| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona
 • programe senuiri madrid barcelona

Barcelona – Madrid

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 490 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe seniori 2016: Barcelona-Madrid
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard (3 nopți în Barcelona, 4 nopți în Madrid); Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion București-Barcelona și Madrid-București; Taxe de aeroport; Transport cu autocar Barcelona-Madrid și transferuri aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică; Tur panoramic în Barcelona.
Tariful nu include: Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 20 persoane. Adulții fără însoțitor cu vârsta ≥ 55 ani plătesc supliment 50 €/sejur, posesorii de Card Senior Voyage Club nu plătesc suplimentul. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Barcelona – Madrid

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Programe seniori 2016: Barcelona – Madrid

Plecare 29, 30 martie 2016 5, 6, 12, 13, 20, 27 aprilie 2016 5, 11, 12, 18, 19, 25 mai 2016
Tarif adult / circuit 490,00 € 490,00 € 490,00 €

 

Ziua 1 - 4

Cazare în Barcelona

Hotelul Luna Club 4* este amplasat la aproximativ 250 metri distanță de plaja din stațiunea Malgrat de Mar. Hotelul beneficiază de facilități moderne, pentru toate categoriile de vârste, poate fi recomandat pentru relaxare și pentru explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier clasic, telefon, LCD, televiziune prin satelit, seif, birou, aer condiţionat, încălzire, acces internet, frigider, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, seif, lift, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, internet-cafe, programe de divertisment, cursuri de dans, yoga și tai chi, salon TV, biliard, tenis de masă, volei, mini-club (copii între 4-12 ani), loc de joacă, sală de fitness, piscină exterioară, piscină interioară, masaj, cadă cu hidromasaj, spălătorie, schimb valutar, serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, închirieri biciclete, birou de turism, parcare.

Ziua 4 - 8

Cazare în Madrid

Hotelul Exe Dome Las Tablas 4* este situat în zona de afaceri Las Tablas din Madrid, la aproximativ 5 km distanță de bulevardul Paseo de la Castellana și la 800 metri de staţia de metrou Las Tablas. Hotelul este de design, beneficiază de facilități moderne și găzduieşte o expoziţie de maşini luxoase, poate fi recomandat pentru explorarea orașului și pentru afaceri.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, minibar, seif, birou, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, cadă sau duș, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, internet-café, piscină exterioară, sală de fitness, serviciu de transfer (contra cost), spălătorie, închirieri auto, parcare.

 

Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele, serviciile impecabile atrag mii de vizitatori. Barcelona e fascinantă, are sute de atracții care te așteaptă, La Rambla, Sagrada Familia, cartierul Gotic, Montjuic, Parcul Guell, Muzeul Pablo Picasso, promenada portului.

Madrid, capitala Spaniei, este așezat în centrul țării, în regiunea Castilla, pe platoul Meseta, traversat de râul Manzanares. Așezarea a fost locuită din timpuri străvechi, a fost stăpânită de iberici, romani, vizigoți și mauri. În secolul al XI-lea, orașul se supune forțelor creștine, conduse de Regele Alfonso al VI-lea și este anexat regatului Castiliei. Regele Filip al II-lea de Habsburg a mutat capitala la Madrid în anul 1561, când începe epoca înfloritoare a metropolei. Capitala Spaniei este fascinantă, beneficiază de o infrastructură ireproșabilă, stilurile arhitectonice sunt perfect îmbinate, muzeele găzduiesc colecții impresionante, palatele și catedralele sunt somptuoase, parcurile sunt încântătoare, oamenii sunt calzi și ospitalieri. Restaurantele, barurile și cluburile, tradițiile, fiestele multicolore și zgomotoase, muzica și gastronomia iberică cuceresc vizitatorii. Cele mai renumite obiective turistice sunt: Palatul Regal, Catedrala Almudena, Muzeul Prado, Centrul Național de Artă Regina Sofia, bulevardul Gran Via, Templul din Debot, Parcul Retiro, Muzeul Thyssen-Bornemisza.

Excursie gratuită:

Turul panoramic al orașului Barcelona cuprinde: Cartierul Gotic, Catedrala Sagrada Familia, Plaza Sant Jaume, Villa Olimpica, Stadionul Olimpic, Montjuic.

Excursii opționale:

Barcelona lui Gaudi – În această excursie vom vizita cele mai reprezentative lucrări ale lui Gaudi, artistul care și-a pus amprenta asupra Barcelonei, într-un mod atât de spectaculos. Vom vizita: Parcul Guell, Catedrala Sagrada Familia, Casa Batllo și Casa Mila. Vom face apoi un tur pietonal în Barrio Goticom unde vom putea admira: Catedrala, Plaza del Rei, Plaza San Felipe Neri, Biserica San Felipe Neri, Palau del Lloctinent, Plaza Jaume cu Primăria și clădirea Guvernului Catalan. La final vom face o plimbare și shopping pe celebrul bulevard Rambla.

Montserrat și flamenco – „Muntele Sfânt” al Cataloniei se află la o distanță de aproximativ 60 km de Barcelona. Mănăstirea Montserrat este un ansamblu monahal superb, bazilica este bogat decorată cu basoreliefuri reprezentand scene biblice și găzduiește celebra statuie neagră a Maicii Domnului, „La Moreneta”, descoperită în munte. Montserrat este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Spania și deține Escolania, una dintre cele mai vechi școli de muzică bisericească. Muzeul Montserrat adăpostește lucrări semnate artiști precum Picasso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet, Sisley. Urcarea se face cu trenulețul electric (cremallera), iar coborârea se face autocarul pe drumul, ce leagă mănăstirea de satul Monistrol de la baza muntelui. Temerarii pot urca cu funicularul spre vârful Sant Joan, unde se află si Muzeul Naturii. Seara o vom petrece asistând la un spectacol de muzică și dans flamenco.

Madrid și Mănăstirea El Escorial – În Madrid vom vizita cele mai reprezentative obiective turistice: Piața și Fântâna Cibeles, Puerta del Sol, Piața Mayor, Gran Via, Piața Spaniei cu monumentul lui Cervantes și Palatul Regal. Mănăstirea El Escorial se află la aproximativ 45 km distanță de Madrid, la poalele Muntelui Abantos din Sierra de Guadarrama. Edificiul impunător a fost construit din ordinul Regelui Filip al II-lea, cel mai temut monarh catolic al Spaniei. Piatra de temelie a fost pusă în anul 1563, iar regele intenționa ca fortăreața să devină un panteon catolic, un simbol al culturii şi civilizaţiei spaniole. Complexul adăpostește palatul regal, o şcoală, o bibliotecă imensă, o biserică şi o mănăstire.

Toledo și Aranjuez – Turul începe din vechiul cartier al fostei capitale spaniole, Toledo, vizităm Plaza del Ayuntamiento, Catedrala și Biserica San Juan, urmează vechea Sinagogă Santa Maria Blanca, simbolul coexistenței celor trei religii monoteiste din Toledo (mozaică, creștină și musulmană), podul San Martin și zidurile fortăreței medievale. Turul continuă cu Reședința Regală de la Aranjuez, situată la aproximativ 50 km de Madrid, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Perioada de înflorire a palatului a fost în timpul dinastiei de Bourbon, în secolul al XVIII-lea. Nu sunt incluse intrările la Biserica Saint Toma (2,30 €/adult) și la Palatul Regal de la Aranjuez ( 9 €/adult).


Comentarii și review-uri