| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia
 • palau hotel turism social sardinia

Palau 4*, Sardinia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 470 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Palau 4*, Sardinia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 18, 25 septembrie 2, 9, 16 octombrie
Tarif adult / sejur 470,00 € 470,00 €

 

Informaţii hotel Palau – programe sociale Sardinia

Hotelul Palau 4* se află la aproximativ 700 metri distanță de plajă și la 400 metri de centrul stațiunii Palau, pe coasta nord-estică a insulei. Hotelul este cochet, situat pe o terasă înaltă din Palau și beneficiază de priveliștea superbă a arhipelagului La Maddalena și a Coastei de Smarald. Hotelul pune la dispoziția oaspeților serviciu de transfer gratuit la plajă.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, seif, minibar, birou, aer condiţionat, încălzire, izolare fonică, articole de toaletă gratuite, duș, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, discotecă, grădină, terasă, salon TV, camere pentru nefumători, family room, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, săli de conferinţe şi petreceri, acces internet, piscină exterioară, piscină pentru copii, baby-sitter, spălătorie, închirieri auto, birou de turism, serviciu de transfer, echitație, sporturi nautice, parcare.

Informaţii utile programe sociale Sardinia

Insula Sardinia este situată în zona centrală a Mediteranei, în sudul insulei Corsica, având capitala la Cagliari pe coasta sudică. Sardinia este o destinație impresionantă, cu peisaje edenice și o climă caldă, cu o bogăție culturală fascinantă și o istorie îndelungată, tradiții interesante, cu festivaluri fastuoase și localnici opitalieri, cu o gastronomie savuroasă, mediteraneană cu influențe catalane și continentale. Legenda spune că locuitorii insulei sunt urmașii lui Sardus, fiul legendarului Hercule. Insula a fost populată din preistorie, civilizația nuragică a fost cea mai importantă înainte de cucerirea romană. Sardinia a fost provincie romană, bizantină, a trecut sub administrarea Regatului Aragon și a Regatului casei de Savoia, din secolul al XIX-lea a devenit parte a Regatului Italiei.

Clima: Sardinia beneficiază de climă mediteraneană, cu primăveri și toamne plăcute, veri fierbinți și secetoase și ierni blânde. Temperatura minimă nu coboară sub 10°C în timpul iernii, iar temperatura maximă depășește 30°C în timpul verii. Mistral și Libeccio sunt vânturile care bat în timpul iernii, iar Sirocco și Levant sunt vânturi africane, care aduc precipitații. Primăvara și toamna sunt anotimpurile ideale pentru explorarea insulei.

Moneda: €

Obiective turistice:

Munții Gennargentu sunt situați în partea de est a insulei, masivul ajunge până la 1800 metri înălțime și fac parte din Parco Nazionale del Gennargentu. În cătunele izolate de aici sunt păstrate ocupațiile și tradițiile locale, frumusețile naturale sunt impresionante.

Oristano este un orășel situat pe coasta de vest, la sud  de Alghero, renumit pentru moștenirea culturală și pentru plajele albe, idilice, scăldate de apele cristaline ale mării.

Cagliari a fost capitala Sardiniei încă din perioada romană, orașul este un important centru cultural și economic al regiunii un centru comercial prosper de sute de ani, situat pe malul golfului cu același nume. Se presupune că orașul datează din perioada feniciană, a fost invadat de cartaginezi, romani, pisani, barbari, spanioli și englezi până integrarea în regatul italian. Centrul vechi al orașului beneficiază de obiective turistice numeroase: Amfiteatrul roman, bastionul San Remy, Castelul San Michele, biserica Santa Eulalia, biserica Sfântului Mormânt, Catedrala Santa Maria, Palatul Arcivescovile, Palatul Viceregio.

Costa Smeralda (“Coasta de Smarald”) se află în partea de nord a insulei Sardinia, și-a atras reputația turistică datorită plajelor frumoase, apelor de culoarea smaraldului și cluburilor de golf. Stațiunile din zonă sunt risipite pe plajele idilice, cel mai important oraș este Porto Cervo. Coasta de Smarald se întinde între orașul-port Olbia şi până la vârful Capo de Testa.

Excursii gratuite:

Olbia se află pe costa nord-estică a Sardiniei, orașul are o istorie îndelungată, așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de  fenicieni și cartaginezi. Olbia a fondată în antichitate de greci având perioade de înflorire dar și de decadență, de-a lungul yimpului. Olbia îmbină inedit construcțiile moderne cu clădirile vechi și își păstrează rolul de principal nod maritim și aerian al insulei Sardinia. Oraşul Olbia beneficiază de numeroase posibilități de divertisment, restaurante, baruri şi magazine, plaje cu nisip alb, încadrate de zone stâncoase.

Porto Rotondo este o destinație turistică din Sardinia, situată în partea nord-estică a insulei, între golfurile Cugnana și Marinella. Orășelul este mic, dar cochet, a fost refăcut în stilul venețian, majoritatea străzilor și a piațetelor seamănă izbitor cu cele venețiene. Stațiunea beneficiază de peisaje pitorești, plaje frumoase precum Spiaggia Ira sau Spiaggia dei Sassi, de apele mării cristaline, de numeroase restaurante și cafenele, terenuri de sport și zeci de ambarcațiuni pentru pasionați. (exclusiv posesorilor de Card Senior Voyage Club)

Excursii opționale:

Croazieră în Arhipelagul La Maddalena:  Îmbarcarea pe ferry-boat se face în portul Palau, pentru un tur al arhipelagului La Maddalena, cu opriri în cele mai pitorești locuri. Pe insula Caprera se vizitează orașul și Muzeul Giuseppe Garibaldi.

Nuoro și Orgosolo: În Nuoro, orașul situat în centrul insulei, se vizitează central vechi și Muzeul Vieții și Tradițiilor Populare din Sardinia, colecția cuprinde peste 7000 de exponate: haine, bijuterii, amulet, măști magice, țesături, instrumente muzicale, unelte, piese de artă popular vechi. În satul Orgosolo vom admira un adevărat muzeu în aer liber, picturile, ce împodobesc casele localnicilor.

Alghero este un oraș-port situat pe coasta de vest a Sardiniei și o destinație turistică renumită pentru frumusețea centrului istoric ridicat în perioada dominației catalane începând cu secolul al XIV-lea. Moștenirea culturală locală are o amprentă catalană preponderentă în stilul arhitectural al clădirilor și bisericilor. Se vizitează Catedrala Santa Maria din secolul al XVI-lea, opțional se vizitează cu barca Grota lui Neptun sau pietonal prin promontoriu Capo Caccia.

Nuraghe și Costa Smeralda: Nuraghe sunt construcții locale cu arhitectură preistorică, dipuse în puncte strategice din Sardinia, multe cu o vechime de peste cinci milenii. Construcțiile din piatră sunt conice, asemănătoare turnurilor medievale, lipsite de fundații, stabilitatea lor este asigurată de dispunerea blocurilor de piatră. Construcțiile sunt atribuite civilizației nuragice și serveau drept fortificații, temple și locuințe ale aristocrației locale, unele comunică între ele  prin galerii și coridoare. Se vizitează construcțiile de la La Prisgiona, considerate sacre. Partea litorală din nord-estul insulei se numește Coasta de Smarald (Costa Smeralda) renumită pentru frumusețile ei naturale, cele mai cunoscute stațiuni fiind Porto Rotondo, Portisco, Baia Sardinia, Porto Cervo. Itinerariul cuprinde stațiunea exclusivistă Porto Cervo, iar prânzul va fi servit în Baia Sardinia.

Castelsardo este un oraș medieval, așezat pe o stâncă din apropierea golfului Asinara, cu o priveliște impresionantă a mării. Deși locuit din timpuri străvechi, orașul a fost fondat de familia genoveză Doria prin ridicarea castelului în secolul al XII-lea. În prezent castelul găzduiește un muzeu cu exponate domestice, unelte și manufacturi vechi. Se vizitează Biserica Santa Maria și Catedrala San Antonia Abate.

Cetatea Bonifacio de pe insula Corsica se află la o înălțime de 70 metri, pe stâncile de calcar din vecinătatea Strâmtorii Bonifacio. Clădirile medievale ale orașului sunt cochete, cu aer romantic, iar străzile sunt împânzite de terase și magazine. Principalele obiective turistice sunt: Biserica Santa Maria Majore, Biserica Sfântul Dominique, vechile turnuri ale fortificaţiei (Torra di Sant’ Amanza şi Torra di Sponsaglia).    

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri