| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme
 • programe sociale toscana Biondi montecatini Terme

Biondi 4*, Toscana

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 390 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale Toscana 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiective turistice; Asigurare medicală de călătorie și storno; Taxa de stațiune: 1 €/adult/zi.
Oferta pentru Toscana este disponibilă cu plecare din București. Adulții fără însoțitor cu vârsta ≥ 55 ani plătesc supliment 50 €/sejur, posesorii de Card Senior Voyage Club nu plătesc suplimentul. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Biondi 4*, Toscana

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 2 februarie 5, 29 martie 3, 10, 13, 17 aprilie 22 aprilie 4, 6, 8, 13 mai 18, 22, 27, 29 mai
Tarif sejur / adult 390,00 € 390,00 € 390,00 € 420,00 € 420,00 € 420,00 €

 

Informaţii hotel Biondi – programe sociale Toscana 2016

Hotelul Biondi 4* se află în centrul staţiunii balneare Montecatini Terme. Hotelul este amenajat în stil clasic, cu facilități moderne, a fost renovat de curând, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare. Oaspeţii hotelului beneficiază de tarife reduse la ştrandul termal din vecinătate.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, seif, birou, aer condiţionat, încălzire, minibar, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, seif, lift, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, piscină interioară, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur în Toscana

Toscana este o regiune din centrul Italiei, încadrată de Munții Apenini și Marea Tireniană, traversată de râul Arno, cu un relief predominant muntos și coline pitorești acoperite de plantații de măslini și viticole. Regiunea este renumită pentru frumusețile naturale și pentru viața culturală bogată, destinele unor artiști de geniu precum Michelangelo, Leonardo da Vinci, Donatello, Dante, Machiavelli, Boccacio sau Puccini sunt legate de aceste ținuturi. Numeroase vestigii istorice și culturale, cetăți etrusce și medievale (Volterra, Arezzo, Cortona, Gimiguano, Rosella), așezările rurale, tradițiile, gastronomia savuroasă și vinurile premiate atrag anual mii de vizitatori. Capitala regiunii este Florența, orașul artelor și al renașterii italiene, o destinație captivantă, superbă. Siena găzduiește o citadelă medievală cu atmosferă romantică, irezistibilă, Lucca este un oraș cu o istorie îndelungată. Pisa este renumită pentru turnul înclinat, un simbol recunoscut în intreaga lume, iar Viareggio este renumit pentru carnavalul organizat anual, unul dintre cele mai cunoscute din Europa. Litoralul Toscanei beneficiază de o infrastructură turistică ireproșabilă, plaje întinse cu nisip fin, stațiuni litorale pitorești și stațiuni balneare cu tradiție. Cele mai importante aeroporturi din regiune sunt Galileo Galilei din Pisa și Amerigo Vespucci din Florența.

Clima în Toscana este mediteraneană pe coastă, în câmpie și continentală în zona Munților Apenini, cu precipitații slabe. Verile sunt călduroase, cu temperaturi de peste 30°C, iar iernile sunt blânde, cu temperaturi de maxim 10°C. Cea mai căduroasă lună este iulie, iar cea mai rece este ianuarie, precipitațiile apar primăvara și la începutul verii.

Moneda: €

Obiective turistice:

Domul din Florența (Duomo di Firenze) a fost construit între anii 1296 și 1436, după proiectele al arhitectului Arnolfo di Cambi, continuate de Giotto și Filippo Brunelleschi. Domul cu numele de Santa Maria del Fiore este una a treia catedrală creștină din lume ca mărime. Muzeul Domului prezintă istoria construcției catedralei și câteva opere de artă ale unor artiști toscani.

Ponte Vecchio este cel mai vechi pod medieval din Florența, construit în anul 1345, care traversează râul Arno. Podul este faimos pentru galeriile sale comerciale și casele de pe laterale și a coridorului Vasariano.

Galeria Uffizi din Florența este cel mai renumit muzeu al orașului, găzduit în elegantul palat cu același nume, proiectat de arhitectul casei Medici, Giorgio Vasari. Colecția de artă, donată Florenței de familia Medici, reunește tablourile unor artiști celebri precum Giotto, Botticelli, Leonardo da Vinci si Michelangelo, Raphael, Caravaggio, Rubens, Van Dyck sau Rembrandt și câteva statui romane.

Palazzo Pitti datează din secolul al XV-lea, a fost reședința conducătorilor Florenței pentru aproape patru secole, ultimul proprietar fiind regele italian Vittorio Emmanuele al III-lea, care a permis accesul publicului în clădire. Palazzo Pitti găzduiește tablouri renascentiste și baroce, o colecție de haine de epocă și obiecte de artă.

Palazzo Vecchio din Florența este vechea primărie a orașului, ridicată la începutul secolul al XIV-lea. Clădirea este grandioasă, sobră, cu un turn impresionant cu clopot pentru avertizarea pericolelor. Interiorul se păstrează din secolul al XVI-lea, când ducele Cosimo I a decis redecorarea palatului de arhitectul Giorgio Vasari.

Muzeul Național Bargello este găzduit de vechiul palat al magistraturii orașului Florența din secolul al XIII-lea. Muzeul deține o colecție impresionantă de sculpturi ale lui Michelangelo, Donatello, Giambologna, Vicenzo de Rossi și Benvenuto Cellini, care au aparținut familiei Medici. Muzeul expune și o colecție de armuri, ceramică, monede și obiecte din fildeș.

Galeriile Academiei din Florența sunt faimoase pentru sculpturile lui Michelangelo, David, Sclavii, Sfântul Matei, însă pot fi admirate și lucrări semnate de artiști precum Botticelli, Perugino, Filippino Lippi, Pontormo, Domenico Ghirlandaio și Bronzino.

Piaţa Miracolelor (Piazza dei Miracoli) din Pisa este dominată de patru edificii religioase impresionante: Domul, Turnul Înclinat, Baptisteriul şi Cimitirul, toate cuprinse în patrimoniul UNESCO. Catedrala Santa Maria Assunta (Duomo) a fost ridicată în secolul al XI-lea și fost restaurată după puternicul incendiu din anul din 1595. Fațada este construită din marmură, cu încrustaţii de mozaic, iar interiorul are influențe bizantine.

Turnul Înclinat (Torre Pendente) din Pisa are o înălțime de 56 metri, este simbolul orașului și a fost construit în secolul al XII-lea în Piața Miracolelor, pentru a adăposti clopotnița Catedralei Santa Maria Assunta. Datorită solului inadecvat turnul a început să se încline imediat după începerea construcției, a fost supus mai multor operațiuni de consolidare de-a lungul timpului.

Biserica Santa Maria della Spina din Pisa este o impresionantă construcție gotică, așezată pe malul râului Arno. Numele bisericii derivă din faptul că timp de mai multe secole un ghimpe din coroana lui Hristos a fost păstrat aici. Biserica este placată cu marmură colorată, iar turlele sunt extrem de elegante.

Excursii gratuite:

Tur panoramic în Bologna, itinerariul dedicat fascinantului oraș, capitala regiunii Emilia-Romagna, cuprinde: fântâna lui Neptun, Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sfântul Petroniu, Muzeul Morandi și Muzeul Civic Arheologic.

Orașul Prato este al doilea ca mărime din regiunea Toscana după Florența, renumit datorită producției de textile, mișcării slow food și clădirilor istorice impresionante. În Prato vom putea admira: Basilica, Piața Centrală cu Fântâna lui Bacchus și Primăria, Palatul Praetorian, cu lucrările artiștilor Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino, Basilica Santa Maria delle Carceri, construită din ruinele unei vechi închisori, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictură Murală. (exclusiv posesorilor de Card Senior Voyage Club).

Excursii opționale:

Florența și Chianti – Excursia este un maraton între numeroaselor obiective turistice  din orașul Florenta: Santa Croce, Piazza della Signoria cu fântâna lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptisteriul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio, Galeria Uffizi cu picturile marilor artiști ai Renașterii de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo. Chianti este o zonă viticolă cu peisaje unice, cu dealuri acoperite cu podgorii vaste și plantații de măslini și sate tradiționale italiene, cu case din piatră. Se pot vizita renumitele crame.

Cinque Terre și Genova – itinerariul cuprinde Sentiero Azzuro,  drumul care leagă cele cinci orașele de pe rivieră din Parcul Național Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso al Mare. Plimbarea în aceste mici orașe pitorești este  o adevărată întoarcere în timp, aici țărmul pe stâncos al coastei ligurice, este conservată atmosfera medievală, captivantă, romantică,  tradițională. Vom vizita Manarola, Levanto, Corniglia, apoi vom continua deplasarea spre orașul  Genova inclus în Patrimoniul Mondial Unesco. Se vizitează centrul vechi, Catedrala San Lorenzo, Acvariul, Palatul Ducal, Casa lui Cristofor Columb și Galeonul din Portul Vechi.

Pisa și Insula Elba – În orașul Pisa vom vizita Piazza dei Miracoli, cu Turnul Înclinat, Baptisteriul, Domul și Palatul Cavalier. Insula Elba este cea mai mare din arhipelagul Toscan, cu o istorie istorie îndelungată și priveliști uluitoare, vom vizita  Castelul Volterraio și Palazzina dei Mulini, reședinta din exil a lui Napoleon.

San Gimignano – Siena – Assisi – Itinerariul include San Gimignano, orășel faimos pentru arhitectura sa medievală și a turnurilor cu o priveliste impresionantă a orașului, se vizitează biserica San Francesco, Piazza della Cisterna, Piazza del Duomo, Collegiata, Capella di San Gimignano. Turiștii vor avea posibilitatea de a se bucura de vinul alb, local, Vernaccia di San Gimignano. Continuăm spre Siena, citadela medievală italiană, vom vizita: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia din Piazza del Campo, Domul din Siena, una din cele mai frumoase catedrale italiene.  În cursul după-amiezii pornim spre Assisi, oraș împanzit de biserici, galerii de artă și clădiri medievale decorate cu marmură roz. În orașul natal al Sfântului Francisc vom vizita frumoasa bazilică, formată din două biserici gemene.

Padova și Veneția, două orașe destinații renumite, captivante, cu numeroase obiective turistice. În Padova vom vizita: Piazza del Santo cu Basilica di San Antonio, unde este înmormântat Sfântul Anton de Padova, Grădina Botanică, Pratto della Vale, Santa Giustina, Capella Scovegni, Piazza dei Signori și Palazzo della Ragione. În Veneția vom face plimbarea pe Grand Canale și vom vizita: Piazza San Marco cu Basilica San Marco și Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Turnul cu Ceas și Casa de Aur.

San Marino și Ravena – Excursia include vizita în statul San Marino (Republica Serenisima San Marino), al treilea cel mai mic în Europa după Vatican și Monaco, vom vizita: Cetatea, Palatul Căpitanilor Regenți și  Muzeul Torturii. În Ravena, capitală a Imperiului Roman de Apus pentru o scurtă perioadă vom vizita bisericile paleocrestine: San Francesco, Mormântul lui Dante Aligiheri, Sant’apollinare, San Vitale și  Santa Maria in Porto.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri