| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Palma 4*, Tivat

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 482 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale Tivat 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune (apă și vin la masă); Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-TIV-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele beneficiază de reducere eary booking valabilă până pe 31.05.2016. Oferta pentru Igalo este disponibilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Palma 4*, Tivat

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 4 iunie 11 iunie 22 septembrie
Tarif adult / sejur 559,00 € 482,00 € 527,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: pensiune completă.

Informaţii hotel Palma – programe sociale Tivat 2016

Hotelul Palma 4* din Tivat este situat pe malul mării, în zona centrală a stațiunii și la 12 km de centrul vechi al orașului Kotor. Hotelul a fost renovat pentru anul 2016, beneficiază de facilități moderne, de o priveliște frumoasă a golfului și de plajă privată.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, telefon, aer condiţionat, încălzire, minibar, birou, duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție, două restaurante, două baruri, terasă, grădină, family room, facilități pentru persoane cu dizabilități, seif, lift, cameră de bagaje, acces internet, aer condiționat, încălzire, săli de conferințe și petreceri, centru spa și wellness (cadă cu hidromasaj, masaj, saună), sală de fitness, plajă privată.

Informaţii utile sejur în Tivat

Tivat este un oraș din Muntenegru, situate în partea de sud-vest a țării pe litoralul golfului Kotor (Boka Kotorska). Tânărul oraș înființat în secolul al XIX-lea beneficiază de amplasare pitorească, de climă mediteraneană, de gazde ospitaliere, de gastronomie bogată și de infrastructură turistică modernă. Grădina botanică se poate lăuda cu o mare varietate de specii de copaci și plante exotice aduse de marinari din călătoriile lor în jurul lumii. Cele mai frumoase plaje din jurul orașului Tivat sunt Belane (Župa), Cape Seljanovo, Donja Lastva, Kalardovo, Plavi Horizonti și cele de pe insulele Sveti Marko și Stradioti. Pe insula Ostrvo Cvijeća pot fi vizitate Mănăstirea Arhanghelului Mihail și biserica Sfânta Treime din secolul al XIX-lea. Casa de vară Buca construită în secolul al XVII-lea a aparținut unei familii de nobili, complexul include reședința, o biserică, o capelă dedicată Sfîntului Mihailo, grădină. Reședința găzduiește în prezent expoziții de artă. Oaspeții interesați de tradițiile locale pot vizita satul Gornja Lastva situat la altitudinea 300 metri, pe pantele dealului Vrmac.

Clima: De-a lungul Golfului Kotor clima este subtropicală cu veri calde și uscate și ierni blânde și umede. Zona se bucură de aproximativ 200 de zile însorite anual, temperatura medie între lunile mai și septembrie este de 25°C, iar a apei de 24°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Herceg Novi este un oraș de pe litoralul Golfului Kotor din Muntenegru, situate la poalele Muntelui Orjen. Orașul a făcut parte din Republica Venețiană între anii 1420-1797, perioadă în care era cunoscut cu numele de Castelnuovo. Herceg Novi are o istorie bogată și un mod arhitecural pitoresc, cel mai cuunoscut festival găzduit aici este cel al mimozei, când sunt organizate spectacole de muzică, teatru și film.

Kotor a fost în perioada Evului Mediu un centru comercial și cultural important de pe coasta Mării Adriatice. De-a lungul veacurilor controlul acestui golf natural a iscat numeroase conflicte, Imperiul Bizantin, Republica Venețiană, Ungaria, Franța și Austria și-au pus amprenta pe istoria orașului medieval. Cetatea Kotor (Stari Grad Kotor) este considerată ca unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale de pe malul Mării Adriatice, a fost reconstruită după cutremurul din anul 1979 și face parte din patrimoniul UNESCO. Catedrala, Sveti Tripun, dedicată sfântului protector al orașului a fost construită în anul 1166 în stilul romanic pe locul unei biserici din secolul al IX-lea. Clădirea a fost serios avariată în urma cutremurelor din secolul al XVII-lea, reconstrucția s-a făcut în stil baroc. Restaurarea catedralei romano-catolice din anul 1979 a scos la lumină elemente din aspectul ei inițial.

Perast este un orășel cochet de pe malul golfului Risan, patrimoniul lui cultura include palate construite în stil baroc, biserici catolice și ortodoxe, clădiri superbe în stil venețian din secolul al XVI-lea. Zona a fost locuită încă din Neolitic, au fost descoperite numeroase artefacte grecești, romane și creștine timpurii. Perast a aparținut până în secolul al XVIII-lea Republicii Venețiene, flota orașului avea zeci de nave. În largul golfului se află două insulițe pitorești Sveti Juraj (Sfântul Gheorghe) și Gospa od Skrpjela (Fecioara din Stâncă) creată artificial de marinari.

Golful Kotor (Boka Kotorska) este considerat una dintre minunile naturii fiind cel mai sudic fiord din Europa și face din patrimoniu mondial UNESCO. Golful Kotor are forma unui future cu patru aripi deschise, peisajele sunt spectaculoase, cu versanți muntoși abrupți, care se pierd în mare.

Grota Albastră (Plava špilja) este una dintre cele mai atractive de peșteri situate pe Peninsula Lustica, între Grota Zlatna Luka Cove și Mokra Gora Cape. Grota a fost botezată după culoarea neobișnuit de albastră a apei din timpul zilelor însorite. Vizitarea se face cu bărci din Herceg Novi sau Igalo.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri