoasă și interioare elegante, facilități moderne și servicii ireproșabile, amplasare excelentă pentru explorarea centrului vechi, poate fi recomandat celor mai pretențioși turiști pentru o vacanță reușită.

Facilități camere: mobilier elegant, aer condiţionat, birou, zonă de relaxare, telefon, radio, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, cafetieră, minibar, cadă, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, cramă, cafenea, terasă, grătar, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, centru spa și wellness (aromaterapie, saună, jacuzzi), serviciu de transfer (contra cost),  spălătorie, magazine, închirieri auto, birou de turism, închirieri biciclete, parcare.

Informaţii utile Revelion Sighișoara 2014

Orașul Sighişoara este amplasat în valea râului Târnava Mare din Podișul Târnavelor, în partea sudică a județului Mureș. Zona a fost locuită încă din epoca fierului, însă orașul a fost întemeiat în epoca medievală de coloniștii germani, aduși pentru paza frontierei estice a regatului maghiar. Meșteșugarii orașului medieval erau organizați în bresle din secolul al XIII-lea și săptămânal erau organizate târguri. De-a lungul timpului orașul s-a confruntat cu numeroase perioade tulburi, aspectul actual fiind cel după reconstrucția în urma incediului devastator de la sfârșitul secolului al XVII-lea. Sighișoara este un oraș fermecător, cu o atmosferă romantică și clădiri medievale impresionante, înconjurate de dealuri pitorești, localnici ospitalieri și tradiții fascinante. Vechea Cetate este considerată a fi unica cetate medievală din sud-estul Europei, locuită în întregime și este inclusă în Patrimoniul Universal UNESCO.

Clima:  Sighişoara beneficiază de clima temperat-continentală a Podişului Transilvaniei. Temperatura medie anuală este de 8°C, cele mai ploioase luni sunt mai și iunie, iar cele mai secetoase, noiembrie și decembrie.

Obiective turistice: 

Cetatea Sighişoara este cea mai bine conservată cetate medievală din Transilvania, ridicată sub numele de Castrum Sex în secolul al XIII-lea de coloniștii sași, pe locul unei vechi cetăți romane. Cetatea se află pe malul sudic al râului Târnava Mare, pe două terase și este înconjurată de un zid de apărare, cu o lungime de aproximativ 930 metri ridicat între secolele al XIV-lea și al XVII-lea. Zidul inițial avea 14 turnuri, în care funcționau breslele meșteșugărești, nouă turnuri au fost conservate și anume Turnul cu Ceas, Turnul Frânghierilor, Turnul Măcelarilor, Turnul Cojocarilor, Turnul Croitorilor, Turnul Cizmarilor, Turnul Tăbăcarilor, Turnul Cositorarilor, Turnul Fierarilor. Cetatea medievală a fost martora numeroaselor evenimente istorice importante și a fost menționată în diverse cronici de-a lungul secolelor.

Turnul cu Ceas a devenit un simbol al orașului Sighișoara, în anul 1648 a fost adăugat un orologiul cu mecanism metalic. Turnul servea pe lângă rolul defensiv drept depozit de muniție, arhivă, trezorerie și sediu a Sfatului Orașului. Din anul 1899 Turnul cu Ceas a fost declarat muzeu.

Biserica din Deal este unul dintre cele mai valoroase edificii ale cetăţii. Biserica patronată de Sfântul Nicolae a fost construită în stilului gotic între anii 1345 și 1525, beneficiază de o capelă romantică și de un donjon patrulater. Frescele din perioada catolică au fost distruse parțial în timpul renovărilor din secolul al XVIII-lea. În prezent adăpostește un Muzeu de Artă Saxonă.

Biserica Mănăstirii are arhitectură în stilul gotic, a fost ridicată între anii 1484-1515 sub ordinul dominican și apoi refăcută după adoptarea lutheranismului de către sași. Biserica a conservat frumosul altar baroc realizat în anul 1680 și orga din balconul vestic, o cristelniță din bronz turnată în anul 1440 și o colecție de covoare orientale.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri